• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Arkadaslar merhaba butun sayfalari merakla ve istekle okudum ve çok bilgilendim bilgilendikce uyguladim ve 2 3 gunde çok ise yaradığını gördüm pembegomlek arkadasim rabbim sana ve herkese mutlu huzurlu yuva nasip etsin ama senin babamdan dolayı ve çevremdeki insanlardan dolayi ekstra rabbim yardım etsin okudukça çok sinirlendigim kızdığım sonra kendimi yorumlarla yumusattigim oldu .. sen kendine inaniyosun umarım herşey gönlünce olur....

Şimdi ben kendi sorunumu paylaşmak istiyorum bi fikir verebilriseniz arkadaşlar çok sevinirim.. biz eşimle çok sukur iyiyiz problem yok ama esimin çok sevdigi bir arkadasi var ve su aralar onlarla biraz mesafeliyiz ama soyle bir durum var eskiden de simdide esimin arkadaşı kendi evinden uzaklaşıp farklı etkinlikler yapmak eşinden bir süre uzaklaşmak için esimede surekli laf sokuyo yani soyle biz bir yere gidemiyoruz millet erkek erkeğe başka şehirlere gidiyor aksam sunu yapıyor bunu yapiyor diyo esimde ister istemez etkileniyor ve acaba mi diyor... esim isi dolayısıyla her ay 3 4 gun şehir dışında oluyor biz zaten ayrı kalıyoruz ve birbirimizi özlüyoruz o yüzden esim benim evimden ayrilmama gerek yok diyor ama erkek erkeğe acaba biseymi yapmalıyım diye arkadsina karşı mahcup oluyor... bu durumda bende sinir oluyorum ... arkadaşı surekli evinden uzaklaşmak için biseyler yapmak gitmek istiyor ... aslında eşi de iyi birisi amaevde ne yasaniliyor bilemiyorum tabiki ve sk görüştüğümüz insanlar su an biraz mesafeliyiz ve gorusmuyoruz . bu durumda benim ne yapmam gerek çok da sevdiğimiz insanlar aslında ve gorusmedigimiz için esim üzülüyor bende... bu arkadasimizin söylediklerinden esimin ekilenmemesi nasil sglanabilir

bende yazmak istiyorum hepsini tam olarak okumaadım ama okuycam ilk fırsatta ben 1 yıllık evliyim hatta yıl dönümümüz var haftaya benim sizin gibi asırı ilgislzlik vesaire yok bende ama bizde farklı sıkıntılar var. ailesi kopamıyor onlar ne derse onu yapıyor ezildigimin farkına varamıyor. ben ilgilendikçe fark ediyorum ki ilgisi azalıyor bana. ailesinin yaptıklarını gözü görmüyor savunmuyor hayır durun demesini bilmiyor kaybnım saygısız görümcem desen suratıma bakıp konusmazlar ama biliyorum ki yzüme gulunuyolar sadece dönüp de bana napıyosun nasılsın demezler ama ben saygı gösteririm sogudum iyice kayınbabam ne dedigini bilmez esim de niye oyle dıyosun demez kendi maddi sıkıntı vektigimiz halde onlar alo para lazım dese bulur buluşturur verir onlara kendidilignden düşünüp bişey almaz ben diyecegim de oyle alacak ilgisi var hiç yok degil ama yetersiz seerek evlednik 1 yıl görüştük bisey oldugu ortamda savunma yok yada sizin derdiniz ne deme imkanı yok. cinsellige düşkünlüğü de pek yok o konuda rahatım iyi bir insan saygılı bi iinsan ama tüm kavgalarımız ailesi yüzünden yapyıoruz biz normal de hiç kavga etmiyoruz. esşimin yanında bişe ydemiyorlar bana o yokken laf vuruyolar eşime defalarca bak böyle boyle oldu diyorum hep abartan ben oluyorum alttan almamış kişi ben oluyorum daha ne yapmalıyım bilmiyorum ne kadar susmalıyım bilmiyorum. en son tartışmamzı da onların hiç bia zaman sucu olmadı lafı gecti ondan beri sesimi cıkarmıyorum artık bişey de demiyorum. düşüncesiz ailesi var srekli her pazar birlikte olmak istiyorlar ben de calısıyorum sadece 1 pazarımız var bizim baska vaktımız de yok ben cevap veriyorum hayır olmaz diye sonra ben suclu oluyorum ama sundan eminim yüzüme guluyorlar sevilmedigimi ben biliyorum eminim de bile bile onlara iyi davranmak cok içi yıkıcı sadece tek isteeidigim eşimin farrk etmesi baska bişey istemiyorum ben biraz falza ilgi oturup bana anlatmaz hiç bi sıkıntısı illaki irdelicem oyle anlatacak. bu durumdan da muzdaribim. kaynanam yeri geldi asagıladı yeri geldi kayımnbbabam sen herseyimize karısma dedi esşim bisey demedi bana 1 yıllık eviliyim adım cocogu olmuyor a cıktı kimseye dwe anlatılmıyor eşimle cozmeye calısıyorum cozemyorum cozulmuyo cözemedim her kaynanama gittigimizde aksamına kavgalıyız eşim asısrır sessız herkes üstüne binmiş. simdi arasalar izin al gel deseler gelir arqabamız k.babam da simdi uc haftadırvermiyolar eşimde demiyo ver arabamı artık diye 3 haftadır kendi annmde kalıyorum kendi annemde kalmam yeri gelince o da sıkıntı oluyor durum bunar da ibaret da ha neler neler yani... isityorki kyınvalide hanım onla oturum erişte kesim yuffka acım ama benim vaktım yok kaynanam herkesin ortasında otururduk baccakalarını ovdurur eşime esimde kac yasındayım demez kim olursa olsun öenmsemez yapar ben cok yoruldum bazen cok tukeniyorm ama diyorum esişim aılesi ebn uzaklaştırmak isteimiyıorum ama artıkm farketmesini istiyorum zarar vermreye basladılar bize ben evime gidemiyorum artık. uc haftadır annemde kalıyorum evimi özledim evi gibisi yok insanın. evet esim cok dusukn degil ailesine ama her isteklerini karsılıyo beni bizi düsünmüyo bbana harclık birakmıyo onların zevkine ihtiyaclarını karsşılıyo bu benşi z rouma gidiyo ben cok yoruldum bana da yol gösterin

ve kendi agzıyla yakalandı bana dediki benim içim rahat içim rahat olmasa herseyi salmam bu kadar ben seni aldatsam bile sen beni terk edemezsin ki dedi. burda anladım ne kadar salak oldugumu o güveni vermişim ki adamın kafası rahat benim içim rahat gözüm arkada degil o kadar baglısın ki bana bişey yapamazsın o yüzden rahatım dedi.

ÇOK DOLUYUM AGZIMA KADAR :( BİZİM EVİMİZ VAR AMA ORTAK GİBİ Bİ DURUM VAR BİRAZINI KAYINBABAMLAR ÖDÜYOR TAM DA DEGİL DE İŞTE ÖYLE BİŞEY EŞİM DEDİ ERKEK KARDFEŞİMİ ÇALIŞTRACAM BEN PARASINI ALICAM BENİM KAFAM COK KAIŞRIK VE SİGARA PARASINA HARCLIĞINA KADAR ÖDEYECEKMİŞ DAHA KENDİ EVİMİZSE ALISVERİŞ YAPMAZKEN :(

Ben evleneli daha 1 ay oldu. başındaki ilginin tamamını kaybetti,kendimi değersiz görmeye başladım, elinde sürekli telefon, bugün ilk defa kavga ettik, bana beğenmiyorsan çek git dedi bende telefonunu parçaladım. şimdiden böyle olursa geleceğimiz nasıl olur düşünmeye başladım.

Ben evleneli daha 1 ay oldu. başındaki ilginin tamamını kaybetti,kendimi değersiz görmeye başladım, elinde sürekli telefon, bugün ilk defa kavga ettik, bana beğenmiyorsan çek git dedi bende telefonunu parçaladım. şimdiden böyle olursa geleceğimiz nasıl olur düşünmeye başladım.
Ilk zamanlar adapte süresi biraz zor bir süreç oluyor bu yuzden hemen sert çıkmayın ve sozlere çok takilmayin.. sakin ve güzel yaklasin bu konuyu baştan sona okursan evliliğini erkenden çok guzel yerlere getirebilirsin

yine ben yine sorunlar diyelim ki evet eşiniz sizi seviyor kırmıyor üzmüyor cok ilgileniyor söz konusu aile oldupu zaman onlara bişey yapmak istiyor yeri geliyor sizin evinize alısveriş yapmıyor onlara bakıyor onlarla ilgileniyor onlara koşuyor her dertlerinde yanında sizi dinlemesi için neler yapardınız ben ne yapacagım dinlemiyor beni

Benim derdimede derman olur musunuz benide bi nebze olsun yalnizligimi paylaşır mısınız biz ailelerimizden ayrı şehirde yaşıyoruz 1.5 senelik evliyiz ama eşimden ilgi göremiyorum isdeyken arayıp sormuo akşam 2 3 saat birbirimizi görüyoruz izin günlerimiz aynı değil ben ilgisizlikten umursanmamakdan ve merak etmemesinden sıkıldım ben napcami bilmiorum nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum eve gelir oyununu açar kendi sorunlarını anlatr ben anlattigimda cevap vermez evlilik 2 3 saat birbirini gormekse evde iki yabancı gibi yasamaksa ben böle evlilik istemiyorum ben napcami bilmiorum

Ortak bir şey yapmayı denesen birlikte yürüyüşe çıksanız mesela ama bunu baskı yapmadan şikayet etmeden oflamadan teklif etsen. Misafirliğe gitseniz haftanın bir günü. Bir günü de misafir cagirsan mesela ortam hoşuna gider belki. Naçizane fikrim benim .

Ortak bir şey yapmayı denesen birlikte yürüyüşe çıksanız mesela ama bunu baskı yapmadan şikayet etmeden oflamadan teklif etsen. Misafirliğe gitseniz haftanın bir günü. Bir günü de misafir cagirsan mesela ortam hoşuna gider belki. Naçizane fikrim benim .

Ortak olarak beraber yapboz aldım onu yapalm dedim bi süre sonra da yapboza sarıp beni unuttu yürüyüşe gitmez geç geliyor işten ama ne bileyim borcumuz çok beraber hiç bişi yapamıyoruz iş ve ev sadece ise gittiğinde ise beni unutmasina çok kiriliyorum gerçekten hiç mesaj atmaması arayıp sormamasina çok kiriliyorum hani gerçekten nasıl davranmam gerekio bilemiorum bu şekilde devam da etmek istemiyorum ama ben onu çok seviyorum

bende aynı dertten muzdarıbm kızlar 3 senelik evliym 2 çocuğm var ama ilgisizlikten öok yoruldm bişeyypsam veya konşmaya çalşsam hemen bir tepki veriyor ve bugn tartıştk. dediği kelime " evlilik vana göre değil yürüyorm sadece yoksa istediğimden değil dedi somra aileme k... feln dedi bende onun ailesini söyledm kendi ailesine laf söyleynce daha çok sinrlendi sehpa fırlattı ama bana gelmedi sonra çıktı gitti bende çocklarn odasndayatıyorum şimdi gitmedm yanına ailemle görüşmüyorm bi tek ablamla görüşüyorum ayru sehirlerdeyz ailelerimzle :(

bende aynı dertten muzdarıbm kızlar 3 senelik evliym 2 çocuğm var ama ilgisizlikten öok yoruldm bişeyypsam veya konşmaya çalşsam hemen bir tepki veriyor ve bugn tartıştk. dediği kelime " evlilik vana göre değil yürüyorm sadece yoksa istediğimden değil dedi somra aileme k... feln dedi bende onun ailesini söyledm kendi ailesine laf söyleynce daha çok sinrlendi sehpa fırlattı ama bana gelmedi sonra çıktı gitti bende çocklarn odasndayatıyorum şimdi gitmedm yanına ailemle görüşmüyorm bi tek ablamla görüşüyorum ayru sehirlerdeyz ailelerimzle :(

bende aynı dertten muzdarıbm kızlar 3 senelik evliym 2 çocuğm var ama ilgisizlikten öok yoruldm bişeyypsam veya konşmaya çalşsam hemen bir tepki veriyor ve bugn tartıştk. dediği kelime " evlilik vana göre değil yürüyorm sadece yoksa istediğimden değil dedi somra aileme k... feln dedi bende onun ailesini söyledm kendi ailesine laf söyleynce daha çok sinrlendi sehpa fırlattı ama bana gelmedi sonra çıktı gitti bende çocklarn odasndayatıyorum şimdi gitmedm yanına ailemle görüşmüyorm bi tek ablamla görüşüyorum ayru sehirlerdeyz ailelerimzle :KK43:
Her ne olursa olsun yatağını ayırma ne yasarsan yasa ama eşinle aynı yatakda yatmalisin bende ailemle ayrı sehirdeyim yaşadığım şehirde kimsem yok birasda bundan problem yaşıyoruz sanırım hayatımızın ortasına almisiz adamları biz etrafında dört döndükçe onlar uzaklaşıyor

Back