Kocamın eski karısı ve bitmeyen tacizleri

tacizlerini kaydedip şikayetçi olun nafakaca harici sizin aile birliğnizi bozuyor.kıymaksa biraz sizin düzeninize e kıyamasın kocanız.cocukla duygu sömürüsü nereye kadar.

Memleketine gitmesini istedik bize huzur vermediği için eşim aile büyükleriyle konuştu durumları anlattı bir insanı hiç bir akrabası istemez mi istemiyorlar
Eşim canımı sıkmıyor yazık o da heder oluyor arada.
Çocuk biz de kalsa ve bizi rahatsız etmese yeter aslında. Ömrü billah evde de otursun gerçekten gözümde yok benim evimde var gelirim de var varsın ordan 2000 lira kira gelmesin huzur versin yeter ama yok yok oturmuyor totosunun üstüne

Şu saç boyası konusunu aydınlatır mısınız? Eşiniz saçının parasını verdi mi vermedi mi? Nasıl böyle bir muhabbet geçebilir aklım almadı. Çocuğun okul, servis gibi büyük meblağlı giderlerini siz karşılarsınız. Sizin evinizde kıyafet dolabı olur. Harçlığını verirsiniz. Gezer tozarsınız. Bunun haricinde neden başka maddi yardım yapılıyor? Bunu nasıl kabul ettiniz? Zaten eşinizin evinde oturuyor. Çocuk o evde mutlu olsa, hakkıyla baksa bence otursun zaten. Ama anlattığınıza göre... Üzgünüm sizinki iyi niyet falan değil saflık olmuş.

Ben olsam eşimin telefonundan engellerdim, bundan sonra tüm görüşmelerini benimle yapardı. İpleri biraz alın. Evden tahliye esnasında velayetin sizde olduğunu, tatil için kısa bir süreliğine oraya gittiğini, yerleşik düzenin sizde olduğunu söylersiniz.

Eşinizin bu durumdan rahatsız olup nafakayı adil kullanmama, evinizde izinsiz oturma,şahsi ihtiyaçlar ve kişisel bakım için ekstra maddi talepler, uygunsuz şekilde mesajlar, aramalar, hakaretlerden dolayı şöyle okkalı bir dava açması gerekir ki velayeti alsın, nafakayı da kessin. Böylesine müstehak.

Keşke aklını başına toplasa. Hiçbir çocuk annesinin böyle olmasını istemez.

normal bir insan gibi değil ki konuşmaları hayat tarzı... Sizi Allah kurtarsın diyorum.

Tabi ki saç boyası parası yollanmadı. Zaten eşim bu cesaretine istinaden okkalı bir küfür etti. Davalık durumdayız zaten evden çıkarmaya çalışıyoruz.

Tabi ki saç boyası parası yollanmadı. Zaten eşim bu cesaretine istinaden okkalı bir küfür etti. Davalık durumdayız zaten evden çıkarmaya çalışıyoruz.

Evden çıkarmak tamam da diğerleri? Ömür boyu tacizlerine izin mi vereceksiniz? Yasal bir yolla bu kadına ket vurulmalı. İstediği vakit arayıp, ağzına geleni sayıp huzurunuzu kaçıramamalı. Verin savcılığa, uzaklaştırma çıkarsın. Sizin telefonunuzdan görüşebilirler çocukla. Velayet zaten sizdeyse gider alırsınız çocuğu da sıkıntı çıkarırsa. Ona oyuncak etmeden. Allah kolaylık versin. Birbirinizi çok seviyormuşsunuz. İzin vermeyin bozmasına.

Velayet bizde ancak şöyle bir şey var ki çocuğum bana gösterilmiyor diye icrayla geldi ki hiç böyle bir şey yok. Biz haksız durumdayız çünkü aklı kıvrak işini sağlama aldı. Şikayet edersek velayet değiştirmek için dava açarım ve gerçekten göstermem, buyurun açın diyor. Avukatımızla konuştum kazanma ihtimali yüksekmiş.

Eşim en son çocuğu da arayıp sormayacağım tamamen kesip atacağım diyor. Yaşadığımız bıkkınlığı tahmin dahi edemezsiniz. Ne yazık ki bizim ülkemizde kadın hep haklı.. Kabul ediyorum mağdur edilen çok kadın var ancak böyle kadınlar da var.

Anne alkol alıyor , okula çeşitli bahanelerle göndermiyor .. bunları ispat ettiğiniz halde hala anne mi kazanabilirmiş ?

Anne alkol alıyor , okula çeşitli bahanelerle göndermiyor .. bunları ispat ettiğiniz halde hala anne mi kazanabilirmiş ?

Avukatın söylediği şu; anne bedenini satarak para kazanan bir kadın dahi olsa anne şefkati esastır
Anlaşarak velayet değiştirdikleri halde sosyal hizmetler raporu annede kalmasından yana bir rapor hazırlamıştı. Hakim raporu esas almadı ve velayeti babaya verdi.

Şimdi yaşı itibari ile fikrinin sorulmasına 1 yıl var. 12 yaşı dolduran çocuklara fikir soruluyormuş kimi seçerse seçsin hakimin kanaati önemliymiş. Nasıl bir hakime denk geleceğimizi bilmiyoruz.

Ayrıca eşim benimle evliliği itibari ile çok güzel yatırımlar ve işler yaptı. Geliri boşandığı döneme göre kat be kat fazla ben de çalışıyorum güzel bir gelirimiz var bu durumu da bildiğinden nafakayı arttıracak ve tefe tüfeyi de ekletecek.

Ülkemizde nafakada bir sınır yok ne yazık ki, insanlar bunu kullanıyor ve ölene kadar çalışmıyor
Belki haberlerde görmüşsünüzdür nişanlısıyla nafaka arttırma davasına gelen bir kadın vardı. Nişanlımla maddi nedenlerle evlenemiyorum eski eşim nafakamı arttırsın diye kendini savunmuştu. Bizim yaşadığımızın da bundan çok farkı yok.

İnsan başına gelmeyince bilemiyor .. bilgilendirme için teşekkürler .. ama çok mantıksız düşündüğümüz zaman .. fakat kanun böyleyse de yapılacak bir şey yok .. yani bu devirde insanlar 200 liralık nafakayı ödemekten acizken ve bir türlü kimse ödetemezken, sanırım bu kadın nafakayı arttırır :) sizin istediğinizde para pul değil , huzur istiyorsunuz ..

Sinek küçük ama mide bulandırıyor maalesef

Mahkeme asamasindaydi o zaman iletisime gecildi sorunlarindan bahsetti dinledim bende nacizane. Evet zaman anlaminda dogru bir zaman degil stresli sıkıntılı bor surecten geciyor. Ama onun dedigi gibi ona iyi geliyorsamda yaninda olmayi bende istiyorum.

Tatlim resmen taciz ediyor size avukata danis ve sizi taciz etmesine engel olun nafaka harici odeme yapmayin bence sen hic olaya mudahil olma o cazgirsa sen hanimefendi ol esin geregini yapar zaten

BENDE NİŞANLIMIN ESKİ EŞİNİN DOLDURMALARI, ÇAĞIRMALARI,ÇOCUKLARINI KULLANMALARI SEBEBİYLE DÜĞÜNÜMDEN 2 AY KALA NİŞANLIMDAN AYRILDIM MALESEF. OLAY ERKEKTE BİTİYOR. KARŞI DURMASINDA.. TAVIRLI OLMASINDA... BIRAKIN EŞİNİZ ÇÖZSÜN DÜŞÜNSÜN BUNU

karga burun leylek bacak da olsanız sizde mangal gibi yürek var. önce onu düşünün. o kadının zaten sizin için mükewmmel demesini beklemeyin. her halukarda siz karga burun ve çarpık bacaklı olacaksınız. özgüvününz kırılmasın, kadın bunun lafını yapacak kadar sizi önemsemiş, siz bunu takarak önemsemeyin. kendinizi daha güçlü hissedin, hissettirin. hukuki yollarla resmi birşekilde kocanızla dik bir duruş sergileyin. o ötsün dursun, sevgiyle aşılmayacak hiç bir şey yok şu hayatta...

Kadini dava etseniz?
Uzaklastirma karari cikartamaz misiniz?
Hem hakaret hem cocugun psikolojisini bozma.
Ustune alkol problemi var diyorsunuz.
Bence yargiya kanitlarla yargiya tasiyin durumu.

Bence sizi Allah kurtarmış. Keşke bende zamanında nişanı atsaydım. Eşimi çok sevsem dahi bu olaylar insanı çok yıpratıyormuş.

bence çocuklu adamla/kadınla evlenilmez lafı çok saçma.evlenilir tabi ki de aşk bu kim karışır.neyse sizin ilk yapmanız gereken bir avukata gitmek.hem sizin hem de o çocukcağızın sağlığı için.maddi manevi tacize uğrayıp sömürülüyorsunuz.

Valla keske hic gorusmese esiniz ama cocuk olunca mecbur muhatap oluyor bence savciliga verin size ettigi hakaretler ve esinizi cocuk harici konularda rahatsiz ettigi icin bir ise yarar mi bilmiyorum ama bir arkadsimda senin gibi evlendi 6 sene sonra dort yasinda da bir cocuklari varken adam eski esine geri dondu o da surekli korkuyorum seni ozluyorum ne mutluyduk falan diye mesajlar atarak baslamisti insallah sonun oyle olmaz ama iyiye gitmiyor o mesajlar kadin vazgecmemis adamdan belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…