Kocamın eski karısı ve bitmeyen tacizleri

Ben sizinle uğraşmıyorum ki. hayatı kontroldan çıkan sizsiniz ben değil sonuçta. Bana ne

Sizin değil eşinizin bişey yapıp kadını sizden kendisinden ve özel hayatınızdan uzak tutarak sadece cocukla ilgili muhattap olmalı.
Eşinize net bir sekilde konusun rahatsızlıgınızı dile getirin
Ayrıca kimsenin demesiyle cirkin vs vs nryse olmuyorsunuz
Hem eşiniz onunla değil sizinle birlikte hazmedilmesi gereken bişey varsa eski eşi yapmalı siz değil

Kocan çok taviz veriyor

Çocuk dahi kullanıldığının biliyor. Bizimle yaşarken çocuğu asla almıyordu ama icra kanalıyla çocuğumu göstermiyorlar diye çocuğu almaya dahi geldi. Herkes her şeyin farkında çocukta dahil.
Annenin ciddi bir alkol problemi var. Karışmamaya çalışıyorum. Çocuğumu verin diye kendini paraladı şimdi gel bunu al uğraşamam diyor gidip alıyoruz gece yarısı ağlayarak arıyor oğlumu özledim göstermiyorsunuz evladımı bana düşman ettiniz falan filan.. Çanta muamelesi yapılıyor çocuğa tek derdi bizi huzursuz etmek.

Bir kere kadın hasta.

Hasta bir insanın fikirlerini kafanıza takmayın.

Geri kalan Davranışları için de avukata danışın.

Bu insanlar da ne istiyorlar anlamiyorum. Bosanmişsin bitmis hala neyin derdi? Kadin kıskandı mı kompleksr mi girdi bilmiyorum. Aman diyim Siz yüz göz olmayın yoksa kötü olursunuz.

Bu insanlar da ne istiyorlar anlamiyorum. Bosanmişsin bitmis hala neyin derdi? Kadin kıskandı mı kompleksr mi girdi bilmiyorum. Aman diyim Siz yüz göz olmayın yoksa kötü olursunuz.

Gerçekten nasıl bir ruh halidir ben de anlam veremiyorum. Bazı insanlarda diğer tarafın mutlu olması mutsuzluk sebebi sanırım.

Velayeti sizdeyse nasıl çocuğu sizin isteğiniz dışında aldı ki anne anlamadım? Siz kendiniz bezdiğiniz için, çocuğu, bu kadar negatif bir kadına mı yolladınız?

Boşanmis cocuklu bir adamla evlenmenin getirileri sanirim. Bende birini seviyorum boşanma davasi suruyor ve bir oglu var 5 yasinda. Bunlari okuyunca kotu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…