- 21 Haziran 2017
- 3.758
- 10.684
- 31
sen gerçek misin?
Bu konuşmalar bana hiç masum gelmedi. Benim bir sürü erkek is arkadasim oldu. Kimin haddine evliliğim hakkında yorum yapmak. Veya ben neden "ayyy mutsuz evli kadin" imaji ciziyim. Ikisi de son derece hatali
Cinselliği yaşayan eşin olamaz mı içine kurt düşürmek istemem ama eşi olduğunu nerden çıkardınız adınıza çok üzüldüm unutulacak şeyler değil bunlarEn çok eşim hatalı bence
+1
Tamamen katılıyorum
Cok uzuldum adiniza sabah sabah cok kizdim pis kocanızamis gibi karilari varken baska kadinlara bakan kocalara akil fikir ver Allahim
Ben olsam ben de yollarım kocasına. Asla düşünmem. Onlar düşünsün.Ben yollarım net
Ne münasebet benim kocamla seks hayatını konuşur .bu ne demek?
Kadınlar sapıttı artık ya.haddini bildir
Kadına yaz bence sen kimsin ya de
Bide seni çekiştirmişler oturup yok artık
Bu iş ortamlarında zaten insanlar mesafelerini ayarlayamıyor ayıp ya ahlak dışı
Abla hep evi temizliyorsan kadın niye geliyor ayda bi. Sende calsyor musun yoksa onun durumu yetyor mu eve. Ve bence de alkol dahi yendi isenz bu da hal olur boşanma. Ama bu kadın keşke esinle aynı yerde calsmasa. Kadını aslında tehdit etmek lazım belki kocasıyla korkutursan uzak durur kocandan. Ahlaksız kadınlar böyle oldukça yuvamız sarslyo devamlı. Allah yardım etsin
Böyle pişkin kadınlar var iş ortamlarındaBen olsam ben de yollarım kocasına. Asla düşünmem. Onlar düşünsün.
Çünkü kadın tek suçlu
Kayırın gene şu erkek milletini
Beni bağlayan eşimdir haliyle hesabı eşime sorarım
siz o belaltı konuşmalarda kadının kendi eşinden bahsettiğine eminmisiniz? Konuşmanın öncesi yok mu yani ortasından başlamamış o konuşma sanki .seyahate de gittğinizi söylediniz.İçinize kurt düşürmek için söylemiyorum ama kocasıyla olan bir mevzu olduğuna dair bir emare yokki o konuşmada..
Tabi ki kadının eşine gönderirdim hemde büyüüük bir zevkle, durduğun hata
ben de konu sahibi kocasinin performansi yazmasa oyle bir cikarim yapmazdim bu metinle.
Ben mi çok saf düşündüm baştaki konuşmalara baktım normal işti. Ama eşim di mi görev gibi oluyor falan yazmış demez miydi görev gibi yaptık falan aldatmış olsa ben eşine yordum bu sebeple