- 27 Nisan 2012
- 15.323
- 18.070
- 498
- Konu Sahibi kokohantes
-
Kaçan kovalanır anam .D o yapıyosa snde yap ne de olsa çalışmıyosun süslen püslen çık gezkuaföre git arkadaş edin . erkek kuzen falan varsa onlarla takıl , dudaklarını büzüp makyajlı fotolar koy face ama sadece o görsün snde yap bişeler . bide kendi görsün bakalım nasıl oluyomuş
bence eşinizin çevresine yeni bir hanım gelmiş.... üzgünüm ama anlattıklarınız tamamen bir kadının ilgisini çekmeye yönelik gibi geldi bana
off kocanda bundan üste çıkmış ya daha ne diyelim artık tavırlı davranıp iyice abartmaz inşallah davranışlarını
şuna bak hem suçlu hem güçlü diye buna derler
işin zor vallahi...
Normalde bana hiç küsmez ben daha cadıyımdır ona karşı.O hep alttan alır.Bu sefer de kızmadı bağırmadı, açıklamasını yaptı kenara çekildi.
Bence en çok buraya yazmama kızdı ve yorumlar ağır geldi sanırım.
Üyeliğini iptal ettirme ama o konuya da yazma bir daha dedi.Çekidüzen verelim kendimize dedi vs vs.
Parmağım yara oldu o yüzden takmıyorum yüzüğü dedi.Sağ elin ne güne duruyor dedim hiç aklıma gelmedi dedi.
Bu sabah çıkarken baktım takmış yüzüğü.Ben askerlik fotolarımı bile silmişim neden bu anlamları yüklüyorsun resimleri temizlerken albüm olarak silinmiş dedi.Seninle evli olduğum zaten yazıyor orada dedi.İşte kendince açıklamalarını yaptı.
Kafam allak bullak bilmiyorum offf
işte sen yıne de pusuda ol burayı öğrenmesi onu daha frenler ya da yapacaksa gizler artık bu kadar rahat davranamaz...
ama işte aklında birşey varsa bunu öğrenme süren uzadı en kötü ihtimalle..
banyoda ki seksi poz olayı bitiriyor çokta kanma kocana
sende inanmak ve huzur bulmak istiyorsun doğal olarak ama yıne de uyanık olmalısın.
trip yaparsa kendini suçlu hissettirmesine izin verme deli değilsin sonuçta haksız yere onu suçlamazsın
onun bu tavırları sebebiyle böyle düşünmek zorunda kaldın.ki sadece sen değil senin yerinde kim olsa böyle şüphelenir yorumlar da bu yönde zaten.
Gerekiyorsa hiç atanamamak uğruna uzak tercih yapmayın. Haftasonu dönüş yapma mesafesinde olsun tercihleriniz. Umarım gelir. Ben de atanamayan öğretmenlerdendim; biliyorum sıkıntıyı.
Ayrıca o yüzük takılsın canım geri.
Eşiniz ne kadar serttir bilemem ama ben olsam o çok fonksiyonlu telefona bir zarar getirirdim; bir daha elleyemezdi.
Umarım ağrısız başınız ağrımaz.
öncelikle iyi kötü tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ama bazı yorumlar gerçekten acımasız.ben de sizler gibi düşündüğüm için konu açtım ama ne saflığım kaldı ne başka bir şey.
Ben gözümün önünde olanları görmüyor muyum? Parçaları birleştirince ben de başka biri olabileceği ihtimalini düşündüm ki böyle bir konu açtım.
Ama kabullenmek kolay mı birdenbire?
Akşam hiç iyi şeyler olmadı ve ben haklıyken haksız duruma düştüm.
Buraya cevap yazarken aniden eşim geldi ve nasıl olduysa kapatamadım sayfayı.konu başlığını ve kullanıcı adımı görünce anladı ve mecbur okuttum.
Uyku uyumadım gece.kızdı çok kızdı biliyorum.böyle hissettirdiğimi bilmiyordum dedi.yaptıklarıma bu anlamları yükleyebileceğini tahmin edemedim dedi.
Buraya yazdığım her şeyi tek tek yeniden söyledim ona.kendince açıklamalrı vardı.en çok kırıldığı da cinsel anlamda daha yakın demiştim bir arkadaş başka biriyle tensel temas yaşayamadığı için yakındır demiş, o oldu.
Ben sence o yüzden mi yaklaşıyorum sana,seni sevmiyor muyum dedi.bütün şifrelerim sende var.istediğin kadar takip edebilirsin dedi.daha bir sürü şey konuştuk.ve şu an kendimi berbat hissediyorum.
Inanın dediğiniz kadar saf değilim.ama dışarıdan yorumlamak daha kolay oluyor.
Yazan herkese yeniden teşekkür ederim.belki biri var, belki yok.elbet karşıma çıkar.
üyeliğimi iptal ettireceğim, kendi kendime halledeceğim.bunların olacağını bilseydim asla açmazdım konuyu.
Ama olacağı varmış.bundan sonra neler olacak yaşayıp göreceğim.
Öncelikle iyi kötü tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ama bazı yorumlar gerçekten acımasız.Ben de sizler gibi düşündüğüm için konu açtım ama ne saflığım kaldı ne başka bir şey.
Ben gözümün önünde olanları görmüyor muyum? Parçaları birleştirince ben de başka biri olabileceği ihtimalini düşündüm ki böyle bir konu açtım.
Ama kabullenmek kolay mı birdenbire?
Akşam hiç iyi şeyler olmadı ve ben haklıyken haksız duruma düştüm.
Buraya cevap yazarken aniden eşim geldi ve nasıl olduysa kapatamadım sayfayı.Konu başlığını ve kullanıcı adımı görünce anladı ve mecbur okuttum.
Uyku uyumadım gece.Kızdı çok kızdı biliyorum.Böyle hissettirdiğimi bilmiyordum dedi.Yaptıklarıma bu anlamları yükleyebileceğini tahmin edemedim dedi.
Buraya yazdığım her şeyi tek tek yeniden söyledim ona.KEndince açıklamalrı vardı.En çok kırıldığı da cinsel anlamda daha yakın demiştim bir arkadaş başka biriyle tensel temas yaşayamadığı için yakındır demiş, o oldu.
Ben sence o yüzden mi yaklaşıyorum sana,seni sevmiyor muyum dedi.Bütün şifrelerim sende var.İstediğin kadar takip edebilirsin dedi.Daha bir sürü şey konuştuk.Ve şu an kendimi berbat hissediyorum.
İnanın dediğiniz kadar saf değilim.Ama dışarıdan yorumlamak daha kolay oluyor.
Yazan herkese yeniden teşekkür ederim.Belki biri var, belki yok.Elbet karşıma çıkar.
Üyeliğimi iptal ettireceğim, kendi kendime halledeceğim.Bunların olacağını bilseydim asla açmazdım konuyu.
Ama olacağı varmış.Bundan sonra neler olacak yaşayıp göreceğim.
Normalde bana hiç küsmez ben daha cadıyımdır ona karşı.O hep alttan alır.Bu sefer de kızmadı bağırmadı, açıklamasını yaptı kenara çekildi.
Bence en çok buraya yazmama kızdı ve yorumlar ağır geldi sanırım.
Üyeliğini iptal ettirme ama o konuya da yazma bir daha dedi.Çekidüzen verelim kendimize dedi vs vs.
Parmağım yara oldu o yüzden takmıyorum yüzüğü dedi.Sağ elin ne güne duruyor dedim hiç aklıma gelmedi dedi.
Bu sabah çıkarken baktım takmış yüzüğü.Ben askerlik fotolarımı bile silmişim neden bu anlamları yüklüyorsun resimleri temizlerken albüm olarak silinmiş dedi.Seninle evli olduğum zaten yazıyor orada dedi.İşte kendince açıklamalarını yaptı.
Kafam allak bullak bilmiyorum offf
Çok haklısın.Kaç yıllık kocam tabiki inanmak istiyorum.Senin söylediklerinin aynısını söyledim, böyle düşünmeme sebep sensin benden farklı düşünen bir Allah'ın kulu yok ddim.
Bana hak verdiği yerler oldu. Ama çok kırıldığı yerler de oldu. Ben olsam ben de kırılırdım belki.
Bekleyip göreceğim artık.
sashamia88 ben de son dediğin gibi olmasını ümit ediyorum.Çünkü eşimin huyu bir şeye taktıysa tam takıyor.Bir arkadaş demişti çocuğun eline oyuncak verirsin bir süre hep onunla oynar diye eşim de öyle.Yani umarım öyledir.
Neyse arkadaşlar açıklama yapmak için yazayım demiştim yazdıkça yazdım.Eşime yazmayacağım dedim, bekliyorum üyeliğimin iptalini.Tabi böyle bir ihtimal varsa.Çok teşekkür ederim hepinize.
Gerekirse diyorum ki en uzak yere atanayım kendi kendine istediği gibi yaşasın.
Ben atanırsam zaten gittiğim yere gelmeyecek, ben sonra eş durumundan geleceğim.
1 yıl rahat rahat yaşar ben yokken, belki de bunu istiyor.
Eşimin burcu kova bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?