Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Hastasın ya evinde dinlensene Allah aşkına hala ne işin var ? Hani gitmeyecektiniz?
Ezdirmemişsin kendini Allahtan iyi cevaplar vermişsin bence ama her gün hergün böyle huzursuzluk nereye kadar? Sinir minir kalmaz insanda. Bence hergün gitmezseniz bu şekilde huzursuzluk çıkmaz. Eşine anlatsan annem işte bilmiyo musun der. Yaşlı der bişey der muhakkak onu korur. Sonuçta annesi o yüzden eşine birşey söylemene gerek yok. Dediğim gibi kendi evinde dur sıkıntın azalmaz.

Kendi evimde duramiyorum
Zaten kocam o gun teyzesi anlattı grce evdeyken beni birakti butun gece gelmedi.

Kayinbabama sabah söyledim.

Esim beni hic aramamisto telefoblarimi da acmiyordu.

Neyse dun kayinbababm kendinize ceki duzem verin dedi.

Bilmiyorum ya onemsememeye calisicam..

kendi evinde neden duramıyosun gerçekten anlam veremiyorum... Yani sen her gittiğinde bu şekilde konuşmalar olacak bence. Çünkü gelin değil de hizmetçi almışlar gibi davranıyorlar

O ne bicim bir kaynana ya öyle ne demek bogaz sıkmak aslında hadi hizmet falan neyse katlanılir seyler bir yere kadarda kaynanadan siddette neymis. Bunu esin duysa onun tepkisi ne olur onu merak ettim
Bence o anda o evi terk etmeliydin hemen eşine söylemeliydin neden sustun ki

Boşanma lafını ona etmesydin keşke canım o lanet kelime bir anda giriyor bi daha zır çıkıyor. Valla ben sana çok üzüldüm daha doğrusu sevginiz hoşuma gitti ALLAH daha güZel günler geçirmenizi nasip etsin. Bence eşine biraz zaman ver ne olur. Belki sıkıntılı bir dönem geçiriyordur. Sende biraz sıkıntılar yaşıyorsun sanırım. Ama düzelecek eminim.

Şu son söz beni benden aldı. Gerçekten öyle yani. insanlarim sevgi ve anlayışa en çok ihtiyaç duydukları zaman, bunu en az hakettikleri zamandır.

Pembecim sen yaşın itibari ike sanırım bazı şeyleri iyi düşünemiyorsun gibi geldi. Az yukarda başka şey iki satır altta başka şey. Madem öule diyorsun tercih yapma ama evlilik herşeyden önce saygı ve mantıkla yürüyor.

Bu ses kaydı nerden bulundu anlamadım ama eşin senin ojul konuna isyinaden bunları yapıyor.

Şu an eşin nerde

Kizlar ev aliyoruz. Ama 200 milyar krediyle.

Esim bu yuzden iki pazara daha cikacak bugun lazar bakacakti.
Giyindi duslendi.

Babasi sabah kardesinin valizini otogara gotursun diye aradi.

Ben evde kalcakmism islerin vardir dedi.
Bende utu yapiyoedm
Cektim fisi yok dedim .
Cok sinir oldum beraber vakit gecirecegimiz bir pazar var o gun de masallah isi bitmiyor.

Benim yi e hafcama yapmam gerekti aksam vercem diye diye parayi uc gundur oyaliyor.

Sinie oluyorum gercekten..

Surekli benden kisiyor.
Cebimde paramds kalmadi.

Bendw sen benim ihtiysvimi karşılamıyorsun maddi ve cinsi olarak.

Sana guvenemiyorum cunku yalan soyluyorsun

Hafta ici halletmem gereken isleri hafta sonuna bıraktığım icin senle vakit geciremiyorum dedm

Aksam yap dedi.
Sen onemsiz bir insan misin defim
Evet dedi..
Iyi o zaman bu islak gomlegi giyi.
Kwske onu da yikamasaydm
Utulu giyime.
Onun esyalarini kendi tarafina attim.
O ds benimkileri benim tsrafima attı.

Of para konusunda ona guvenmyorum

Simdi ona o kadar sinirliyim ki aksam eve de almak istemiyorum
Suratina bakmakta.
Ama o cok umursamaz.

Esim eve 1 saaat diyip yine 3 4 saat gec geldi...

Birde et getirmis.
Pisir dedi bende yemicem ama yiceksen yapayim dedim.
Parami verdi.
Bende koy oraya dedim..

Param yokken para istiyosn dedi.

Bende ben sana guvenmiyorum bir saat diyip kacc saat sonra geliyosun dedim
Nasil guveeyim dedim. Imam olmayacak bir insansin dedim.
O da bana bende sana inanmiyorum dedi.

Konu para degil . Konu slzunu tutmayip sadece lafla biseyleri hallediyor olmasi sinirimi bozuyor.

Post cihazini vermeye gityi

Demekki esinin parasi yokmus ve bunu sana soyeleyememis onun icin geçiştirmek zorunda kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…