Kocamın ergen halleri

Eşinle otur konuş bence..
Face ve twitter hesaplarını kapatsın yada ortak kullanın...
Bu gidişatın sonu pek iyi gelmedi bana Allah yardımcın olsun ...
Yüzüğü cıkarmakta ne demek ben olsam ortalığı yıkarım :44:

dost acı söyler canım eşin başka işlerin peşine düşmüş açıkça konuş restini çek..ya da aldatılmayı kabullenip kır dizini otur başka yolu yok..yani normal eşini seven saygı duyan bir insan bu ilk yazdıklarını yapmaz kesinlikle..
facedeki resimleri yalnışlıkla sildiyse tekrar ekleyiversydi öyle şey olurmu..
"bence sende aç twitter ve face hesabı ekle kocanı sayfasına sürekli ikinizle ilgili şeyler ekle" dicem ama böyle şeylere aldırmayan kadınlarda var..o yüzden önemli olan kocanı girdiği yalnıştan döndürmek..o yüzden en mantıklısı otur konuş seni salak yerine koymasın daha fazla..

Yaptıkları son derece anormal ve siz ne kadar sakinsiniz.
Faceden fotoğraflar silinmiş ve yanlışlıkla oldu diyor.
Yüzüğünü artık takmama sebebi olarak da kaşıntıyı sunmuş.
Demek ki sizi o kadar saf görüyor ki gizli saklı bi şey yapmaya bile ihtiyaç duymuyor.

Aynıları bi yakınımın başına geldi.
Adam telefonda konuşmaya başlamış sık sık, karısı kiminle konuşuyorsun deyince arkadaşımla diyormuş erkek ismi vererek.
Kadın ses etmeyince bu ileri boyutlara varmış. Geceleri de kalkıp konuşuyormuş telefonda.
Yani o kadar hiçe saymış eşini adam. Sonra başka bi kadın olduğu ortaya çıktı.

Sizin tavrınız da eşinizin yaptıkları kadar anormal bence.
Bu kadar sakin kalınır mı ya .. Bi de eşinizin yaptıklarına ay o çocuk gibi hahaha tarzından yaklaşımınız çok komik.
Çünkü ortada ciddi bir sorun var.

Cinsel anlamda daha yakın diyorsunuz.
Bunun sebebi de başka birinden çok etkilenmiş ama onunla tensel temas yaşamadığı için size sarmış olduğuyla alakalı olabilir.

Hiçbir şekilde güvenmemeniz lazım bu adama.

Son düzenleme:
bence eşinin şu anda hayatında biri yoksa da aklında biri var gibi geliyor...bütün yaptığı şeyler birine kendini beğendirme çabaları... yüzük olayı, senin fotolarının silinmesi bunlar ne yazık ki tesadüf olamaz...
2 seçenek var :
1. ilgilendiği kişi eşinin evli olduğunu bilmiyor.. o yüzden belli etmemek için yüzük ve resimler yokoluyor.
2. yada ilgilendiği kişiye evliyim ama sorunlarımız var masalını anlattığı için ona kendini ispatlamak için bu numaraları yapıyor...
herkes gibi sende aslında bunu yaşayan insanlar gibi bişeylerin farkındasın... ama insan kenid başına geleceğine bir türlü inanmak istemiyor...
şöyle düşün bu anlattığın olayları sana başka biri anlatsaydı aklına ilk gelen ne olurdu.. adatma derdin büyük ihtimalle...birdde şöyle birşey var bir kadın bişey hissediyorsa o kesin doğrudur....

kesinlikle bi takip olayına girmelisiniz.
ya sanal ya reel..
bu yaştan sonra yaptıkları çok abes.
evli değilim ama sevgilim yapsa kafasını koparır eline veririm :4::4:
ne demek yaa yüzük kaşındırıyor afedersin ama kendisi kaşınıyor onun bence.
reelde takip edemem diyosun çok iş için gezdiğinden.
al bi sahte face yada twitter hesabı. ve bi kontrol et bakalım ne haltlar yiyor. düşecek mi tuzağa.
çok sinirlendim :47: ne diye evlenir ki böyle adamlar Allahm yaa.

Yaptıkları son derece anormal ve siz ne kadar sakinsiniz.
Faceden fotoğraflar silinmiş ve yanlışlıkla oldu diyor.
Yüzüğünü artık takmama sebebi olarak da kaşıntıyı sunmuş.
Demek ki sizi o kadar saf görüyor ki gizli saklı bi şey yapmaya bile ihtiyaç duymuyor.

Aynıları bi yakınımın başına geldi.
Adam telefonda konuşmaya başlamış sık sık, karısı kiminle konuşuyorsun deyince arkadaşımla diyormuş erkek ismi vererek.
Kadın ses etmeyince bu ileri boyutlara varmış. Geceleri de kalkıp konuşuyormuş telefonda.
Yani o kadar hiçe saymış eşini adam. Sonra başka bi kadın olduğu ortaya çıktı.

Sizin tavrınız da eşinizin yaptıkları kadar anormal bence.
Bu kadar sakin kalınır mı ya .. Bi de eşinizin yaptıklarına ay o çocuk gibi hahaha tarzından yaklaşımınız çok komik.
Çünkü ortada ciddi bir sorun var.

Cinsel anlamda daha yakın diyorsunuz.
Bunun sebebi de başka birinden çok etkilenmiş ama onunla tensel temas yaşamadığı için size sarmış olduğuyla alakalı olabilir.

Hiçbir şekilde güvenmemeniz lazım bu adama.

Sakin olduğumu nereden çıkardınız.Hahaha tarzı komik bi yaklaşımım olduğunu düşünmüyorum.
Dert etmesem neden böyle bir konu açayım sizce.
Adamın gırtlağına mı yapışayım? Gece kalkıp gırtlağını mı keseyim.
Emin olmadığım bir şey için fikir istedim ben mi farklı düşünüyorum diye.
Evet düşündüklerinizin çoğunu ben de düşünüyorum ve merak etmeyin sandığınız kadar saf değilim.
Eğer saf olsaydım dediklerine inanıp güllük gülistanlık yaşıyordum.
Sadece emin olmadan gemileri yakmıyorum o kadar.Belki bir dönem geçiriyor belki ilgi duydugu başka bir kadın var.
Emin değilim ki...

erkekler ah erkekler...

hele bi de bazı yılışık kızlar bu erkeklere iki çift güzel laf ettimi tamamdır

hemen burunları kaf dağına varıyor

bence eşin kendini birne beğendirme aşamasında,

sanırım bu yeni tanıdığı biri ki birden değişmiş

ortada daha aldatma olduğunu düşünmüyorum

ama gidişatı bu arkadaşım, tepkini belli et

eşin koplekse girmiş olabilir demişsinya benim yanımda kendini yaşlı buluyor diye

kendini genç hissettiren olgun birisi de olabilir karşısında

hadi bulunduğu yeri paylaşmasını anlarım,

ama ben fotoları yanlışlıkla sildiğine inanmıyorum

şunu üstüne basa basa söyleyebilirimki eğer başka biri varsa bu yeni tanıştığı biri

evli olduğunu bilmiyor, yüzük takmama sebebi bu

facesine son zamanlarda değişik birini eklemiş mi bak

arkadaş listesinde varki seksi meksi pozlar vermiş

Gerekirse diyorum ki en uzak yere atanayım kendi kendine istediği gibi yaşasın.
Ben atanırsam zaten gittiğim yere gelmeyecek, ben sonra eş durumundan geleceğim.
1 yıl rahat rahat yaşar ben yokken, belki de bunu istiyor.

Eşimin burcu kova bu arada

sen de ondan kaçmak istiyorsun sanki... eşin ya yeni biriyle tanıştı ya da tanışmaya çalışıyor. çok üzgünüm yazmak istemdim bunu ama çok safiyane düşünceleriniz var. bence ergenlik değil bu. benm eşim yazdıklarınız onda birini yaptı diye admın beni aldattığına canı gönülden inanmıştım. belki ben karamsarım ama...

hemen yaftalamamak gerek başka biri var diye, ama arayış içinde olduğu belli arkadaşım

öncelikle kendini yiyip bitirme, adamın içinde olduktan sonra dizinin dibinde olsa da yapar

uzakta olsa da..

nasıl bir yol izlemelisin bunu düşünelim bence

ama şunu söylemeliyim, takibe almalısın kesinlikle

Son düzenleme:
sanal aleme öyle seksi pozlar koyması başlı başına felaket

ne demektir ya, orada senin eşin dostun var utanmıyor musun hiç

bir arkadaşın dediği gibi ergen haller değil bu

yorumların hepsini okuyamadım belki benimle aynı şeyi düşünen olmuştur. felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama eşinizin çevresinde dikkatini çeken ya da çekmek istediği bi bayan varmış gibi geldi bana.. umarım öyle değildir:(

game of thrones mu o izledigi dizi? Okurken cok guldum hallerine banyo sonrasi fotograflar paylasmasi fln :D ama yasaynca sinir bozucu olduguna eminim.

Son düzenleme:
bu ınternet daha cok yuva yıkacak?
oncelıkle arkadasım ılk aklıma gelen acaba esının face yada twıterde eskı kız arkadasını gecmıste sevdıgı bırını gormus olabılırmı?senın anlattıklarından ılk aklıma gelen sonuc bu ?bence evlı bırının o tur sıtelerde bulunması yanlıs esımde bende bu konuda boyle dusunuyoruzkı senın esın ısı ıyıce abartmıs yakında afedersın wcsını yaaparken bıe resmını cekıp oraya koyarsa sasırma bence ıpı kendı ellerıne almanın zamanı gelmıs yoksa gıdısat hıc ıyı degıl

Bence aranmıyor bulmuş çoktan
anlamanız için daha ne gerekiyor
seni aldatıyorum demesi mi

ya bazı yorumlar cidden çok ağır , arkadaş zaten kötü hissediyor iyice üstüne gitmişsiniz
dışardan konuşmak kolay tabi ama birazcık empati yapmak lazım.

ya bazı yorumlar cidden çok ağır , arkadaş zaten kötü hissediyor iyice üstüne gitmişsiniz
dışardan konuşmak kolay tabi ama birazcık empati yapmak lazım.

bu bana heralde
bari alıntı yapıp yazsaydınız da net olsaydı
napalım yoktur canım bişey içini ferah tut mu deseydik
kandırsa mıydık göz göre göre
bu belirtiler başka hangi durumlarda olur
söyleyin de biz bilelim
karşılaşınca böyle kuşkulara düşmeyelim
dikkatli olması daha iyi değil mi
başına ne gelebileceğini bilmesi hazırlıklı olması
kusura bakmasın kimse
hiç bir hemcinsimi kandıramam gördüğümü söylerim

Çocuk mocuk yapma sakın.
Boşan kurtul bi an önce.
Böyle adamla evli olup ne yapacaksın.
Ha evlisin ha değilsin birşey farketmiyor ki.
En azından yalnız olur ama huzurlu olursun.
Yüzük şimdi kaşındırıyorsa, ertesi gün evlilik zorlar.
Bu adam belli ki arayış içinde, senin o evdeki yerin de o kadar sağlam değil artık.
Bekara adam boşamak kolay belki ama, ben olsam böyle şeylere hayatta göz yumamazdım. Vururdum tekmeyi.

bu bana heralde
bari alıntı yapıp yazsaydınız da net olsaydı
napalım yoktur canım bişey içini ferah tut mu deseydik
kandırsa mıydık göz göre göre
bu belirtiler başka hangi durumlarda olur
söyleyin de biz bilelim
karşılaşınca böyle kuşkulara düşmeyelim
dikkatli olması daha iyi değil mi
başına ne gelebileceğini bilmesi hazırlıklı olması
kusura bakmasın kimse
hiç bir hemcinsimi kandıramam gördüğümü söylerim

üzerinize mi alındınız?size karşı bi yorum yapmadım sayfaları okudum geneli böyle bende hemcinsimi kandırma taraftarı değilim tanımadığım biri bile olsa üzülmesini istemem.dikkatli olması gerekir tabiki ama bazı konularda görüyorum küçük bi sorunu olan insana hemen ayrıl!
konuları enine boyuna konuşmadan kimseye suç yüklenemez.yıkıcı değil yapıcı olma taraftarıyım.bunlar benim düşüncem.size de saygı gösteriyorum.

Back