Kocamın eski karısı ve bitmeyen tacizleri

Vallah iyi dayanmissiniz bravo ben o lafları şimdiye çoktan yedirmiştim o yelloza. Terbiyesiz ahlaksiz kadin. Sen cocuguna bakma senede 2 kere gör arama sorma kocan evlendi diye baskasini seviyor diye dedigi laflara bak hele. Ogluna gül gibi bakiliyor pislik kadin daha ne istiyorsun adam gibi bakacaksan al baka ama bakamiyorsun nafakani aldigin halde bakamiyorsun. Ayyy feci sinirlendim şuan sacini basini yolmak istiyorum o kadinin. Burda simdi size o kadinin seviyesine inme vs denilecek ama bence bi kendinize gelin silkelenin gidip hesap sorun. Sesiniz cikmiyor diye dedigi laflara bak. Kocanizla aranizi bozmadan rahat etmez o kadin. Gidin konusun cok sert bi sekilde!!

Bence siz çok zarif kibar bi kadınsınız.Ve çok yönlü düşünebilen akıllı bi kadın .

Eşiniz zaten o kadına acıyor .Sizin şu aşamada yapacağınız hiç birsey yok .Eşiniz yeterince üzülüyordur duruma bir de siz ruhunu karartmayın eşinizin.O çocuğunun annesi ile ne şekilde iletişim kurup ne şekilde yardım edecekse etsin ama siz dahil olmayın hatta o kadın ismini aranızda mümkünse hiç anmayın bile .

Kadın zaten aklı başında bi kadın değil belli çocuğuna üzüldüm böyleleri hiç anne olmasa keşke.

Burnunuzu bilemeyeceğim ama ben çok beğeniyorum uzun bacaklı kadınları Leylek desin ne olacak ki ,kısa olsa idi bacaklarınız g.tü yere yakın diyecekti yani bu sefer de; herhalukarda diecekti işte size birsey .

Bugunler de geçer merak etmeyin su akar yolunu bulur .

Belki eşiniz de zamaninda o kadıncağıza cok cektirmistir kadin ondan doludur . Kadinlar evleniyor sevgi veriyor emek veriyor cocuk veriyor gencligini veriyor sonrasinda kocalarindan bir darbeyle kendilerini kapinin onunde buluyorlar. Buda insana dokunuyor. Sizin durumunuz neydi neden ayrildilar bilemem ama kadinin esinize bir kini olduguna gore bi yerde onun da cani yanmis fazla takmayin bence gormemeye calisin.

Hayatı boyunca hiç çalışmamış bir kadın. Nafaka ve ailesinden kalan bir kira geliri var onunla yaşıyor. Zaten eşimin şahsi evinde oturuyor ama yetmiyor yetmiyor

Üye girişi yapmadan konuları dolaşıyordum. Sırf bunu okuyunca giriş yaptım.

Şok oldum resmen .

O kadın hemen eşinizin evinden çıkmalı. İlk yapacağınız iş bu olsun.

Nafaka haricinde bir kuruş vermeyin.

Çocuğu tıpış tıpış size getirecek.
Sarhoş olduğunun, çocuğa bakamadığının şahit ve kanıtını sunup velayeti tamamen alın. Çocuk zaten rahatsız o kadının yanında durmamalı.

Sizde her durumda kocanızla beraber gidin birde mutlu aile tablosuna canlı şahit olsun.

Eşiniz neden bu kadar çok yüz vermiş ? Sebebi neydi ki ?

Esinizin bosanma gerekcelerinden biri kadinin annelik yapamamasiymis ama sizinle evlenene kadar cocugu almamis. Neden? Bosanma sebebi annelik yapamamasi diyen insanin ilk isi cocugunu almak olur. Zaten annelik yapamiyor olsa gercekten, bunu kanitlarla gosterdikten sonra mahkeme cocugu kadina vermezdi. Esiniz cocuga kendisi de bakmak istemediginden sizi bulunca almis cocugu.
Hersey para yollamak degil.

Ayrica yine esiniz izin vermese kadin bisey yapamaz. Mahkeme gorusme gunleri belirler ve o tarihler cocuk gorusturulur annesiyle. Gece gelen telefonlari acmak zorunda degil kimse...
Kadin ara bozmak istiyor olabilir ama esiniz de saglam durmadigi icin bunlar oluyor.

Sen boşver o yapar yapar bıkar be kadar takmadığını gösterirsen ı o kadar yaptıklarından vazgeçer.. sen kocana bak seni seviyor ve değer veriyorsa gerisi tiriviriii

Eşiniz kesinlikle ama kesinlikle mesafe koymalı, zaten sizi çıldırtmak için yapıyor, amacına ulaşmasına izin vermeyin, boylu poslu kadınsınız en nihayetinde öyle düşünün, diğer kadını gözümde çok çirkin canlandırdım nedense .

müsadenizle sizin için yaptıgı yorumları ayıl kafa ile mi yaptı diye dalga geçmek istiyorum..
çirkef bir kadından sizin aklınızla başa çıkılmaz.
ömrümü bu şekilde feda edemezdim ben.
çocuk var diyip yapılan maddi destekler aslen kadına gidiyor saf olmak lazım anlamamak için.
ona vereceginiz parayı hesabıma yatırsam taşlılık için birikim olur.
eşiniz pasif kalıyor anneye dava açıp mesajları aramalarda yaptıgu maddi çıkarları mahkemeye sunmalı çocuga bakamadıgını iddia etmeli.
hiç birşey yapmıyorsa ayrılın ömrünüzü 3.kişi olarak geçirmeyin

Kadın kadının kurdu derler ne kadar doğru..Bütün kadınlar mahkemenin belirdlediği nafaka dışında para vermesin diyor..Mahkemenin kızıma belirlediği nafaka tutarı 500 tl okul servisi 400.

Yani nekadar iyi niyetli güzel insanlar var şu hayatta dedirttin bana... Nasıl bukadar sabırlı olabildin ?
Eşinin evinde yaşıyo, hertürlü masrafını karşılaştmak istiyor, çocuguna baktırıyo... Zaten yazmaya devam etmesemde olur dimi ? Bir insana bukadarıda yeterli. Taktir ettim ama bence durman lazım artık.
Eşinde senin bu anlayışlı halini görmeyip şimdi can sıkmaya başladıysa kusura bakmasın hiç birini haketmiyor yaptıklarının.
Çözüm ne olur dersen mutlaka bi avukat çözmeli. Eşinin kendi evinden defolup gitmeli. Ve sarhoş bir kadına çocuk teslim edilemeyeceği için velayeti de sizdeyken asla ona göstermemelisiniz. Hayatınızdan çekip gitmezse bu evlilik zaten yürümeyecektir. Baştan kabul edilmesi hata.

Çıkartamıyoruz normal yollarla denedik çıkartamadık kendini parçaladı.
Mahkemeye verip tahliye davası açtık tahliye davaları şıp diye bitmiyor ne yazık ki 1 yılı bulacak bugün yarın sonuçlanır diye düşünüyorum ve hanımefendi de tahliye davası sonuçlanacak polis nezaretinde çıkartılacak diye tekrar çocuğu istedi çocuk burada çocuğunu sokağa mı atacaksın savunmasını yapacak.
Bunlar benim naçizane düşüncelerim onun kafasından neler geçiyor, ne hesaplar yapıyor bilemiyorum. Bildiğim tek şey çok tehlikeli bir insan olmaya başladı.

Ortada yuva yikan yok ya. Yuva zaten yikilmista yeni yuva yaratirkende arada kalan cocuk ve huzursuzluk veren eski eş olabiliyor.
Tabi ki yaşanılanları bilemem ayrı yaşıyor ama evli iken sevgili olmuş olabilirsiniz ama bana göre bu bile yanlış ve haklıyken haksız duruma düşmek pek hoş değil ucu size dokunur her türlü insanların konuşacak birşeylerinin olmaması daha iyi gibi

Malesef ki bazi bosanan kadinlar rahatindan odun vermiyor.tamam nafaka alsin hakki zaten ama yok boya parasiymis dogalgaziymis madem oyle bosanmak niye?nafakasini veriyorsa gerisi bos sonucta artik kocasi degil ne hakla sac boyasi parasini aliyoki.ben olsam bi kurus vermem bosandilar artik basinin caresine baksin

Eşimden emini dediğim gibi o kadına karşı hissi olmadığını biliyorum. Nafaka harici her hangi bir ödeme yapmadık yapmıyoruz ancak talep etmekten vazgeçmiyor.
Evet çocuğu kullanarak çoğu zaman hayatımıza müdahil olmaya çalışıyor. Şöyle söyleyeyim yaz tatilinde çocuğu bir hafta sonu almak istediğini, özlediğini söyledi.. Karne aldığı cuma akşamı hazırladık, gönderdik. gönderdiğimiz günün gecesi erkek arkadaşıyla planı varmış, çocuğu öylece bırakıp gitmiş evden. Gidip aldık evinden ki evlerimiz arasında 40 km den fazla mesafe var. Özetle sorumsuz ve ne istediğini bilmeyen bir hanım karşımızdaki evime düzen bozarak fazlasıyla müdahil oluyor

Durumuna cok uzuldum canım allah kolaylık versın oncelıkle. Bekar bırıyle evlılık yapmak ayrı dertken dul ve cocuklu bırıyle evlılık yapmak cok buyuk sorumluluk ıstıyor kaldı kı sen zaten layıgıyla sorumlulugunu yerıne getırıyormussun ama ıste eski koca eski karı adı üstünde eski olur da evladın eskisi olmuyor maalesef. Onları bi şekilde ortak paydada bulusturan bı evlatları var ve taraflardan bırı ozel egıtıme muhtac bu cocufu kendı cıkarları ıcın kullanabılıyor. Baktı kı cocuk bende kalırsa her ıhtıyacım gorulecek bunu her turlu kullanmıs 'anne' kişisi. Sınırlenmekte gec bıle kalmıssın. Ben olsam bu kadar yol katedemezdım tahammul edemezdım. Yapılacak tek bısey var velayet hala sızdeyse alın cocugu mahkemeyede cocukla ılgılenmedıgının delıllerını sunun haftasonundan haftasonuna gorsun cocugunu. Buralarda bı uye vardı sevgılımın kızı dıye konu acmıstı bunu da ıyıce okusun bak cocuklu adamla evlenınce boyle sorunlar cıkıyor al sana canlı ornek. Allah yar ve yardımcın olsun

Alamıyor ama talep ediyor. Yani hiç vazgeçmiyor.

Kapının önünde olsaydı boşanalı yıllar olmasına karşın hala eşimin evinde hiç bir şey ödemeden oturamazdı. Eşime ben hayatına girene kadar bir kini yokmuş benden sonra patladı

Gerçekten çok büyük dert dul ve çocuklu bir erkekle evlilik. Sorumluluk, sorun hiç bitmiyor. Amin inşallah Allah hepimize yar olsun, yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…