- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #2.001
Hastasın ya evinde dinlensene Allah aşkına hala ne işin var ? Hani gitmeyecektiniz?
Ezdirmemişsin kendini Allahtan iyi cevaplar vermişsin bence ama her gün hergün böyle huzursuzluk nereye kadar? Sinir minir kalmaz insanda. Bence hergün gitmezseniz bu şekilde huzursuzluk çıkmaz. Eşine anlatsan annem işte bilmiyo musun der. Yaşlı der bişey der muhakkak onu korur. Sonuçta annesi o yüzden eşine birşey söylemene gerek yok. Dediğim gibi kendi evinde dur sıkıntın azalmaz.
kendi evinde neden duramıyosun gerçekten anlam veremiyorum... Yani sen her gittiğinde bu şekilde konuşmalar olacak bence. Çünkü gelin değil de hizmetçi almışlar gibi davranıyorlar
Bence o anda o evi terk etmeliydin hemen eşine söylemeliydin neden sustun kiO ne bicim bir kaynana ya öyle ne demek bogaz sıkmak aslında hadi hizmet falan neyse katlanılir seyler bir yere kadarda kaynanadan siddette neymis. Bunu esin duysa onun tepkisi ne olur onu merak ettim
Boşanma lafını ona etmesydin keşke canım o lanet kelime bir anda giriyor bi daha zır çıkıyor. Valla ben sana çok üzüldüm daha doğrusu sevginiz hoşuma gitti ALLAH daha güZel günler geçirmenizi nasip etsin. Bence eşine biraz zaman ver ne olur. Belki sıkıntılı bir dönem geçiriyordur. Sende biraz sıkıntılar yaşıyorsun sanırım. Ama düzelecek eminim.kızlar merhaba bende aynı dertlerden muzdaribim evleneli 11 ekimde evlendiğimiz 2 sene oluyor bütün düğün borçları mobilyalar herşey bize kalınca 3 sene kredi çekerek başlayan bir evliliğimiz var aslında birbirini çok seven ama aynı şekilde bir okadarda üzen çiftiz.Eşimle aramızda sizinkiler bizimkiler konuşması hiç bitmedi buyüzden genel anlamda sebepler yoksa her anlamda mutluyz herşeyi birlikte yapan keyif alan kişileriz ama sürekli herşeydede boşanma kelimeside bizimle birlikte yine öyle bir durum.aynı evde yaşamasına rağmen insan kocasını özlermi ben özlüyorum çünkü haftaiçi haftasonları nerdeyse hepsinde ailesi eğer ailesine gitmediysek dışarda bişeyler yapıyoruz aynı evde başbaşa romantik bir kahvaltı bile yapmadığımız uzun zaman olmuştur hatırlamıyorum çünkü. son 1 aydır ben yatıyorum uyuyorum o sonra geliyor geçtiğimiz cumadan beride hiç gelmiyor koltukta uyuyor artık aynı evde selamlaşmak dışında yaptığımız bişey yok sanırım bu sabah mesaj attım işe gelince anlaşmalı boşanmaları araştırdım 1 günde bile biten varmış aynı evde bu şekilde yaşamayalım dedim oda geriye borçlar bitsin hallederiz yazdı bende benim senden beklentim yok ben öderim dedim kredileri ben çekmiştim ne yapmayalım bilmiyorum onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ben onu gibi tam düşüncelerimi dile getiremem ama o getirir sürekli der sen benim hayatımda olduğun için herşey keyifli çalışıyosam arkadaşlarımı görüyosam ailemi görüyosam sen benim olduğun için keyfini alıyorum sen bende olmasan bunların hiç biri tad vermez sen bana herşeysin Allah seni benden almasın der ozaman şimdi ben napıcam
Canım ben okuyamadığım sayfaları okuyorum çok uzun zaman giremedim buralara okullarda başladı birde. Kaynanana çok kızdım zaten senin boğazını nasıl sıkar diye. Eşinede kızıyorum. Ben olsam kesinlikle ama kesinlikle tercih konusunda kendi düşünceme öncelik veririm.
Şu son söz beni benden aldı. Gerçekten öyle yani. insanlarim sevgi ve anlayışa en çok ihtiyaç duydukları zaman, bunu en az hakettikleri zamandır.Selam canım. Daha iyisindir umarım.
Eşin belki gerçekten başka şehire gitmek istemene bozulmuş olabilir ve bu yüzden sana biraz trip atıyor olabilir. Açıkçası eğer gerçekten gitmek istiyorsan (ki kendine soracagin esas soru bu bence) , onun bir süre trip atmasına karşın yapabilecegin pek birşey yok. Sessizce bunun geçmesini bekleyebilir, bu arada da her zaman söylediğim gibi bilinçli bir şekilde her gün seni mutlu edecek aktivitelerle ugrasabilirsin. Gün içinde çok yoğun olduğunu biliyorum, ama ara ara rahatlamak için kaçamaklar yapabilirsin.
Senin aranızdaki gerginliğe bazı katkıların olmuş.
Örneğin araba mevzusu... Burda eşine müdahalede ve ogutte bulunmussun. O da doğal olarak terslemis.
Arabanın kimin olduğu seni doğrudan etkiliyor mu? Burada buna müdahale etmeye neden gerek duydun, buna sebep olan korkuyu veya isteği bulup onu ifade etmen hem daha etkili olacak hem de boşuna aranız bozulmayacak. Örneğin kendi arabanız mı olsun istiyorsun? Cümlelerin arasına "bir arabamız olmasını çok isterdim" sözünü sıkıştırabilirsin. Ya da eşinin ailesine karşı daha dik durmasını istiyorsun diyelim. Bunu bir olumlu beklenti cümlesine çevirip ara sıra hem kendine hem de eşine yüksek sesle soyle. Örneğin "eşim hakkını hep savunur". Ya da "çok şanslıyım, ailenle bu kadar iç içe çalışma rağmen bizim hakkımızı hep koruyorsun, sınır çekmeyi biliyorsun". Bu cümlelerin gerçeğe dönüşmesi uzun surmeyecek.
Aynı şekilde siz babaannenlerdeyken işi olduğunu hatırlayıp çıkıp gitmesine bozulmussundur elbet. Böyle bir durumda ona "tüh ya tam da bugüne denk geldi, acil olmasa gitmezdin biliyorum, neyse bir dahaki geldiğimizde hep beraber otururuz" diyebilirdin. Bir dahaki sefere böyle söylemeye çalış.
Tabii bunları o sana trip atarken uygulamak zordur eminim, ama biliyor musun, insanlarim sevgi ve anlayışa en çok ihtiyaç duydukları zaman, bunu en az hakettikleri zamandır.
Pembecim sen yaşın itibari ike sanırım bazı şeyleri iyi düşünemiyorsun gibi geldi. Az yukarda başka şey iki satır altta başka şey. Madem öule diyorsun tercih yapma ama evlilik herşeyden önce saygı ve mantıkla yürüyor.Cok cabuk geldi bende cok sasirdm ama normal haline döndü.
Sonra yuruyerek gittik eve sigara icmeyi bir bes dk unuttu buna cpk sevindim.
Evet kendimize ait ustumuze ait bir araba olsin isterim.
Guvence çünkü.
Ama o bunu yanlis anladi ifade ettim çünkü kendimize ait olsun diye.
Ama o zaten biz kullanacağımız için sorun yapmiyor.
Aslinda hakli..
Kizlar esime sevgim cok fazla.
Ona sarilirken tenine dokunurken fwlan baya mutlu oluyorum
Bunu da ona belli ediyorm
Baska sehir dahi olsa uni okumak isiyorm ama musaade etmicek o.
Nasil bir surec izlices bilmiyorum
Bu ses kaydı nerden bulundu anlamadım ama eşin senin ojul konuna isyinaden bunları yapıyor.Cabim dunden elonce esimin annesinin benim telefonumda kaydedilmis aramasi vardi. Beni ayrilik sonrasi almaya geldigi kadinla konusmustu ama beni bildigin kotulwmis. Yanina almak istedigini esimin iplerinin kendi elinde oldugunu soylemis. Yalanci demis bbwnim kendi ailem icin. Yapmadigim seyleri yaptim gibi gostermis. Esimle konuatum hani annemle evimiz bir mi olcak dedim. O da evet diyince tepemden kaynar sular dokuldu.
Beklesigim cevap bu degildi. Ben asla kabul etmiyorum dedim
Edersin dedi.
Bende etmiyorum dedikce konu ayriliga geldi. O da tamam dedi. Ama sinirden patladim resmen ufacik sorunde boyle ywpti.
Yok ben okul icin tercihler açıklanınca yine bastircakmisim okucam diye. O zamanda bosanma lafi cikcakmis.
O zaman cozum bul dedim. En ufacik sorunda ayrilmak kolay mi dedim..
O da benim umrumda ne sen ne de annem . Benim derdim vana yrter dedi.
Cocugu olmuyor ya o yüzden.
Anneme annesinin bana hakaret ettigi ses kaydini attim diye bu gormus kaynanama soylemis. Benim gizlim saklim yok onlarka diyor..
Birine gondermeyim diye bu annesinin sesini interneti acmiyor bana. Benim paketim yok.
O da sifre koydu telefonuna.
Şu an eşin nerde@Zeynep B cok üzgünüm lütfen akil ver bana esimle yetim bir kuzeninin dugunune gittik baska bir sehre gunu birlik gidip erkenden gezip guya aksamda dugunden soonra donecektik bu arad gene kardeside yanimizda iki soforler yani 6 saatlik yol. Ve esim oraya gidince bi akrabasinin evine bizi birakip disari cikti neymis sevmedigi akrabalri varmis orda ee tamm iste gezcektik zaten hadi cikalim dedim tabi gezdirmedi. Ve dugun sonrasi aksam gene o sevmedigi akrabalaryla 20 kisi kalacak olan o eve gitmek istedi sigmazsak arabada yatarim dedi madem sen arabada yatacaksin hadi cikalim yolda uyuruz hep beraber dedik eltimle kiyamet koptu neymis koca sozu dinlemiyomusuz hayret yani. Yolda kavga ederken kiz kardeside kocasiyla kendi arabasiyla arkamizdalardi bi geldi yanima beni itti gec arabaya bu gece cok yanlis yaptin dedi tabi tutamadm kendimi bende ittim onu sonra ayirdilar neyse sadece 20 kisilik evde ve kocamin selam vermekte tereddut ettigi akrabalarda kalmadim diye cok sacma degilmi bu arada isteyerek hic gıkım cikmadan güle oynaya gittik gittigimiz anda planlari yerle bir etti ve husranla döndük 3 gundur sadece yaziyorum ben ona cevap yok kardesininde beni ezmeye calismasna ayrica taktım yuzyuze gelecegimiz gunu iple cekiyorum
Evde sorunu hallettik. Gorumcemle hic gorusmedik henuzŞu an eşin nerde
Bu benim pembegomlege yzdigim mesajdiBence o anda o evi terk etmeliydin hemen eşine söylemeliydin neden sustun ki
Demekki esinin parasi yokmus ve bunu sana soyeleyememis onun icin geçiştirmek zorunda kalmisEsim eve 1 saaat diyip yine 3 4 saat gec geldi...
Birde et getirmis.
Pisir dedi bende yemicem ama yiceksen yapayim dedim.
Parami verdi.
Bende koy oraya dedim..
Param yokken para istiyosn dedi.
Bende ben sana guvenmiyorum bir saat diyip kacc saat sonra geliyosun dedim
Nasil guveeyim dedim. Imam olmayacak bir insansin dedim.
O da bana bende sana inanmiyorum dedi.
Konu para degil . Konu slzunu tutmayip sadece lafla biseyleri hallediyor olmasi sinirimi bozuyor.
Post cihazini vermeye gityi
Ben ne yapmışım seninkini mi kopyalamışım bende bunu yazdımBu benim pembegomlege yzdigim mesajdi
Estafurullah buraya yazdığın kadarıyla gayet o güzel konusuyorsun canım benim. Benimki de doğuştan gelmedi açıkçası, ogrenerek oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?