Kocamın eski karısı ve bitmeyen tacizleri

Of kiyamam size de çocuğa da bunun bir yolu olmalı zor bir durum ama pes etmeyin inadına daha mutlu olun eşinizle...

Canım kadının istediği de bu zaten istediğini verme ona esinn yeterince tavir koyamiyor demek ki ne yuzsuz kadinmis istemediğini bile bile yapisiyor

Uzun bacaklı olmak ne zamandan beri hakaret konusu oldu ya :) üzmeyin kendinizi.

Ama velayet hala sizdeyse çocuğu alın ve mahkemece izin verilen süreler dışında göstermeyin. Mesela iki haftada bir haftasonuysa göreceği zaman ve almadıysa mahkemeye verip çocuğu duygusal beklentilere karşılık vermediği için görüş yasağı çıkarın.evden de çıksın ve sadece nafaka ödesin eşiniz. böyle şey olmaz. çocuğa hiç mi acımaz anne ya.

ahhhh yavrum yaaa
çocuğa çok üzüldüm içim cızladı oradan oraya çanta gibi atıp tutuluyor
yaaa Allah aşkına alabiliyorsanız velayeti tekrar alın ve bir daha da bu kadına vermeyin resmen çocuğu kullanıyor sevdiğinden özlediğinden değil
yazıktır günahtır, kimbilir nasıl üzülüyordur çocuk da

Ben çocuk için çok üzüldüm Oyuncağa dönmüş yavrucak Allah yardımcınız olsun.

Öyle mi dusunuyorsunuz gercekten? Belkide haklisiniz. Kim ister ki evli cocuklu bir adami degil mi? Kaldi ki ben hic evlilik yapmadim hayatimda.

Ben bekarken de bu secimleri dogru bulmazdim su an evliyim ve bu secimleri tamamen hata olarak goruyorum. Evlilik sadece duygudan ibaret degil mantik da olmali. Cok cok iyi dusunun duygularinizla asla bir karar vermeyin. Nacizane tavsiyem yol yakinken donun. Su an seviyorsunuzdur belki uzulursunuz ama yarin iyiki dersiniz sonradan uzulmekten iyidir.

Ben en çok. Çocuğa üzüldüm Kıyamam çok mutlu olsun ömrü boyunca inş .sizde bence o kadına istediğini vermeyin yani amacı zaten huzurunuzu bozmak esinizle mutlu olmaya çalışın amacı özgüven kırmak duymayın görmeyin mutlu olmaya çalışın. Daha çok delirecektir ama zamanla kabullenir. Sadece esiniz bence net bir tavır alsın yani alkol problemi falanda varmış madem minik bir tehdit iyi gelir uzaklaştırma alicaz artık bu mesajları savcılığa verip falan diye net konussun. Dedigim gibi kendinizi esinizi ve en çokta o yavrucagi sevip yuvanizla ilgilenin konuşsun dursun o da .

Şikayet Et ,bi gözü korksun lakin bunun dışında yapabileceğin birşey yok .esin ağzını kapatacak ,mesajları delil gösterip şikayet edeceksiniz ,çocuğu da alacaksınız ,başka türlü çözülecek gibi durmuyor .yarın don parasını da isteyecek hatta ileri gidip "bedenimi biliyorsun, sen alıver "diyecek duruma gelecek .fazlaca Yüzsüz !

Daha hic gormedim ki hic evlenmemis bir bayanin bosanmis, cocuklu adamla mutlu oldugunu... Gormedim.
Bayanin cok sabirli ya da bosvermis olmasi lazim mutluluk icin.
Sizin iliskiniz de cok bilinmeyenli bir denklem, dort kisi harala gurele bir evliligi yurutmeye calisiyorsunuz.
Cocuktan dolayi onlarin iliskileri arka planda da olsa hep devam edecek. Siz uzak kalin bence. Bu esinizin sorumlulugu. Cok fazla bilgi edinmeyin. Esiniz cozsun.

Öyle mi dusunuyorsunuz gercekten? Belkide haklisiniz. Kim ister ki evli cocuklu bir adami degil mi? Kaldi ki ben hic evlilik yapmadim hayatimda.

Sakın Sakın Sakın koşarak uzaklaş yapma.. ben kocamı çok seviyorum ama yaşadıklarım bazen çok ağır geliyor. Asla boşanmış çocuklu bir adamla evlilik yapılmaz.

Size katiliyorum konu sahibinin yaptigi tek sey fedakarlik ve karsilastigi sorunlar...cozumu gamsiz da olsa umursamaz da olsa uzulen taraf olacak. Allah yardimcisi olsun.

Ben varim ve cevremde pek cok arkadasim var gayet mutlu evlilik yuruten
Burada onemli olan eski esin karakteri , burada soran konularda hep yazdim , eski es nasil bir kadin , neden bosanmislar bunlari bilmeden evlenmesin kimse diye
Benim esimin oglunun annesi gayet akli basinda , isinde gucunde bir kadin , bizimde seviyeli bir iliskimiz var , oglanla ilgili esimi aramasi gerektiginde bile once msj atar musait misiniz diye sorar , esim musaitiz derse arar

Burada olay bir adamin ikinci esi olmak degil , adamin eski esinin berbat biri olmasi

Konu sahibi , cocugu alin , eski ese hakaret davasi acin , nafaka harici 5 kurus vermeyin ve cocugu birakmayin kiyamam neler yasiyor bu kucucuk yasinda

Eşin karşı tarafa aksi davranmıyor sanirim,saçı için para isteyince ne dedi mesela?
Nafaka haricinde asla ödeme yapmasın,oğlunun ihtiyaçları dışında herşeyden elini çeksin ve en önemlisi kadın haddini asarsa terslesin.

Sizin yapacaginiz birsey yok. Esiniz pasif kalmis bence. Bu duruma gelmesine sebep esiniz ve sorun sizin sorununuz degil, onlarin sorunu ve onlar cozmeli. Evli iken aile olamamislar, bosanmislar ama hala bosanmayi da beceremiyorlar. Cocuk arada tenis topu gibi olmus. Cocuk annede kalmali. Baba cocugu mahkemenin belirledigi takvimde gormeli. Onun disinda nafaka ve cocugun egitim giderlerini baba karsilayabilir ancak diger seyler annenin uzerinde olmali. Eski esler mumkun oldugunca az gorusmeli ve sadece cocukla ilgili meselelerde olmali bu ve mumkunse yazili iletisim. Mesajla mesela.
Konu sahibi onlarin olaylarina siz girmeyin kendi problemlerini kendileri cozsunler...

Olaya bu acidan hic bakmamistim eski es kisisinin kalitesi dediginiz gibi etkili. Sanirim sizin durumunuz biraz da kultur, gorgu, egitim, iyi insan olma haliyle ilgili. İki kisi medeni sekilde ayrilip ortak cocukla sıkıntısiz zor yol alir yoksa.

Size katiliyorum konu sahibinin yaptigi tek sey fedakarlik ve karsilastigi sorunlar...cozumu gamsiz da olsa umursamaz da olsa uzulen taraf olacak. Allah yardimcisi olsun.
Milena gibi olanlar da var ama azdir diye dusunuyorum. Evlilik radikal bir karar ancak ayrilik daha radikal. Ayrilik ve cocuk surecini olgunlukla yurutebilecek kisiler genelde evliligi de sorunlari asarak devam ettirebilecek gucte cunku. Tum insani donanima ragmen ayrilabiliyorlarsa gercekten kirmizi cizgiler vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…