Kocamın ergen halleri

Orta yas krizi diyecegim ama 31 yasinda :44::44::44::44:.

Birde 5 yildir atlattiginiz sorunlarinizi bir yana birakip degismeye karar vermistir.. Bilemedim.. Ücüncü sey aklima geliyor ama sizi süphelendirmek istemem...

5 yıldır atlattığımız sorunlar genellikle onunla ve ailesiyle ilgiliydi. Değişmeye karar verdiyse de yanlış yol deniyor daha çok sorun çıkıyor.
Aklınıza gelen şey benim de geliyor aklıma ama emin olamıyorum.

Eşin burcunun gereği bencil bencil davranıyor. bence sen de onun gibi ergen triplerine gir hatta biraz abart bakalım ne yapacak

Deniyorum ama umrunda olduğunu sanmam. Az önce yine hafif tartıştık saatlerdir pc başında dedim nolur bir şeyler yapalım film izleyelim, film izlemek istemiyorum dedi.
İyi dedim ben de aldım bilgisayarımı kalktım nereye dedi.Mutfaga dedim okey falan oynarım dedim hiç oralı olmadı.İçeride paşazade kitap okuyor.
Esime sordum kendisi 34 yasindda ben on yas kucugum ondan tecrubelerine dayanak cvp vermek istedim
Gulumsedi..yazan kisi , Hala bunca emareden sonra soruyormu
Adam resmen araniyor dedi....

Banada ole geldi

Arandığını ben de düşünüyorum ama ispat edemiyorum ki.
Konuşmak isteyince ben sorunlu oluyorum.

Gerekirse diyorum ki en uzak yere atanayım kendi kendine istediği gibi yaşasın.
Ben atanırsam zaten gittiğim yere gelmeyecek, ben sonra eş durumundan geleceğim.
1 yıl rahat rahat yaşar ben yokken, belki de bunu istiyor.

Eşimin burcu kova bu arada

artık 1 yılda gidilmiyormuş eşin yanına:50::50:

Başlığı görünce güldüm açıkçası. :1:

Evet eşiniz tam ergen davranışları sergiliyor ve kaşınıyor.
Ben şahsen aynanın karşına geçip yüzü ıslakken fotoğraf çekinen bir adamla ne kadar idare ederdim düşünüyorum
Gece falan boğazlardım heralde.
Evet, çok garip insanlar var ama sizin eşiniz garipleşmenin yanında çok özlediği ergenliğini tekrar yaşayarak evrim geçiriyor.
Bu evlilik daha ne kadar yürür bilmiyorum..
Allah sabır versin. :31:

5 yıldır atlattığımız sorunlar genellikle onunla ve ailesiyle ilgiliydi. Değişmeye karar verdiyse de yanlış yol deniyor daha çok sorun çıkıyor.
Aklınıza gelen şey benim de geliyor aklıma ama emin olamıyorum.

Deniyorum ama umrunda olduğunu sanmam. Az önce yine hafif tartıştık saatlerdir pc başında dedim nolur bir şeyler yapalım film izleyelim, film izlemek istemiyorum dedi.
İyi dedim ben de aldım bilgisayarımı kalktım nereye dedi.Mutfaga dedim okey falan oynarım dedim hiç oralı olmadı.İçeride paşazade kitap okuyor.

Arandığını ben de düşünüyorum ama ispat edemiyorum ki.
Konuşmak isteyince ben sorunlu oluyorum.

Biri suan olmayabilir yada gecelik gunluk seyler olabilir.yoksada her anda olabilir siz sehirdisina falan giderseniz yolu iyice acilir
Kanitlamak zorunda da degilsiniz
Konusmaya bile degmez

Burçlardan anlamam da.
O istediği gibi yaşasın diye düşünüyorsan böyle bir evliliği itekleme çabası neden?

Burcunu bir arkadaş sordu ondan yazmıştım.
Bu düşüncem son zamanlarda oluştu aslında. Yoksa tabiki böyle bir şey istemiyorum.
Geçer belki diyorum, belki bir dönemdir.Ama bu şekilde yaşamak istiyorsa da eğer istediği fırsatı veririm ona.

Siz de birşeylerden şüpheleniyorsunuz heralde,
bu kadarda insanın gözünün içine baka baka yapılır mı, yapılabilir.
Bu yazdıklarınızla, eşinizin hayatında biri var gibi birşey çıkıyor
ya da olma çabasında.

Başlığı görünce güldüm açıkçası. :1:

Evet eşiniz tam ergen davranışları sergiliyor ve kaşınıyor.
Ben şahsen aynanın karşına geçip yüzü ıslakken fotoğraf çekinen bir adamla ne kadar idare ederdim düşünüyorum
Gece falan boğazlardım heralde.
Evet, çok garip insanlar var ama sizin eşiniz garipleşmenin yanında çok özlediği ergenliğini tekrar yaşayarak evrim geçiriyor.
Bu evlilik daha ne kadar yürür bilmiyorum..
Allah sabır versin. :31:

Ya çıldırdım o fotoyu görünce bir de onu paylaşacaktı yapma dedim rezil edeceksin kendini.

Biri suan olmayabilir yada gecelik gunluk seyler olabilir.yoksada her anda olabilir siz sehirdisina falan giderseniz yolu iyice acilir
Kanitlamak zorunda da degilsiniz
Konusmaya bile degmez

Valla yolu hep açık aslında işi gereği sıkça şehir dışına gidiyor.
Önümüzdeki 2 hafta sadece hafta sonu evde olacak.

İyi de sorunlar varken çiftlerin arasına mesafe girmesi olayları daha da körüklemez mi?

canım sana hak verdiğimi ifade etmek istemiştim aslında.

tabiki körükler..adam keyf yapacak kadın nasıl düzeelteceğim diye düşüne düşüne bir hal olacak.

baktı olmadı adam düzelmiyor iyice soğuyacak araları..

o zamanda ya boşanacak yada basarablirse yokmuş gibi davranacak

Son düzenleme:
Ya çıldırdım o fotoyu görünce bir de onu paylaşacaktı yapma dedim rezil edeceksin kendini.

Valla yolu hep açık aslında işi gereği sıkça şehir dışına gidiyor.
Önümüzdeki 2 hafta sadece hafta sonu evde olacak.

Yapabilirmisin bilmiyorum ama nereye gidecekse sende git
Takip et
Yada dedektif tut
Varsa bisi zaman kaybetme
Allah yardimcin olsun

ben sızın yerınızde olsam o adamı paralardım
:19:

ne demek yüzük kaşındırmış, onuda geçtım koca adam fb twıtter gıbı yerlerde ayna karşısında poz mu verıyor :27:

sız yıne ıyısınız, ergen çocukla uğraşabılıyorsunuz

Bırakın paylaşsın. Oturun izleyin şu ergen triplerini. Bırakmayın. Battı balık yan gider.
Bu adam 30 undan sonra ergenliğine dönüp, kendini baştan yaratmaya karar vermedi heralde. :27:
Bir işler dönüyor, bu bir şeyin mücadelesi ama hadi hayırlısı, yakında çıkar kokusu. :31:

Son düzenleme:
Siz de birşeylerden şüpheleniyorsunuz heralde,
bu kadarda insanın gözünün içine baka baka yapılır mı, yapılabilir.
Bu yazdıklarınızla, eşinizin hayatında biri var gibi birşey çıkıyor
ya da olma çabasında.

Hayatında biri olduğu değil de sanki bunun arayışı içindeymiş gibi geliyor bana da.
Yaşlanıyorum diyor.Ya daha yaşın kaç bu yaşta böyleyse 50 de 60 da hiç tutamam ben onu.

canım sana hak verdiğimi ifade etmek istemiştim aslında.:33:

tabiki körükler..adam keyf yapacak kadın nasıl düzeelteceğim diye düşüne düşüne bir hal olacak.

baktı olmadı adam düzelmiyor iyice soğuyacak araları..

o zamanda ya boşanacak yada basarablirse yokmuş gibi davranacak

Mutlaka körükler o farkına varmazsa.Ama sırf o ergenliğini yeniden yaşayacak diye ben mesleğimi yapma fırsatını kaçıramam ki.
Yokmuş gibi yapamam asla.Çözüm yolları ararım olmuyorsa yapacak bir şey yok.

hatında birileri olabilirr,,belki tanışmıştırr birileriyleyenii,,,yada yeni arkadas ortamı edindii,,,sende kendine bakım yapp değiştirr biraz sıradışı ol...

Kaçan kovalanır anam .D o yapıyosa snde yap ne de olsa çalışmıyosun süslen püslen çık gez :15: kuaföre git arkadaş edin . erkek kuzen falan varsa onlarla takıl , dudaklarını büzüp makyajlı fotolar koy face ama sadece o görsün :54: snde yap bişeler . bide kendi görsün bakalım nasıl oluyomuş

Yapabilirmisin bilmiyorum ama nereye gidecekse sende git
Takip et
Yada dedektif tut
Varsa bisi zaman kaybetme
Allah yardimcin olsun

Çok söyledim şehir dışına çıktığı zaman ben de geleyim diye ama yok koca gün otelde ne yapacaksın diyor.
Ama yine söyleyeyim belki bu sefer tamam der.

ben sızın yerınızde olsam o adamı paralardım
:19:

ne demek yüzük kaşındırmış, onuda geçtım koca adam fb twıtter gıbı yerlerde ayna karşısında poz mu verıyor :27:

sız yıne ıyısınız, ergen çocukla uğraşabılıyorsunuz

Valla ne kadar uğraşabilirim bilmiyorum. O pozlarını görünce beynini patlatasım geliyor.

Bırakın paylaşsın. Oturun izleyin şu ergen triplerini. Bırakmayın. Battı balık yan gider.
Bu adam 30 undan sonra ergenliğine dönüp, kendini baştan yaratmaya karar vermedi heralde. :27:
Bir işler dönüyor, bu bir şeyin mücadelesi ama hadi hayırlısı, yakında çıkar kokusu. :31:

Varsa da çıksın kokusu, bu iş iyice sinir bozucu olmaya başladı çünkü.

hatında birileri olabilirr,,belki tanışmıştırr birileriyleyenii,,,yada yeni arkadas ortamı edindii,,,sende kendine bakım yapp değiştirr biraz sıradışı ol...

Olabilir. Kendine bakım yapma konusunda zaten bakımlıyım.
Kendisi birkaç ay önce kendisinin benim yanımda yaşlı durduğunu, benim genç gösterdiğimi falan söylemişti.
Ama şimdi kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor

De mi yani ? Giy minileri yap makyajı çek aynada fotoğrafı hatta git yüzünü de ıslat daha seksi oluyor de. :9:
İnat değil mi ? Kendine ergen arkadaş olur işte. :52:
Hiç sorma bile film falan diye. Aç kendi filmini kendin izle. İsterse gelir isterse gelmez.
Bu ne yahu ? Daha kendisi büyümemiş adamın kucağına bir de çocuk mu verecektin ? :37:

Ben olsam o yüzündeki seksi sularda boğmuştum ya neyse. :ssz:

Back