• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
53
Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem

Çok zor bir durum.. çok iyi anlıyorum. Sen en özel şeyleri eşine ayırmışken, onun yaşayabileceği en özel şeyleri başkasıyla yaşamış olması can sıkıcı. Kimileri bunu umursamazken biz bazıları için bunlar değerli şeyler. Ama bunları düşünmek yaşanmışlıkları değiştirmeyecek. Evinize geçmişteki kişilerin ismini sokup aklına yeniden getirmeyin derim..

5 senelik evlisin bak masallah. Kizi takinti haline getirmissin eger esinin akli onda olsaydi hala 5 sene evlilik surmezdi ayrilir gider onunla evlenirdi. Bana kalirsa sana değer veriyor. Sen boyle surekli o kizin konularini acarsan daha cok dusunmesine ve belki senden sogumasina neden olacaksin. Ozguvenini topla o kizin ismini agzina bile alma.

Sizi seviyor ki sizinle evlenmis. Herkesin bir mazisi var, olsaydi onunla olurdu ama bu konuyu uzatip ona da hatirlaymaya devam ederseniz siz zor durumda kalirsiniz. Esinizin bu derece detay vermesi de cok şık olmamış ama iyi yanından bakalım geçmiş gitmiş mazi olarak bakın mevzuya. Bakın ben de ne aşklar yaşadım süründüm aylarca ağladım geçmişte şu an o kişi mi eşim mi diye sorsalar güler geçerim. Bu konuyu sonsuz dek kapayın eşinizle ilişkinize bakın. Birbirinizi sevin sarın sarmalayın hayata bir kez geliyoruz iyi günlerinizi geçmiş için heba etmeyin. Eşinizin başta hoşuna gitse bile sizin takıntı yapmanız ve tripleriniz bir noktadan sonra ilişkinizi yıpratır. Madem o kadar taktınız bunu iyi yönde değerlendirin. Olabildiğiniz en iyi halinizde olmanız mutlu olmanız eşinize destek olmanız sze emin olun pozitif dönecektir. Bu konuyu uzatmaya devam ederseniz korktuğunuz şeyi çağırmış olacaksınız. İnsan korkularını yaşamadaki ölmüyor. Salın gidib artık bu hisleri. Kendi mutluluğunuz için harcayın vaktinizi kardeşcim.

Böyle erkeklerden nefret ediyorum zamanında değer verdiği kıza daha sonra o..u muamelesi yapmak nedir ya.
Sizde Allah aşkına bitmiş gitmiş aradan 5 yıl geçmiş kız istese zaten bırakmazdi esinizi hala kendinize niye takıntı yapıyorsunuz ki. Dert siz başınıza dert mj açmaya çalışıyorsunuz.

Eşin seni sevmiş ki senle evlenmiş, artık gecmisi unutmaya çalışıp önüne bakmalısın.
Ama 2 yıl birlikte yaşayıp hamile bıraktığı kıza söylediği laflar hoş değil, sonuçta kız tek başına yapmadı bu işi. Neyse sen bunu bilerek evlenmişsin, artık kendine hayati zindan etmeyi bırakıp önüne bakmalısın, geçmişe takılıp geleceğini, gelecekteki mutluluğunu ve huzurunu bozmamaya çalış

Esim nisan atmis baya dugunden 1 ay once atmislar.kizin adini sanini nasil biri oldugunu bilmem.arada sorarim diye soruyorsun der.merak ettim kimden hoslandi acaba diye..neden ayrildigi da ustu kapali..
Ayrintiya gerek yok aklinda kalir hep..

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayin derim. Çok can sıkıcı bir durum evet ama şuan sizinle olması bile o kadını geçmişe gömmek yeterli diye düşünüyorum.

Kızla sevgilim diye yıllarını, en özelini paylaşsın sonra da arkasından zaten o.....'ydu desin. Tabi.
Asıl Allah böylelerini ıslah etsin.. hiç utanmıyolar da. Ne bozuk erkek müsveddeleri var be.. konuda en çok oraya takıldım ve çok sinirim bozuldu. Terbiyesiz herif

Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem
Kizla yasarken bir sey yok ailesiyle tanistirirken bir sey yok. Ama simdi anlatirken o.. dimi. O.. olan bir kizi hangi erkek ailesiyle tanistirir. Kizdan bahsederken tabiri cok cirkin. O kizin sucu gunahi neydi esinizi sevmesimiydi..

ilk aşklar başkadır çünkü insan safcana o kişiye bağlanıyor. sonra gözü açılıyor ve insanlara değer vermemeye başlıyor ilk zamanki gibi. bu yüzden de ilk sevgiler hep daha içinde kalıyor insanın.

eşinizin de böyle bir durum olmuş bence adıyla seslenmesinden belli. benim de geçmiş ilişkimde böyle 4 sene bir kızla çıkmış biriyle bikaç ay sevgili olmuştuk bana o kızın adıyla seslenmişti ve çok bozulmuştum. bir daha da ona eskisi gibi bağlanmadım.

keşke bunu sevgililik döneminde görseydiniz.

ama bi yaştan sonra elbette herkesin geçmiş sevdiği sevgilisi oluyor, biraz buna da saygı duymak lazım bence. sevgi güzel bir şey kutsal bir şey, kabullenmek lazım. olgun olmak lazım artık.

evlenmişsiniz üniversite aşkı çocukluk geliyordur ona, geçti gitti boşverin.

bi de bu kadar herşeyi anlatması da çok sevimsiz geldi bana çocuk aldırdığına kadar neden biliyorsunuz biraz vakur olmalıydı ve sosyal medyadan ailesinin takibin devam etmesi de absürt geldi bana.

düzeltme: ben o noktalı kısmı anlamadım. kıza küfür ettiyse eğer eşiniz de adam değilmiş valla kusura bakmayın. kız kendi başına eşinize yakınlaşmamıştır, eminim eşiniz birlikte olmayı teklif etmiştir, korunmamış ki kız hamile kalmış vs vs. bütün ilişkinin yükünü kadına yıkan arkasından konuşan adamları sevmem. üzgünüm. siz bu kadar taktınız diye bile böyle laflar kullanmamalıydı.

Ayni evde yasamis, cocuk yapmis, cocuk dusmus, butun aileyle tanismis siradan bir kiz arkadas. Kocanizin cok nadir bulunan bir karakteri varmis. Neyseki siz bunu bilerek evlenmissiniz. O yuzden 5 senenin ardin kendinize zulmetmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X