kocamın doğum günü (hediye sorunsalı) ne alsam?? yardım lütfennnn...

sizede masaAllah ben hic bir zaman cok onem vermedim boyle seylere..esim ilk bas onem veriyordu bakti ben orali degilim pek..o yuzden o da saldi kendini hakli olarak Allah agiz tadi versinde...ozel gunler gelip geciyor...ama kutlamak guzel genede...
yanii biraz daha heycan katıyor böyle şeyler ilişkşye çocuktan sonra o heycanın çoğu gittiği için en azından böyle seyler hoş oluyo :)

Çok güzel düşünmüşsün canım, iş yerine göndermişsin falan çok hoş. Benim eşim çok kalabalık ve yoğun bir yerde çalısıyor. Pasta kesmeye bile fırsat bulacağını sanmıyorum ama diğer yaptığın şeyleri uygulayabilirim parfüm çok hoş bir hediye eminim çok beğenmiştir eşin, benimkinin epey parfümü var ama beğendiği bir ayakkabı var.biraz pahalıydı alamamıstık gecen ay.Onu almayı planlıyorum,bir de mektup yazmayı düşünüyorum duygularımı anlatan,
kızlar dün hallettim hediye işini yukarda yorum olarak yaptım fark edilmemiş olabilir sarardan gomlek pantolon kombin yaptim bayaaa pahaliya patladi ama deger guzel seyler aldim tawsiye edrim
güle güle kullansın canım

Ona hayatinizda iyi ki olduğuna dair guzel bir teşekkür ve minnet dolu cümleler yazan plaket yaptırabilirsiniz bence. .

Aldınuzmı hediyeyi ben daha romantik bişet yazcakrım ama bunuda yapabilirsiniz. Eşim bana doğum günümde bir film hazırlamş.sevdğim herkese kamera tutmuş onlarda beni anlatıp doğum günümü kutlamislar.annem babm abimler yengelerim yiğenim arkadaslarım patronum öğrencilerim alt komşu teyze.deger verdiğim herkese tutmuş.beni çol mutlu etmşdi birde aşk fenerleri yakmışdı gökyüzüne.ama ben bunun karşılığında daha esaslı bir hediye bulamadım orası fena

o tarz ona benzer bişeyi yapmıştık cnm zaten yapa yapa kalmadı neyseki halettim hediyeyi :)

aynenn cnm o ayakkabi süper olur kesinlikle onu al hem istediği bişey mutlu olacaktır :) çok saol cnm

Ayakkabi olurmu olmazmi bilemezsiniz.
Bedenini bilsemde ben tereddutte kalirdim.

Ben eski fotograflarimizdan cok guzel bir muzikle + notlar slayt hazirlamistim.
Bayagi duygulanmisti o zaman.

Ayakkabi olurmu olmazmi bilemezsiniz.
Bedenini bilsemde ben tereddutte kalirdim.

Ben eski fotograflarimizdan cok guzel bir muzikle + notlar slayt hazirlamistim.
Bayagi duygulanmisti o zaman.

slayt olayını cok güzel düşünmüşsün. ayakkabıya gelince gecen denemişti ayakkabıyı canım. biraz pahalı geldi alamamıstık o zaman. denemiş ve rahatlığını görmüş oldugu için içim rahat. sadece kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye. ben de güzel bir yemek, mumlar ve güzel bir müzik eşliğinde yazdığım mektubu vermeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…