Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Ben olsam çoktan yollamıştım kocasına mesajları. Kadın karnındaki bebekten utanmamış elin adamıyla cinsellik konuşmuş ben mi utanıcam. Bebeği düşünmesi gereken o , siz değilsiniz. Bu kadar duyarlı da olmayın, o duyarı yediriler insana böyle.
Hem çok masum mesajlar, kocası da görsün nolcak(!).

İnstagramdan sildim büyük ihtimal bana yazacak o kız hayırdır diye, ben yazmayacam onun bana laf atmasını bekliyorum o zaman söyleyecem

Of reglını mı söylemis? Hanımefendı ben kendi adıma söyleyim, ben ve siz aynı degılsınız bılıyorum ben bosardım.
Gercekten edilecek en gereksiz muhabbetleri etmısler ve hepsi mahrem, cıftler arasında konusulacak seyler.
Kadın performansını sevmediği adamdan cocuk dogurucak, Kocanız memnun olmadigi sizin yıkadıgınız camasirları giyip yemegınızı yiyor.
Sessız durmasanız mi acaba?

Kadının hamile olması seni neden ilgilendiriyor.
Yerinde olsam şu dk.hem kadına hem kocasına gönderiridim ekran görüntülerini.

Safmısın arkadaşım bu iki karaktersiz bal gibide yürümüşler birbirlerine.
İkisinin de nefisleri de karakterleri de çöplük...duymadığın görmediğin neler oldu kimbilir.Çocuğun yoksa ömür tüketme bu adi herifle..

Sen iş arkadaşınla aynısını yapsam kadın cinayetlerine birisi daha eklenirdi.Çünkü seninki gibi adi bi erkekle ve sevişgen bir kadının bu minvalde konuşmların cinsellikle noktalanacağını adı gibi bilir di.

Gözünü aç gözünü..Benim nabzım yüksledi şu an şu dk.okuyunca

Kocanızın doktoru, terapisti, annesi olmaya devam etmek istiyorsanız elbette devam edin.

En suçlu eşim. Kesinlikle bu konuşmaları yapan, onun kendi hayatını anlattıracak kadar yakınlık veren tek suçlu sorumlu eşim
Canım bak bir kaç arkadaş demiş burda.Sen bu konuşmada bahsedilen cinsellik yaşama kısmının kadın ve onun kocası arasında olduğuna emin misin?Bu konuşma kadın ve senin kocan arasındaki birliktelik gibi geliyor

Çok haklısınız eşimi engelledim. İnanın çok yorgunum beynimin arkası ağrıyor. Yalnız kalıp düşüneceğim bir daha güvenebileceğimi sanmıyorum alkol ikimiz arasında olan birşeydi ama bu 3. Kişilere beni anlatması onur kırıcı

Canım ben kocası ile kadını düşündüm direkt. Maillerimden o tarihte bir yere gittim mi onu araştırıyorum. Çünkü konuşma öncesi iş. Birden öyle konuşma olmuş

Başı iş konuşmasıydı bunu hiç düşünmemiştim o tarihi araştırıyorum şuan acaba seyahatte miydim diye
Bunlar sadece sizin gördükleriniz.
Size camış diyen öküz sizin sex performansınızı da eleştirmiştir.
Ki diyaloglar arkadaşça değil. Bir haltlar yiyen insan diyalogları.

Bu arada sen hiç kocanı uykdan uyanıp zorla seviştirdin mi..nereden biliyor görev gibi olduğunu??
Bu ş****z senle yaşadığı birlikteliği bile zoraki görüyor sa demek!!
Kanla canla tüm performansını göstermek istedği veya gösterdiği biri olmasın????

Kocanızın doktoru, terapisti, annesi olmaya devam etmek istiyorsanız elbette devam edin.

Çok haklısınız ona da dedim yeter ben senin karınım annen değilim dedim. Bende de şöyle birşey var vajinismus değilim aslında ama bir oluyor bir olmuyor böyle bir kasıyorum kendimi bir normal oluyor yani bizimde aslında düzenli bir cinsel hayatımız yok. Ama ona diyorum ki bu senden kaynaklı sürekli her hafta beni üzecek beni yoracak kasacak birşey çıkartıyorsun

Ne alkolunu ne bu ahlaksızlığını sineye cekmemenızı öneririm. İsiniz gucunuz var minnet edilecek durumu yok. Bu tip insanları affetmek, insanın kendine Yapacagi en buyuk saygısızlık olur. Yine de siz bilirsiniz.
Bu arada kadının hamileliği sızı ilgilendirmez, sırf buyuzden acıyıp ona karsı sessiz kalmayın, ınstagramdan silip gelip size sormasını beklemeyin. Siz gidin, konusmalarınızı okudum diyin kafı.

İş erkek te bitiyor bacım maalesef
Biz niye yapmıyoruz erkekler gibi erkek yapmak istediği için yapıyor

İsterse sızın vajınanız olmasın, durumdan mutsuzsa bosanır. Gurur ve onurumuzla oynayamaz Bukadar basit
Belki sikinti ondadır vajınusmus olsanız hıc ılıskıye gıremezsınız bu arada
Kadının kocasının performansıyla dagla gecmısler ama, kendısı berbatmıs asıl. Kendisini anlatsa ya kadına?

Bunlar sadece sizin gördükleriniz.
Size camış diyen öküz sizin sex performansınızı da eleştirmiştir.
Ki diyaloglar arkadaşça değil. Bir haltlar yiyen insan diyalogları.

Evet ben bizi de konuştuğunu düşündüğümü söyledim. Hayır asla diyor. Bizim de zaten çok düzenli bir cinsel hayatımız yok. AA şimdi geldi aklıma eşim ilaç içiyordu ya antidepresan alkol için. Bir gün şu şekilde yazışmalarını görmüştüm eşim ilaç yan etkilerini yazmış en son maddede de ilaç cinsel istekliliği azaltıyor yazmış. Buna dedim ben bu ne demek oluyor o bilimsel bir yan etki diyor ya neden paylaşıyorsun bana özel birşey değil ilacın yan etkisi bilimsel diyor olabilir ama neden yani insan bunu iş arkadaşı ile neden paylaşır

Canım ben kocası ile kadını düşündüm direkt. Maillerimden o tarihte bir yere gittim mi onu araştırıyorum. Çünkü konuşma öncesi iş. Birden öyle konuşma olmuş
İnşallah dediğin gibidir arkadaşım.Oyle değilse de üzme kendini bırak defolsun gitsin.Okumus çalışan kadınsın.Bir de ne mücadeleler vermişsin bu öküz için.Bize demesi kolay belki ama hayatını yaşa.Bir daha dunyaya gelmiyceksin.Birak pislikleri de bogulsunlar

Benimde tansiyonum çıktı sanırım beynimin arkası ağrıyor, midem bulanıyor. Çok haklısın küçük küçük hatırlıyorum şuan hepsini. Gerçekten hayatımdaki en nankör insan eşimmiş

Eski konularını bilmiyorum ama şu okuduklarım bile yaşadıklarını az çok anladım ben.
Çocuğun yokken bu hayatı bile isteye kaullendiğin için ilerde çok pişman olursun.Giden ömründen yaşama sevincinden gider..

Sık sık seni kıran insan biliyor zaten kırgınlığının her duruma yansıyacağını cinselliğe yansıyacağını, bir süre sonra ne yazıkki pşkinleşecek ve bu gibi durumlarla sen karşılatığında kadın olsaydın da....diye başlayan cümleler çıkacak karşına.
Kendine epey bi yazık edeceksin gibi .....ama hayat senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…