Kocamın eşcinsel olduğunu düşünüyorum:(

Birine neden maske görevi görüyorsunki konuş medeni bir şekilde anlaşın çocuğunuzda var iyi eşler olmayabilirsiniz ama iyi dost olun
Onuda anlayabiliyorum senide ama ortada mantıksız bir evliliği anlayamıyorum

Sizi kırmadan sorabilirim umarım. Peki hiç kendinize farklı bir hayat düşünmez misiniz? Yani eşinizin cinsel kimliğini bir yana bırakırsak, sizi öpüp koklamayan, sarıp sarmalamayan, ilgi şefkat göstermeyen biriyle birlikteliği bir kenara koyarak bir süre sonra sizin gözünüzün içine bakacak, kadınlığınızı hissettirecek biriyle bir hayat yaşamayı istemez misiniz? Sizi bundan alıkoyan neydi bunca senedir?

Mesajları hiç okumadım. Ben neye takıldım sadece eşinizin halası acaba bu durumu biliyormuydu da sizi önerdi
Eğer bile bile böyle birşey yaptıysa ona göre saydırcam

Bi seksüel aseksuel hepsini geçelim bu ilgisiz kocaya daha ne kadar tahammül edeceksiniz?
Hic mi aşk gibi bi duyguyu yaşamadiniz da ozlemiyosunuz acaba.Eşiniz kesinlikle tuhaf ama sizde normal değilsiniz, bunu kendinize yapmayın.

Çocuk da çocuk... Niye buraya takıldınız ben cidden anlamadım. Yapılmış bir hata o ayrı ama sorgulamak şimdi mi uygun düşüyor? 4 buçuk yaşındaki çocuğun varlığını değiştiremeyeceksiniz neticede.

Onun dışında konu sahibi, çok bile katlanmışsın bence. 6 yıl öyle dile kolay sadece. 6 yıl ya ben bu süreçte ergenliğimi atlatıp birey olmuşum mesela. Çok uzun bir süre. Neden bunu kendinize yaptınız ki? Ve hala yapıyorsunuz? Bir de şu maç mevzusunun altını eşelemenizi öneriyorum. O pek masumane futbol maçı gibi gelmedi bana. Üstelik öğrlen 1'den 8'e kadar ne maçı? 90 dakika değil mi yoksa? Bu bildiğimiz maçlardan değil galiba.

İşe uğurlarken dudağından öperdim hep ama bir noktadan sonra onu da bıraktım. Onun dışında zaten seyrek birlikte oluyoruz, o zaman da öper illaki ama kendiliğinden öper mi derseniz hayır.
Neden bıraktınız karşılık vermediği içinmi.açık açık sorsanız yani beni beğenmiyormusun istemiyormusun diye.

Sizi istemeyen arzulamayan bir erkekle zorla birlikte olma çabası nedenn???
En başta yapmışsınız hatayı bu adama çocuk doğurmak yerine yol yakınken ayrılmalıydınız hayat ömrünü boşyere harcamayak kadar kısa

Tekefonuna pcye nerden bakıyosa gmail açın bırakın

Sonra o gmaile girip geçmişe bakarsınız baktığı yerdekini silsede farketmez

hadi dügün gecesi yorgun orasini anadik 4 ay hic bir erkek beklemez...

kocanızın ne olduğu önemli değil ki? Önemli olan sizin neden böyle birine katlandığınız?

Ben de eşcinsel olabileceğini düşündüm. Bir arkadaşım var eşcinsel. Arada bir bahseder arkadaşlarından, evli çocuklu arkadaşlarının olduğunu ve toplum baskısı ile evlenmeye mecbur kaldıklarından. Çok hassas bir konu bir yolunu bularak bunu eşinizle konuşmalısınız. Doğrudan sorarsanız eşcinsel olsa bile büyük ihtimalle reddedecektir. Öncesinde bir profesyonelden yardım alarak bu konu nasıl konuşulmalı bunu öğrenmenizi tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bencede gay esin :S yani en isteksiz adam bile herhalde 4 ayda catlayip patlardi..ve bencede annesini filan kirmamak icin evlenmis olabilir seninle..cok uzgunum..keske cocugunuz olmadan cok onceden ayrilsaydin bu adamdan..

Ya eşcinsel olup olmaması önemli değil bence. Size karşı herhangi bir ilgisi yok adamın. Sevgi de kalmamış. Neden zorla çocuk yaptığınızı da anlamadım ama sizin kararınız. Kocanızın size kaba saba davranıyor olması onun isteği dışında çocuk yapmış olmanız olabilir.
Siz eşinize karşı ilgi duyuyor seviyor olabilirsiniz ama evlilik, beraberlik tek kişiyle yapılmıyor. Tek çıkar yolunuz ayrılmak veya mutsuz olmaya devam etmek. Eşcinsel olma kısmında ise, evet olabilir ama olmayabilir de. Bir insan kadın cinsiyetine karşı ilgi duyuyor diye bütün kadınlara ilgi duyması gerekmez. Bu o kadının suçu da değildir aynı zamanda. Herkesin kişisel zevki, beğenisi farklıdır. Ama baştan beri devam eden bir sorun olması bunlara rağmen sizinle evlenmiş olması eşcinsel olabilme ihtimalini artırıyor. Eğer başka bir kadını sevip mutlu olabileceğine inansaydı veya bunları sizde bulsaydı olaylar bu şekilde gelişmezdi.

aklıma farklı bişey geldi eşcinsel demeyelim de direk eşiniz küçükken tecavüze falan uğramış olabilir mi? aktif bi cinsel hayat beklenmeyeceği gibi şimdi de farklı bir tercihe dönüştürmeye çalışıyor olabilir? eşinle konuşmadan bunları çözmen zor, patolojik bi durum var ortada orası kesin, ama işin zor destek almak lazım nasıl yaklaşmalı falan

konu sahibi

bence bir ilişki ve seks terapistine gidin

bu konu beni aşıyor çünkü

siz de gençsiniz bir yalanın içinde güzel yıllarınız heba olmasın.

Peki esiniz cocugunuza karsi nasil davraniyor? Cunku baba olmayi yakistiramiyorlar kendilerine diye biliyorum

O tür şeyleri aratmis olması eşcinsel demek değil bence. Merak etmistir belki sadece. Belki başka bir kadın var. Belki sizi sevmiyor . Bir yonunuz itici geldi belki. Bence rest çekin ya ayrilicaz ya cinsel terapiste gidicez deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…