- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.981
Senin konun adı altinda seninle beraber baskalarininda tavsiye alması neden rahatsiz ettiki seni anlamadim. Sana yazilanlar bana fikir oldu bana yazilanlarda belki sana belkide baskalarinada fayda saglayacak.Valla bnde konumda baska kisilerinin benden cok tavsiye almasına kızıyorum..
Bos yere ne kadar büyüttugunu anlayana kadar konusmayi düsünmuyorum esimle. Kardesine sormazsa ben sorcam hesabini zaten henuz gorusmedik hangi yuzle gelecekse artik banaCnm haklısın sinirlenmekte boşyere seni kırması üzmesi birde kardeşinin çene etmesi kocanda olayı biliyor kardeşine neden ses çıkarmıyr bide o seni azarlıyr saçma sapan sebepten kavga etmişsiniz ah bu gece gelmeleri bizde bu sebepten tartışırız eşimle bide üste çıkmaya çalışır beni sinir eder
Canım selam.Tercih yaptım canakkalehe kadar .
Esim en sonunda sinav zamani ben seni hoturcwm diyor iate..
En son ki olaylardsb sonra boyle anlaştık..
Esimin guvenini saygisini nasil kazanabilirim tekrar Z Zeynep B
Bana ne dedi biliyor musn. Yemegimizi ayiririm ama sen ozelde calisirsan ya da yasadigimiz sehirde okursan soz dedi..
Annesi daha burdayken iftira ediyor oraya gitsem hep eder diye korkuyor esim..
Ne etsem sizce.
Canım selam.
Sana cevap yazabilmek isterdim ama işlerin güçlerin arasında kafamı toplayıp yazamadım. Senasu'nun sorduğu şey daha kolay geldi. O yüzden ona yazdım.
Kendi konunda başkalarına da yardım etmeme izin verdiğin için teşekkür ederim, eminim birçok insan sana dua ediyordur.
Şimdi bu okul konusuna gelirsek, sen ilk sırada tercihlerine kendi şehrini yazdın zaten. Ve hatırladığım kadarıyla puanın full'e yakın birseydi. Bu durumda kendi şehrinin tutmaması çok düşük bir ihtimal değil mi? Ben birseyi mı kaçırdım?
Eğer durum boyleyse, başka şehirde okuma ihtimalin bayağı düşük. Bu durumda bunu eşinle tartismaniza gerek var mı? Hele de henüz sonuçlar bile aciklanmamisken.. sen şimdiden garantiye almak istiyorsun, anlayabiliyorum, ama bu düşük bir ihtimal ise kavga etmenize hiç gerek yok şimdi. Ben açıkçası hiçbir ama hiçbir konuda kavga edilmemesi taraftariyim. Kavga ilişkinin tuzu biberi diyor bazı insanlar, ancak tecrubelerim bana tam tersini kanıtladı. Ne kadar az kavga, o kadar huzur ve tutku.
Annesi ile yaşamak konusuna gelince, ben bunu seninle yuzyuze konuşabilmeyi isterdim, çünkü çok uzun ve burada yazılan birkaç cümleden fazlasını hakeden bir konu, ancak maalesef şu an buna imkan ve vakit yok.. o yüzden mecbur buradan idare edeceğiz.
Sen eşine ne istediğini tam olarak söyledin mi? Bunu onu hiç suçlamadan yapmalısın. "Ben kendi evimde oturmak ve çekirdek aile olmak istiyorum. Senden ayrılmayı hiç istemiyorum, seni çok seviyorum ve ölene kadar birlikte olmayı çok isterim. "
Bunu söyledikten sonra "hemen cevap vermeme gerek yok, biraz düşün bunu, ben sana güveniyorum, beni mutlu etmek istediğini biliyorum, şimdiye kadar her istediğimi yaptın, çok teşekkürler / Allah razı olsun" der ve konuyu kapatırsın. Cevap verirse veya seni kıracak birşey derse "kırıldım" der kosene cekilirsin.
Benim burada gördüğüm kadarıyla, senin daha çok teşekkür etmeye ihtiyacın var. Örneğin ben iki gün cevap yazmadığım zaman hemen kızıyorsun, bana da önceki yazdıklarım takdir edilmemiş gibi geliyor. Eğer eşine de böyle davraniyorsan sana saygı veya güven duyması çok zor. Ondan birşey isterken mesela, cumlene önce eski yaptığı şeyleri överek ve teşekkür ederek baslayabilirsin. Eğer ona yeterince teşekkür etmiyor ve senin için yaptıklarını takdir etmiyorsan içten içe "zaten ne yapsam mutlu olmuyor bu kız" diye düşünebilir ve seni mutlu etmek için motivasyonu kalmaz.
Tesekkur etmek konusunda hiçbir zaman cimri davranma, kendini tutma.
seni aldatan, kandıran, ezen eşin ama güvenilmez olan sensin.Tercih yaptım canakkalehe kadar .
Esim en sonunda sinav zamani ben seni hoturcwm diyor iate..
En son ki olaylardsb sonra boyle anlaştık..
Esimin guvenini saygisini nasil kazanabilirim tekrar Z Zeynep B
Bana ne dedi biliyor musn. Yemegimizi ayiririm ama sen ozelde calisirsan ya da yasadigimiz sehirde okursan soz dedi..
Annesi daha burdayken iftira ediyor oraya gitsem hep eder diye korkuyor esim..
Ne etsem sizce.
seni aldatan, kandıran, ezen eşin ama güvenilmez olan sensin.
ilginç.
eşinin isteklerini yaparsan belki güvenir; annesiyle aynı evde yaşamayı kabul et, kocana ayrı ev masrafı çıkarma. ailesine hizmette kusur etme. sövseler dövseler ses çıkarma. acele çocuk doğurup kv ye ver. okumayı unut.
o zaman kocişin belki sana güvenir, sever.
eşinin güvenini kazanmak meselesi ne peki?Ben bu evlilige bir sans daha verdim.
Ama bu sansla birlikte kendimi ezdirmiyorum laf gelirse soyluyorm.
Kesinlikle evinde yemek yemeği haftada bir aile ziyareti yapayı iste
Bu arada hayırlı olsun. Bence böyle daha iyi olmuş aynı şehirde olacaksın en azından.
Canım coook sevindim.Yasadigim sehri kazandimmmm
Esim benren ne istersen iste dedi.
Ne istyim
Canım coook sevindim.
Mutevazilik yapmadan ne istersen iste :) gerçekten ihtiyacın olan ve seni mutlu edecek olan birşey olsun. Mesela başbaşa bir tatil
Basbasa bir tatili kabul etmez sanki of bilmiyorum ne etsem ne secsem ki acaba...Canım coook sevindim.
Mutevazilik yapmadan ne istersen iste :) gerçekten ihtiyacın olan ve seni mutlu edecek olan birşey olsun. Mesela başbaşa bir tatil
Kocama soyledim ben gitmicem tuvaletterliginden laf cikariyor dedim.
Gitmezsem napcaksin dedim
O da ne senin yaninda ne dr onlarin yaninda kalcam dedi.
Tamam dedim diye evi terketti.
Bu arafa iki gundur rahatsiximkaynanamaa her zamanki gibi yardim edemiyorum. Ama kaynanam bundsn dolayi bugun kizina telefonda ben hizmetciyim herkes yiyip icip yatiyor diyor.Tuvalet terliği mi? Anlamadım nereye gidecektiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?