- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 575
- 36
cnm baya spor giyinir o tarz sanmıyorum ama çok ince bi düşünceBilmem..
Ben bi dizide görmüştüm bu kapakli cep saatlerinden almiati kiz.. kapagina da sonsuza dek seninim yazdirmisti......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm baya spor giyinir o tarz sanmıyorum ama çok ince bi düşünceBilmem..
Ben bi dizide görmüştüm bu kapakli cep saatlerinden almiati kiz.. kapagina da sonsuza dek seninim yazdirmisti......
benim masif ahşabımda cüzdanı kullanmıyor neymiş beğenmişte elindeki eskiyince kullanırmış gelde çıldırma(çıldırma smilesi nerde la bunlar )ahahah dimi bende geçen doğum günnde gözlük aldım pahalıydı baya beğendim dio ama 1 kere takmadı değiştir diorum hayır çok beğendim dio ama hala takmadı oda benim içime oturdu
hahhahahah aynen yaaaa forumda bi tuaf oldu zaten sanki ewimi başka biri toplamış gibi hiç bi şeyimi bulamıyorumbenim masif ahşabımda cüzdanı kullanmıyor neymiş beğenmişte elindeki eskiyince kullanırmış gelde çıldırma(çıldırma smilesi nerde la bunlar )
bence bir yerlere gezmeye çıksanız o gece yeterli, 3 yıllık karısı olarak ihtiyacı olan birşey olduğunu düşünmüyorsan illa özel gün diye bişey almana gerek yok bence ben düşündüm düşündüm bulamadım yemeğe çıkar gezeriz diye düşünmüştüm, düşünmekle kaldım düşüncesiz kayınvalidemler geliyor evdeyiz. siz bari gezin :)
ayy kötü olmuş kayınwaldenlerin gelcek olması olsun sende dışarı kaçır kocanı bizde işten dolayı çıkamıyoruz
ewet öylede denmezde eşine diyebilirsin kaçalım die ama süprizin bi manası kalmaz amaaan zor işler yaaasiz durun ben kocamı alıp dışarı çıkayım diyemem malesef keşke diyebilsem gıcık oluyorum hepsine gelecek zamanı buldu faydasızlar
ne güzel işte canım ... gecenin bi yarısı işten gelecek yorgun argın seninde uyuduğunu düşünürken güzel bir masa görecek ...masa olmasa bile orta sehpaya hazırla bi tane pasta iki tabak iki mum ohhh mis :) biraz uykusuz kalırsınız o kadar :)benim eşim ewe 3 de gelio geceee o yüzden o tarz bişey yapabileceğimi sanmıyorum ama işyerine sürpz yapıp kaçırıp onu bi restauranta götürebilrm de somut bi hediyede wermek istiorum
olabilir asında pasta süprz tamam peki somut hediyeee???ne güzel işte canım ... gecenin bi yarısı işten gelecek yorgun argın seninde uyuduğunu düşünürken güzel bir masa görecek ...masa olmasa bile orta sehpaya hazırla bi tane pasta iki tabak iki mum ohhh mis :) biraz uykusuz kalırsınız o kadar :)
hediye neler aldın bilmiyorum amaçok saol cnm esim turizmci pek sanmıyorum çıkabileceğimizi çok yoğun bu ara ama denerim dee anlamlı hediye ne olabilir fikir wersenn :)
ayakkabı,saat ,gözlük,gömlek pantolon takım ,parfüm, yüzük,ipod mp3, yaptığım kurabiyeler duwara astığım resimler küçük notlar videolar vs vs bi çok sey şimdi tıkandım işte cnm yaahediye neler aldın bilmiyorum ama
saat,yüzük,ayakkabı vs .. aklıma geldi :)
oooo masallah size .. ee nee alsan kocisineayakkabı,saat ,gözlük,gömlek pantolon takım ,parfüm, yüzük,ipod mp3, yaptığım kurabiyeler duwara astığım resimler küçük notlar videolar vs vs bi çok sey şimdi tıkandım işte cnm yaa
olabilir asında pasta süprz tamam peki somut hediyeee???
Walla tam snowboard hastasi ama suan sezon geregi bulamam snowboard kiyafeti walla tam hala karar weremedim yaaoooo masallah size .. ee nee alsan kocisine
Cnm bizde gelenek gibidir ne surprz yapilirsa yapilsin illa bi hediye alirz oyle bi beklentisi war demiorum ama bu boyle yani illaki bi mendil bile olsa bi somut hediye oluryok işte somut hediye yani hediye yok ortada eşin içinde önemli olan illa bişey almak değilse güzel bi süprizde yeter bence ... illa bu sürpriz dışında bişeyler yapmak istiyorsan fotoğraf slaytı yapabilirsin yanınada onu ne kadar sevdiğini şanslı bi kadın olduğunu belirten içindeki güzel duyguları anlatan güzel bi mektup yazarsın oldu biti :)
kızlar 18 ağustosa kadar lütfen yardım edin kocamın herseyi war o yüzden bu kadar zorlandım 3 yıllk ewliyiz ilk defa bu kadar tıkandım ne almalıyım yardım edin lütfennn
ney cnm merak ettmSevgili @jinglypuff hediyeni buldumm :))
ney cnm merak ettm
tabi biz tam fantazi halindeyken 8 aylık oğlumm ingaaaaaaaaa diyor we herşy puuufff uçuyor cnm bunlar ilk yıllar özellkle çocuk yokken oluyo şimdi çok zorrr :)))) hayal gücün ewerest boyutunda başka fikrin warmıKendimi senin yerine koydum. Yıllanmış bi ilişkiye bi süre sonra hediye bulmak haliyle zorlaşıyo. Hem hediyem herkesten farklı olsun istiyorum. Hemde güzel. Bi de evliymişsiniz. Senin yerinde olsam böyle fantazi malzemeleri oluyo ya bi eşime bi kendime o kostümlerden alırdum. Evi de o şekilde düzenlerdim. Eşim işten geldiği vakite denk getirir hayatını n en güzel doğum gününü geçirmesini sağlardım. Eşine kendinden güzel verebileceğin başka bi hediye yok bence şu an için
Var :) uçan balonlar al uçlarına resimlerinizi bağla uçan balonu da evin içine sal gitsin ama çok alıcaksın daha düşünüp yazcam sana bekle benitabi biz tam fantazi halindeyken 8 aylık oğlumm ingaaaaaaaaa diyor we herşy puuufff uçuyor cnm bunlar ilk yıllar özellkle çocuk yokken oluyo şimdi çok zorrr :)))) hayal gücün ewerest boyutunda başka fikrin warmı