• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin baskasina bariz ilgisi

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
37
askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..

askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..

Defalarca söyledim.
Bu adamdan boşanın.
İlgisi olsa da olmasa da bu şüpheyle yaşanmaz
Adamın haberi olsa önce o sizden boşanmak ister zaten.
Hiç kimse eşinin bu ithamlarına maruz kalmak istemez.

Sizin eşiniz neden mesaj atıyor ki onu anlamadım,birbirlerinde neden tlf numaraları mevcut. Yani ne gerek var

Mide bulandirici
Bu supheyle yasanirmi.
Acik acik konusun esinizle, verdigi cvplardan ne halt oldugu az cok cikar ortaya.

Eşinizden neden çekiniyorsunuz? En azından bağırıp, çağırıp, tehdit edin be! Nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Bari ya kendini hemen şimdi toparlarsın yada ortalığı öyle bir ayağa kaldırıp üstünede boşarım ki seni, rezilliğinle kala kalırsın ortada diye tehdit edin.

İkişer gün arayla aynı konuyu temcit pilavı gibi yazıp fikir soracağınıza, eşinizle açık açık konuşsaydınız şimdiye konu netleşirdi.
Konuşuyorum tabi kabul ederim tabiki inkar akrabam o deyip duruyor tabiki gozdagi veriyorum.. Acaba zaten imkansız deyip yine de uzak mı duramıyor.. Bunlar suphe değil ben olayı anlamaya çalışıyorum

Eşinizden neden çekiniyorsunuz? En azından bağırıp, çağırıp, tehdit edin be! Nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Bari ya kendini hemen şimdi toparlarsın yada ortalığı öyle bir ayağa kaldırıp üstünede boşarım ki seni, rezilliğinle kala kalırsın ortada diye tehdit edin.
Aynılarını yaptım tabiki gozdagi verdim akrabayiz deyip duruyor.. Abi diyor kız ona bir de

Eşiniz hangi konularda ve hangi aralıklarla mesajlaşıyor?Bu akraba ne kadar yakın?

Bununla nasil yaşanır devam edilir ki yaşanır derken boyle bir dangozla akraba oldugu ve evli olduğu halde bakmak ne demek ne diyim yuva falan yok ortada yik üzerinden dozerle geç bence napiyim deyip durmaktan iyidir.

Mesele bir iliski olup olmamasi veya hoslanmak degil. Sizin supheniz. Suphe icinde evlilik surmez,bosanin. Ya guvendiginiz adamla evli olmalisiniz ya da evli oldugunuz adama guvenmelisiniz bunun bir 3.secenegi yok

Back