Kocamın eşcinsel olduğunu düşünüyorum:(

Yorumlarda okudum.
Yapmak istemediğinizi gördüm.
Anlamanın en güzel yolu fake erkek adresi açmak.
Merak ettiğiniz detayları ancak öyle öğrenebilirsiniz.
Hatta üye olduktan sonra birkaç gay sayfası takipleyin.
Dikkatini çekip yazar belki.

Zaten hiç bir paylaşımınız olmadan bu evliliği bu kadar yürütmeniz bile hataymış siz karı kocalığın gerektirdiği şeyleri yşayamadıktan sonra o evliliğin kime faydası var kocanız evlenmekle ( cevre baskısı belkide) bi hata yapmış ama sizinde hayatınızı çalmış belki o olmasaydı sizi çoj seven her gece sizi öperek severek yatan sizi arzulayan bir eşiniz olacaktı. Sizede yazık. Eger imkanınız varsa gereğini yapmanız ikiniz içinde en hayırlısı olacak. Bu kuşkuyla yaşanmaz artık. Farzı misal adam sandıgınız gibide değil e yine degısen bısey yok adam arzulamıyor sevmıyor öpmüyorsa olmaz o iş çok bile dayanmışsın

Ha bide siz esimin agzini aramak icin instagramdaki bir escinsel evliligi anlattim diyorsunuz ve normaldi diyorsunuz
ama oysaki bir türk erkegi bu tarz birseye bukadar sakin ve tebrikli laflarla yorum yapmaz.
1. sey eskide kalan birseyi örtmeye calisiyor bence bu bir taciz/tecavüzdür 2. sey sizinle cinsel iliski yasamiyor hatta kaciyor 3. sey internetten arattigi escinsel icerikli siteler. 4.sey telefonundaki gecmisi sürekli silip sizden gizlemesi. 5. sey ise erkeklerin toplandigi zaman gecirdigi yerlerde zaman gecirmesi mac gibi,.

Kardeş evet eşin eş cinsel olabilir ama olmayadabilir çocuğun için boşanmak istemiyorsan çocukların düzgün evliliklerin içinde büyümesi gerekir derim
Eşinle sakin ve yalnızken konuş, böyle bir şüphen olduğunu söyle ve sana açılmasını bekleme, yıllarca sakladıysa anlatmayacaktır. Eşcinsel olup olmadığını fake erkek hesabı açıp öğrensen ne oluuur öğrenmesen ne oluuur niye birbirinizden bu kadar tiksinesiniz ki... Daha sonra da boşanabileceksen güzelce boşan derim.

Bencede aynı fikirdeyim. Bu arada bir insanın böyle olması için çocuklugunda falan illa bu takım şeylere maruz kalmış olması gerekmıyor çok normal yetişen küçükken taciz tecavuz olmayan kısılerde de bu sekılde istek dürtüler çıkabilir esasında normal bir durum ama tedavi olunması gereken bir durum mu bende bilmiyorum. Avrupa kaldırsa da bizim ülkemizde normal karşılanan bir durum değil. gelişmeleri yazarsan sevınırız

Aslında telefona keulan bir ajan casusluk programı var bunu eşinin telefonuna 2 sanıyeliğine alıp yükleme imkanın olursa tüm msj whatsp fotograf dökümleri senin elinde. Fakat mahkemede delil olarak kyllanamazsın yasal suç gizlice özeline girmekte. Ama buda bir ihtimal eğer istersen

bana kalirsada esin biraz tepkili olurdu o tarz seyleri anlatinca..sonucta Turkiyedeyiz Avrupada degil ya

sundan ornek vereyim sana; esimi bi kac kez keklemek icin anal iliski onerdim, cok kati bi sekilde karsi cikti..tamam dedim demekki gercekten boyle birseye yatkinligi, istegi yok.

Ben tesadufen internette boyle bisey duydum tercih meselesi oldugunu saniyordum maalesef tercih ve hastalik degilmis onun uzerine yazilar okudum kitap okudum evleneli 1 sene olmadi esimden suphe ettirdi bana bu konuyu arastirmak erkek arkadaslarini kiskanir oldum biseyler sordum agzindan laf almak icin bisey yakaladigimdanda degil benimki cok erkek arkadasi vardi bekar evinde falan kaliyordu neyse bigun escinsellikle konu acildi bildiklerimi anlattim hastalik degil olabilecek seyler bunlar tercih meselesi degil falan dedim yazik falan dedim hatta homofobik konusmadim sonra o da acidi falan Allah yardimcisi olsun olanlarin Allah sapitmasin falan dedi bende çaaaat yuzune sordum sende oylemisin yoksa diye yari ciddi yari alayli kizim iyi misin sen dedi bekar ölürüm oyle olsam senin gunahina neden gireyim dedi. Benimki çoook gereksiz bi supheydi

Bu arada soruyu soran arkadas senin esin gay olabilir kadinlara ilgi duymuyorsa senin konuna benzer bitane daha okumustum kadin esinin gay oldugunu 10 yil sonra ogreniyor ve esi patronuyla sevgiliymis toplum baskisindan kurtulmak icin evlenip birde cocuk yapmislar ama onun esi kendisini kiskaniyormus falan ve cok bakimliymis kadina karsi hic istek yokmus zorlamayla olmus cocukta. Umarim kuruntudur hepsi..

iyide oyle biri olsada bu tepkisi cok normal degil mi? gay olan biri karisina ben gayim demezki..heleki bu kadar kati bir sekilde bahsetmissin. belli olmaz bu isler bana kalirsa..cok mulayim takilan biride olabilir..zaten bu tipler sirf toplum baskisindan cocuk yapiyorlar..ama oyle bi devirdeyizki insan herkesten herseyden suphe duyuyor..ben ozellikle yukarda bahsettim ama anal iliski yasamak isteyen erkeklerin icinde bi gaylik yattigini dusunuyorum.

İsteksızlıgın adı franjıt yalnız ben cok vajınısmus bılıyorum bol bol sevısen ama son noktayı koyamayan.

Haklisin ama ben bildigim seyleri anlattikca o kadar sasirdi ki baslarda inanmadi hatta icinden gelen bi duygu oldugunu o durumun tedavisi olmadigini soyleyince inanmadi yani hatta homofobik sozler soyledi bende dedim boyle boyle yapma bu ne hastalik ne secim onunla yasamak zorunda oyle olan insanlar falan dedim acidi sonra acinacak bi durumda degil ama oyle oldu yani burda yazamiyorumda bazi seyleri nerden emin olduguma dair

Bence düşündüklerinde haklısın. Allah sana sabır vermiş kaç sene olmuş ama hala evlisin bir evliliği ayakta tutan şeylerin başında cinsellik gelir kaç senede nasıl bitmemiş bu evlilik anlamadım. Bide kırılmayın ama Allah böyle heriflerin belasını versin, be adam sen durumu bilmiyormusun neden evlenip bir kadının hayallarini yıkıyorsun

az bildiklerini bizede anlatta bacim bizim icimizde rahatlasin

az bildiklerini bizede anlatta bacim bizim icimizde rahatlasin

Cok sayida sayfa okudum yasanan hikayeleri okudum internette ve sonra psikoloji kitabi okudum escinsellikle alakali ve asla bir hastalik olmadigini ogrendim secim hic degil oyle olan insanlarin duygularini bile izledim turk yabanci youtube dan sonra dindeki yerine baktim lut kavmi cikti karsima onu ogrendim nasil helak olduklarini yuzlerce yildir varolan bisey maalesef Allahin sinavi iste bunlari anlattim uzun yani yaz yaz bitmez buraya çok merakliyim çok

ben bi kac tane gay tanidigim icin aslinda nasil birsey oldugunu biliyorum canim. bilmediklerimde mi var diye sordum. Rabbim bizleri evlatlarimizi korusun.

ben bi kac tane gay tanidigim icin aslinda nasil birsey oldugunu biliyorum canim. bilmediklerimde mi var diye sordum. Rabbim bizleri evlatlarimizi korusun.

Bende 3 yil once hollandada bol sayida gormustum ama hic bi gayle konusma firsatim olmadi ki farkliliklarini gordugum sekilde yazayim anca boyle okudugum kadar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…