Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızla sevgilim diye yıllarını, en özelini paylaşsın sonra da arkasından zaten o.....'ydu desin. Tabi.

Avutmak icinde " sen daha guzelsin" desin. Pehh. Guzellik demekki kilit nokta.
Insan bi " huyun guzel, karakterin guzel" der. Neyse konu sahibi bol bol kremini sursun, guzelligi elindeki tek koz.

Zaten sacini supurge etmen felanda bos, nede olsa bir gun yollariniz ayrilinca yeni karisinada senden "o.."diye bahsedicek.

O kız o... ysa eğer kocanda bir pez...k. Buda hayatın gerçeği. Ve sen niianlıyken öğrendin madem, adam anlatmış yani rahat rahat niye evlendin? Rahatsız edici bir durum ve sen rahatsız olmuşsun. 5 sene geçmiş unutmamışsın. Bunu kendine niye yaptın?. Şimdi evlisin çocuğunda var galiba. Adama o kızı hatırlatmak yerine Şen'de sil kafandan ve mutlu olun artık

Eğer o kız o... ise eşinizde şe....siz. Sen zamanında kızla aynı evde kal, karı koca hayatı yaşa kızı hamile bırak yetmesin bebeği aldır. Sonra evlen bir ailen olsun her şeyden arın ama kız o.. olsun. ÜZgünüm ama kocanız şe....siz. Sorunuza gelince bence kızdan hiç bahsetmeyin bu size sadece zarar verir unutamasanızda dillendirmeyin ki eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesin.

kizin o... lugunu nerden biliyormus esin? baskalari ile sevisip para alirken yanindamiymis? tovbe ya inan daha beterini soylerim de banlanmaktan korkuyorum. bi o... ile 2 yil ayni evde yasayana ne derler hatta tum ailesi ile tanistirana? he canim he. esinin kuyruk acisi var belli. sen de hic tanimadigin kadinin annesine ne diye laf ediyorsun ki? ne cirkin bir davranis.
ayrica kusura bakma ne kadar da kezbanca davraniyorsun. benim esim de eski sevgilisi ile ayni evde yasamis. hakketen tas gibi de hatunmus ama bak simdi benim kocam 2 cocugunun babasi 7 yildir da birlikteyiz hatundan ayrilali yillar olmus ne diye zehir edeyim hayatimi?
ayrica eskinin arkasindan bukadar laf eden hakaret eden adam adam degildir kusra bakma... demek ki gun gelip senden de ayrilirsa arkandan laf edecek...
boyke devam et sen. ozguvensiz kocana guvensiz hayati zehir et kendine...

O.. diyor kiz sen guzelsin diyor sende yiyor musun ? Kiz kocan olcak yaratigi istememis yoksa kocan kosarak gidermis.Karektersiz bir esiniz var.Yasanmisliklar var.Pavyonda calistigini gözüyle gorse o... dememeliydi.Cildirmanizin anlami yok suandada.Adami daha da cok itersiniz.

Öylesine bir kızdır tabi o... dur o yuzden bu kadar aile içine sokmuş
Kızın arkasından bu cumleleri kullanmadan da size o meselenin bitttiğini hatırlatabilir
Ayıp ediyor

Ayrıca akrabalarada kızdım neden o kız ekli hadi ekli neden şöyleydi böyleydi anlatıyorlar ki bu densizlik

Mesele bitmiş tamamda sarhoşken onun ismiyle size seslenmesi ve acıklama olarak alışkanlık demesi beni işkillendirdi
Onun dışında şüphe edip kıskanılacak bir şey yok

Zaten sanıyorum ki o... denilen bayan eşiniz ile ilişkisini kesti eşiniz istesede bir şey değişmez

Herkes hayatını kurmuş. Üsteledikce eşinizi itersiniz. Benimde buna benzer bir durumum oldu. Konuda aćmıştım. Tek fark biz 6 aylık evliyiz ve eşimi arıyordu.

Bende ilk zamanlar hazmedemedim. Sürelli tartışma konusu oluyordu.

Sonralardan dank etti. Buraya konu aćtıktan sonra. Ben daha güzelim daha iyiyim daha çok seviyor ki benimle evli. Neden kendimi kıyaslayıp ćekemeyip adamıda kendimi de bunaltıyorum. Neden kendimi geçmişteki biriyle bir tutup rencide ediyorum dedim.

Sizde bunu yapın. Eşiniz seviyor sizi belli ki 5 yıldır sizinle. Kendinize guvenin. Biz böyle yaparsak adamlari soğutuyoruz.

Şimdi yeni bi sayfa açın. Hiç geçmesin konusu evinizde. Eminim siz açmadıkça eşinizin aklina bile gelmiyordur.

Ben denedim ve sonuç gayet güzel.

evlenmeseydın

böyle tiplerle evlenip kendinize hakaret ediyorsunuz resmen onca zaman geçir tüm akraba bilsin ama kız o... bugün başka kıza hakaret eden yarın senin arkandan da kimbilir neler söyler söyler.. sen bunları yapsan evlenir miydi senle bir düşün bakalım?

ben böyle bir adamla evlenmezdim.
bir kadına yapılan hakaret tüm kadınlara yapılmıştır. kadınlar olarak dayanışma içinde olmazsak sorunlar bitmez bu toplumda var olma çabamız başarıya ulaşamaz.
sen baştan kıza laf edince ne demek istiyorsun deyip ortamı tekredecektin.

kız o.. olur ama kocan pir pak değil mi?
rezillik, iğrençlik resmen.
böyle tiplerle evlenen kadın da pek sağlıklı değildir onu da belirteyim.
sen böyle bir deneyim geçirsin arkandan demediği kalmazdı ama erkeğe gelince kız o.. geçmiş gitmiş vs..
bu kafayla devam edin..

sizinle bosansin kim bilir ne der cok kotu bir durum iste bu yuzden evlilik oncesi iliskiye karsiyim adam neredeyse 2. evliligini tasiyor kuza acidim boyle bur adam yuzunden kurtaj felan olmus yazik

Cocuk aldırma dısında benzer seyleri benim eşim de yasamıs
6 yıl ilk sevdiği ile ilişksii olmus nisanlanmıs birlikte kalmıslar vs
Onlar ayrıldıktan 3 sene snr biz tanıstık

Bana gelince benim de ünide beraber kaldıgım sevgilim vardı
6 yıl birlikte idik
Ben de herseyin ilkini onjnla yasadım
E snr da evlendim

Bu durumda eşim beni benim de eşimi eskilerden kıskanmamız gerekli

Adı üzerinde eski
Eski eskide kalmıs evlenmıssınız
Sürekli dile getirerek eşinizin aklına sokmayın

Konuyu şimdi okudum da sizin çok daha ciddi sorunlarınız var.
Psikolojik şiddet görüyorsunuz ve buna katlanma sebebi olarak çocuklarınızı gosteriyorsunuz.
Düşünün ki evinizde yangın var. Sırf kalacakları bir yer olmadığı için çocuklarınızı evde tutar misiniz?
Tek fark etkilerini yıllar sonra goreceksiniz.
Yapmayın.

Nasrettin hocanın bir fıkrası var....
Nasreddin Hocanın bir gün karısı
ölmüş. Bir ay sonra kocası ölmüş dul
bir kadınla evlenmiş. Evlendiği kadın Hoca ya sürekli eski kocasını anlatıyormuş.Yine bir gün
yatakta kocasını anlatıyordu. İşte
benim kocam şöye yapardı,böyle yapardı. Hoca sinirlenmiş ve kadına bir tekme atmış ve kadın yere düşmüş.
-Kadın sormuş aman hoca niye attın beni. Hocanın cevabı hazır:
-Eee yatakta bi sen yatıyosun, bi ben, bide eski kocan. Üçümüz sığamadık sen de düştün.
Sizin durum gibi aslında
Kendisi zamanında geçmişi olan bayana o... diyorsa kendisine nedemeli o zaman ayıp be
İkinizde aynıymışsınız ki birbirinizi bulmuşsunuz kızı kıskanma derim biten bitmiş

ve sen bu anlattığın tabloda sadece eskiden bir sevgilisi olmasına takılıyorsun, ilginç!
Gerçekten konu sahibinin yazdıklarını okuyunca şaşırdım bu adamı kıskanmasına. Resmen eve hapsetmiş esir hayatı yaşatıyor. Burada dert edilmesi gereken en son şey başka bir kadını kıskanma olmalı. 104 kilo oldum diyor adamın umrunda mı evdeki sanki. Kendi dışarda yiyor içiyor geziyor. Allah bilir tabi iftira atmak gibi olmasın ama karısını eve hapseden erkekler dışarda neler neler yapıyor acaba.

onlardan hic bahsetmemis yuhhh

Bu nasıl cevap ya ikinizde aynıymışsınız saçma sapan konuşup daha çok canımı sıkmayın ben yardım almak amaclı yazdım dahada beter beni yok edin diye yazmadın yapmayın

Bildiğimi okuyor aynen eşim bu kadın evde otursun kimse onu görmesin ben hayatımı yasayayım diyor kendindense hic ödün vermiyor iyi kadınları kendine örnek al diyor bide bana her dediğini yaptığım halde böylelerini aldatacaksın anlayacak o zamanda oda bana yakışmaz asla öyle bir şey yapmam onun aklından hep gecsede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…