Kocamın eşcinsel olduğunu düşünüyorum:(

Bende 3 yil once hollandada bol sayida gormustum ama hic bi gayle konusma firsatim olmadi ki farkliliklarini gordugum sekilde yazayim anca boyle okudugum kadar biliyorum

tatlim biri kadin biri kendini erkek gibi hissediyor galiba..bazilarinda hatta cogunun konusmasindan davranisindan anlasiliyor gay olduklari. kibarcik oluyorlar cok fazla..bu bizim ulkemizde biraz zor tabi..ister istemez caktirmamaya calisiyorlar galiba..

Çaktirmak istememekle beraber suclu hissediyorlar bu yuzden intihar edenlerde cok ergenlikte o yonelimini anlayip yediremeyip intihar edenler sapitanlarda var karsi cinsle zorla evlilige kendini mahkum edende zor valla. Ataerkil bi toplumda oldugumuz icin erkeklere yakistirilmiyor bizim toplumumuzda

lez olsanda ayni durum..bizim toplumda sarmas dolas olsanda kimse anlamaz fazla aslinda..samimi insanlariz..kadin kadinla tokalasir opusur erkek erkekler tokalasir sarilir filan..Allah korusun ne diyelim..

İsteksızlıgın adı franjıt yalnız ben cok vajınısmus bılıyorum bol bol sevısen ama son noktayı koyamayan.
Öyle tamamen isteksizlik değil benimki, biraz yılmışlık diyeyim. Deneyip deneyip yapamamaktan.. İstekle başlayıp son noktada tıkanmak insanın motivasyonunu düşüyor.

lez olsanda ayni durum..bizim toplumda sarmas dolas olsanda kimse anlamaz fazla aslinda..samimi insanlariz..kadin kadinla tokalasir opusur erkek erkekler tokalasir sarilir filan..Allah korusun ne diyelim..
Homofobik degilim anliyorum onlari ama iğrenc geliyor yinede bana :-( Allahim colugumuzu cocugumuzu sinamasin boyle inşallah

Gecmiste yasadigi bi problemde olabilir escinsellikte agir basiyo

Karsina alip konusmani tavsiye ederim icine attikca olan sana olur birakta o bunalsin o dusunsunsen icini dok

Bu olayda hormonların etkisi de olabilir mi acaba erkeklik hormonu içeren gıdalar yedirin bol bol olur mu acaba bilemedim :-( inşallah sadece izlemekle yetiniyordur öyleyse de... Dışarıda görüştüğü birileri yoktur umarım :-(

Evet anlattıklarınıza göre eşçinsel de, benim takıldığım eşçinsel bir adamla bu kadar süre evli nasıl kalabildiniz ve çocuk yapmayı nasıl başardınız
Yani zaten ilişkiye girmek istemeyerek kendini belli etmiş.. çok kötü bir durum bence direk sorun eminim hayır demez..

Yani doktorlarin yaptigi yontem dogru bence cunku gercekten gecmisinden gelen biseyden kaynaklaniyor olabilir gorduklerine bakacak olursak tespitin dogru maalesef ben olsam bnde oyle dusunurdum ama hemen ümitsizlige kapilma bnce ve onu doktora gitmeye ikna et allah yardimcin olsun canim

escinsel olma ihtimali var ama net kanit sadece internet gecmisi herhangi bisi bulamamissiniz. bdsm escinsellikle alakali birsey degil.. acikcasi bu kadar zaman sabirli olup susmanizda olmamis kardes kardes evde oturuyorsunuz bu pek evlilik degil daha fazla üstüne gitmeliymissiniz belki itiraf ederdi ve cocuk yapmasaniz daha iyiymis bence ama olan olmus.. hayirlisi oslsun

Mayis ayinda acilmis bir konu. Yorumlari da okudum
Suan ki durumu merak ettim. Esinle konustun mu ?

Erkekler hiçbir zaman sekse hayır demez ..suphelendiysen peşini bırakma ..

Çocuğuyla iletişimi nasıl ?

Sizin zorunuzla olan beraberliğinizde afedersiniz zevk alıyormuydu. Tabiki siz eşi olarak anlarsınız, ilişki sırasında oda sizle ilgilendi mi. Yani o da sizi sevdimi tam net konuşamıyorum. Eğer bunlar olduysa eşcinsel olduğunu sanmıyorum.

Gecmiste yasadigi bi problemde olabilir escinsellikte agir basiyo

Karsina alip konusmani tavsiye ederim icine attikca olan sana olur birakta o bunalsin o dusunsunsen icini dok
Ta Mayıs'taki konuyu arayıp bulup hortlatma sebebiniz ne ola ki?
Konu sahibi konuyu açmış,ertesi gün de girmiş,o günden beri de siteye hiç girmemiş.

Allah yarfimcin olsun cnm. Ama bence hssettiklerin dogru

peki niye evli kalıyorsun? sonucta evlilikte cinsellik cok önemli... senin yerinde olsam boşanırdım cünki yaşadığın şey evlilik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…