yanii biraz daha heycan katıyor böyle şeyler ilişkşye çocuktan sonra o heycanın çoğu gittiği için en azından böyle seyler hoş oluyo :)sizede masaAllahben hic bir zaman cok onem vermedim boyle seylere..esim ilk bas onem veriyordu bakti ben orali degilim pek..o yuzden o da saldi kendini hakli olarak Allah agiz tadi versinde...ozel gunler gelip geciyor...ama kutlamak guzel genede...
ben ilk yılımızda iş yerine küçük kalpli bi pasta gönderttim we o pastanın aynısının büyüğünü ewe aldım gece için hediye olarakta çok pahalı we güzel bi koku war dolce&gabbana pour homme die douglustan sipariş ettim çok güzel hediye paketeri yapıyolar biliosundur belki we bi masa hazırladım yemek filan güzel bi elbisemi giydim yemek pasta bide parfümdü bide iş yerine jest güzeldi çok hoşuna gitmiş hiç beklemediği bi anda
güle güle kullansın canımkızlar dün hallettim hediye işini yukarda yorum olarak yaptım fark edilmemiş olabilir sarardan gomlek pantolon kombin yaptim bayaaa pahaliya patladi ama deger guzel seyler aldimtawsiye edrim
o tarz ona benzer bişeyi yapmıştık cnm zaten yapa yapa kalmadıAldınuzmı hediyeyi ben daha romantik bişet yazcakrım ama bunuda yapabilirsiniz. Eşim bana doğum günümde bir film hazırlamş.sevdğim herkese kamera tutmuş onlarda beni anlatıp doğum günümü kutlamislar.annem babm abimler yengelerim yiğenim arkadaslarım patronum öğrencilerim alt komşu teyze.deger verdiğim herkese tutmuş.beni çol mutlu etmşdi birde aşk fenerleri yakmışdı gökyüzüne.ama ben bunun karşılığında daha esaslı bir hediye bulamadım orası fena
hediyesinn içine not koyucam ama buda güzel fikirmiş bi dahaki hediyede aklımda kesinlikle :)Ona hayatinizda iyi ki olduğuna dair guzel bir teşekkür ve minnet dolu cümleler yazan plaket yaptırabilirsiniz bence. .
aynenn cnm o ayakkabi süper olur kesinlikle onu al hem istediği bişey mutlu olacaktır :) çok saol cnmÇok güzel düşünmüşsün canım, iş yerine göndermişsin falan çok hoş. Benim eşim çok kalabalık ve yoğun bir yerde çalısıyor. Pasta kesmeye bile fırsat bulacağını sanmıyorum ama diğer yaptığın şeyleri uygulayabilirimparfüm çok hoş bir hediye eminim çok beğenmiştir eşin, benimkinin epey parfümü var ama beğendiği bir ayakkabı var.biraz pahalıydı alamamıstık gecen ay.Onu almayı planlıyorum,bir de mektup yazmayı düşünüyorum duygularımı anlatan,
güle güle kullansın canım
Ayakkabi olurmu olmazmi bilemezsiniz.
Bedenini bilsemde ben tereddutte kalirdim.
Ben eski fotograflarimizdan cok guzel bir muzikle + notlar slayt hazirlamistim.
Bayagi duygulanmisti o zaman.