kocamın doğum günü (hediye sorunsalı) ne alsam?? yardım lütfennnn...

benimkinin doğum günü de 22 ağustos. evli olarak kutlayacağım ilk doğum günü ben de karar karar düşünüyorum ne yapsam diye.sevdiği dostlarını cagırıp o işten geldiği vakit bir doğum günü sürprizi mi yapsam yoksa başbaşamı kutlasak bilemedim

ilk dogum günü başbaşa olun bence cnm

Cnm bizde gelenek gibidir ne surprz yapilirsa yapilsin illa bi hediye alirz oyle bi beklentisi war demiorum ama bu boyle yani illaki bi mendil bile olsa bi somut hediye olur

hımmm anladım ... bizde böyle bir gelenek yok allahtan sevindim :):) böyle küçük jestler yetiyor ... ben mesela güzel bir masa hazırlayıp onu beklemeyi düşünüyorum ... birde aylardır üstüne çalıştığım mektup olayım var :) onu yazıp vereceğim :) hediye filan yok yani :) ben daga ucuzuna kaçıyorum sanırım :) :) :) bu arada somut hediye mendil demişsin al bi mendil kurtul işte :):)

kız lafın gelişi o en son doğum günümde bana kolye geldi şimdi ucuza kaçamam kıyacaz paraya

evet daha iyi olacak başbaşa kalmak bence de. konunu takipteyim, ben de hediye konusunda fikir almış olurum :)
ben ilk yılımızda iş yerine küçük kalpli bi pasta gönderttim we o pastanın aynısının büyüğünü ewe aldım gece için hediye olarakta çok pahalı we güzel bi koku war dolce&gabbana pour homme die douglustan sipariş ettim çok güzel hediye paketeri yapıyolar biliosundur belki we bi masa hazırladım yemek filan güzel bi elbisemi giydim yemek pasta bide parfümdü bide iş yerine jest güzeldi çok hoşuna gitmiş hiç beklemediği bi anda

kızlar bugunn dışarı çıkıcam hediye bakmaya yokmu bi fikir yaa
benimde aynı sorunum var biz evli değiliz o benm d.günümde çizme aldı otel ayarlamıs böle odanın içi Tea Light mumlarla gül yapraklarıyla doluydu şarap filen cok güzeldi bende ona benzer bişey yapıyım dedim güzel bi yemek pasta filen sonra hediye olarak da erkeklerin tek aksesuarı saattir yani benimkinin öle en azından saat alıyım güzel bi notla diye düşünüyorum.ama sen sanırım saat almıssın ben senin yerinde olsam kendime güzel bir fantezi kostüm alırım odanın heryerni kırmızı yaparım sarap seviyosa sarap ve işyerinde kullanabilcegi sürekli seni hatırlatan ajanda kalem sümen takımı fotograf cercevesi tablo illa da ona ve sana özel olcak diye düşünme bazen erkekler biizim kadar duygusal değil onlar için kullanuslı ürünler daha cezbedici geliyor zaten sen ona döndüğünde en güzel ve en özel hediyeyi vericeksin)

Cnm gece icin o tarz biseyler dusunuyorum oglus uyanmazsa gece planlarim guzel gider ayriyetten aldim bugun hediyemi sarardan gomlek pantolon kombin yaptim bayaaa pahaliya patladi ama deger guzel seyler aldim :)

Cnm gece icin o tarz biseyler dusunuyorum oglus uyanmazsa gece planlarim guzel gider ayriyetten aldim bugun hediyemi sarardan gomlek pantolon kombin yaptim bayaaa pahaliya patladi ama deger guzel seyler aldim :)
güle güle kullansın eşin ozamn canım :)) umarım planların istediğin gibi gider :)))

kızlar 18 ağustosa kadar lütfen yardım edin kocamın herseyi war o yüzden bu kadar zorlandım 2,5 yıllk ewliyiz ilk defa bu kadar tıkandım ne almalıyım yardım edin lütfennn
ayy bende aynı durumdayım benimkide eylülde kara kara düşünüyorum konuyu takipteyim

ay ne guzell ..hala supriz yapmak isteyen ciftler var

hahah bu konuda biraz odunum ben...esimde bana ayak uydurdu..sen sag ben selamet idare ediyoruz simdilik

kızlar dün hallettim hediye işini yukarda yorum olarak yaptım fark edilmemiş olabilir sarardan gomlek pantolon kombin yaptim bayaaa pahaliya patladi ama deger guzel seyler aldim tawsiye edrim

masallah biz 2,5 yıllk ewliyiz 3 e girdik yani allahım birlikte yaşlanıp ölmeyi nasip etsin herkese sağlıkla sihatle ccnm yapı meselesi ya kimi insan sewmez

sizede masaAllah ben hic bir zaman cok onem vermedim boyle seylere..esim ilk bas onem veriyordu bakti ben orali degilim pek..o yuzden o da saldi kendini hakli olarak Allah agiz tadi versinde...ozel gunler gelip geciyor...ama kutlamak guzel genede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…