Üstü kapalı yazsanız? Nedir acabaanlamanın bir kaç yolu daha var ama buraya yazayım mı bilemedim.
Bencede aynı fikirdeyim. Bu arada bir insanın böyle olması için çocuklugunda falan illa bu takım şeylere maruz kalmış olması gerekmıyor çok normal yetişen küçükken taciz tecavuz olmayan kısılerde de bu sekılde istek dürtüler çıkabilir esasında normal bir durum ama tedavi olunması gereken bir durum mu bende bilmiyorum. Avrupa kaldırsa da bizim ülkemizde normal karşılanan bir durum değil. gelişmeleri yazarsan sevınırızKardeş evet eşin eş cinsel olabilir ama olmayadabilir çocuğun için boşanmak istemiyorsan çocukların düzgün evliliklerin içinde büyümesi gerekir derim
Eşinle sakin ve yalnızken konuş, böyle bir şüphen olduğunu söyle ve sana açılmasını bekleme, yıllarca sakladıysa anlatmayacaktır. Eşcinsel olup olmadığını fake erkek hesabı açıp öğrensen ne oluuur öğrenmesen ne oluuur niye birbirinizden bu kadar tiksinesiniz ki... Daha sonra da boşanabileceksen güzelce boşan derim.
Ben tesadufen internette boyle bisey duydum tercih meselesi oldugunu saniyordum maalesef tercih ve hastalik degilmis onun uzerine yazilar okudum kitap okudum evleneli 1 sene olmadi esimden suphe ettirdi bana bu konuyu arastirmak erkek arkadaslarini kiskanir oldum biseyler sordum agzindan laf almak icin bisey yakaladigimdanda degil benimki cok erkek arkadasi vardi bekar evinde falan kaliyordu neyse bigun escinsellikle konu acildi bildiklerimi anlattim hastalik degil olabilecek seyler bunlar tercih meselesi degil falan dedim yazik falan dedim hatta homofobik konusmadim sonra o da acidi falan Allah yardimcisi olsun olanlarin Allah sapitmasin falan dedi bende çaaaat yuzune sordum sende oylemisin yoksa diye yari ciddi yari alayli kizim iyi misin sen dedi bekar ölürüm oyle olsam senin gunahina neden gireyim dedi. Benimki çoook gereksiz bi supheydi
İsteksızlıgın adı franjıt yalnız ben cok vajınısmus bılıyorum bol bol sevısen ama son noktayı koyamayan.Yazdıklarınıza bakarak o zaman ben de eşime göre eş cinsel oluyorum. 6 aylık evliyim, cinsel birleşmemiz olmadı hiç ve benim isteğim de yok pek, yüzeysel şeyler dışında bir şey yaşamıyoruz. Evet benimkinin bir adı var vajinismus ama eşim benim hakkımda böyle düşünseydi nasıl hissederdim bilemiyorum. Muhtemelen eşinizin de psikolojik bir sorunu var.
iyide oyle biri olsada bu tepkisi cok normal degil mi? gay olan biri karisina ben gayim demezki..heleki bu kadar kati bir sekilde bahsetmissin. belli olmaz bu isler bana kalirsa..cok mulayim takilan biride olabilir..zaten bu tipler sirf toplum baskisindan cocuk yapiyorlar..ama oyle bi devirdeyizki insan herkesten herseyden suphe duyuyor..ben ozellikle yukarda bahsettim ama anal iliski yasamak isteyen erkeklerin icinde bi gaylik yattigini dusunuyorum.
Bence düşündüklerinde haklısın. Allah sana sabır vermiş kaç sene olmuş ama hala evlisin bir evliliği ayakta tutan şeylerin başında cinsellik gelir kaç senede nasıl bitmemiş bu evlilik anlamadım. Bide kırılmayın ama Allah böyle heriflerin belasını versin, be adam sen durumu bilmiyormusun neden evlenip bir kadının hayallarini yıkıyorsunKızlar akıl danışmak amacıyla açıyorum konuyu. Size kocamla ilgili birkaç şey sıralayacağım bunlara objektif baktığınızda siz de benim gibi şüphelenecek misiniz merak ediyorum çünkü kendimi yedim bitirdim iyice
Kocamla ben 24 o 30 yaşındayken evlendik. Şimdi ben 30 o 36 yaşında ve 4,5 yaşında bir oğlumuz var. Bizim ilişkimiz arkadaş aracılığıyla başladı ama benim arkadaşım değil, annemin arkadaşı. Günde anneme böyle böyle bir oğlan var senin kız ne der tanışsınlar bir görüşsünler diye haber yolluyor şimdiki kaynanamın görümcesi. Yani eşimin halası.
Buraları kısa kesiyorum. Biz görüştük, tanıştık. Güya eşim benden önce evliliğe sıcak bakmadığı gibi şeyler söyledi, kibardı nazikti her açıdan tam aranılan adam pozisyonundaydı benim için ve 7 ay içinde nişan-düğün olup bitti. Ben bile ne olduğunu anlamadım kısacası.
İşte bundan sonrası hep sorun... Yani eşimin eşcinsel olduğunu düşündüren detaylar.
Düğün gecesi başladı olay. Yorgunuz diye herhangi bir şey olmadı. Ama bu süre gittikçe uzadı. Ve sanırım 4. aya girdiğimizde benim patlamamla ve tartışmayla falan ancak bir şeyler oldu, düşünün.Bu süreçte kimseye belli bile edemiyordum durumumuzu, bunlar ayıp diye büyüdüğümüzden belki de bilemiyorum. Ama eşimle konuştuğumda sorun yok deyip deyip geçiştiriyordu beni. İlkinden sonra yine aynı sürece girdik. Yine benim gazımla oldu diyebilirim yani
Baktım bölye olmuyor adama terapiste gidelim dedim çünkü hani öyle iktidarsızlık vs gibi bir sorunu yoktu. Utanıyorum yazarken ama anladınız muhtemelen. Olduğunda sıkıntısız oluyordu her şey yani. İsteksizliğine bir çözüm bulmamız lazım dedim ikna etmeye uğraştım ama cık o da olmadı.
Sebebi de onlar milletin geçmişini filan deşiyormuş ben öyle şeye gelemem demek oldu. Ee ne var bunda dedim, geçmişinde yaşadığın bir sorundan kaynaklanıyordur belki ne biliyorsun dedim. Hayır gitmeyeceğim dedi kestirip attı. Sonra daha da konuyu açamadım zaten.
sonra 1 yılı devirdik vs ama hala aynı her şey. Eşimde bana karşı ilgi sıfır. Tanıştığımız nazik adam da değil. Kaba saba konuşuyor benimle. Baktım bu adamın bana ilgisi yok biraz denedim diğer kadınlara karşı nasıl diye. Tvdeki kadınları özellikle gösterip fiziği güzelmiş dediğim de oldu hatta ama adam göz ucuyla bile bakmıyor. Basketbol-futbol-tenis maçları ise favorisi. Hatta burada bizim yerel bir spor klubünün maçlarına dahi gidiyor adam. Ama benimle ilgisi sıfır.
Güzel mi bulmuyorsun demedim, iç çamaşırları mı giymedim ama yok yok yok. Artık çocuk bile benim zorumla oldu korunmak istedi ben istemedim derken oldu. Çok şükür de oldu yoksa bu adamla çıldıracaktım aynı evin içinde ben, şimdi bir nebze katlanılır kılıyor çocuğum.
Böyle böyle derken biz 6. yılımıza girdik ama ben tükendim iyice. Yaşım 30 içim 50 belkide. En son eşimin telefonu-bilgisayarını kurcalamaya başladım başka biri mi var diye herhangi absürt bişey çıkmamıştı. Taa ki yaklaşık 1 ay öncesine kadar. chrome geçmişine bir baktım benim beyfendi +18 sitelere girmiş. Tamamdır, normaldir dedim neyse dedim ama tıkladığı şeyler biseksüel, homoseksüel, bdsm vs gibi yerlere girmiş sürekli. Ben bunu ise anca o uyurken kurcaladığımda gördüm. çünkü aşırı titiz biri her konuda... telefonunu sıfırlayıp durur sürekli hani istesem de o telefonda bir şey bulamıyorum kolay kolay. Hala bilmiyor mesela gördüğümü falan zaten sabah tuvalete girdiğinde baktığımda geçmişi silmiş bir şey yoktu yine. 1 aydır her gün kontrol ettim ama bir daha yakalayamadım çünkü siliyor dediğim gibi ama artık içimde koptu her şey o gün bugündür
çok uzattım farkındayım sizce eşim eşcinsel midir yoksa benim bi kuruntum falan mı? Başlarda başka kadın sanarken işin içine 2. bir seçenek girdi resmen ne düşünsem bilmiyorum artık ben
az bildiklerini bizede anlatta bacim bizim icimizde rahatlasinHaklisin ama ben bildigim seyleri anlattikca o kadar sasirdi ki baslarda inanmadi hatta icinden gelen bi duygu oldugunu o durumun tedavisi olmadigini soyleyince inanmadi yani hatta homofobik sozler soyledi bende dedim boyle boyle yapma bu ne hastalik ne secim onunla yasamak zorunda oyle olan insanlar falan dedim acidi sonra acinacak bi durumda degil ama oyle oldu yani burda yazamiyorumda bazi seyleri nerden emin olduguma dair
az bildiklerini bizede anlatta bacim bizim icimizde rahatlasin
ben bi kac tane gay tanidigim icin aslinda nasil birsey oldugunu biliyorum canim. bilmediklerimde mi var diye sordum. Rabbim bizleri evlatlarimizi korusun.Cok sayida sayfa okudum yasanan hikayeleri okudum internette ve sonra psikoloji kitabi okudum escinsellikle alakali ve asla bir hastalik olmadigini ogrendim secim hic degil oyle olan insanlarin duygularini bile izledim turk yabanci youtube dan sonra dindeki yerine baktim lut kavmi cikti karsima onu ogrendim nasil helak olduklarini yuzlerce yildir varolan bisey maalesef Allahin sinavi iste bunlari anlattim uzun yani yaz yaz bitmez burayaçok merakliyim çok
ben bi kac tane gay tanidigim icin aslinda nasil birsey oldugunu biliyorum canim. bilmediklerimde mi var diye sordum. Rabbim bizleri evlatlarimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?