• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Valla bnde konumda baska kisilerinin benden cok tavsiye almasına kızıyorum..
Senin konun adı altinda seninle beraber baskalarininda tavsiye alması neden rahatsiz ettiki seni anlamadim. Sana yazilanlar bana fikir oldu bana yazilanlarda belki sana belkide baskalarinada fayda saglayacak.

Cnm haklısın sinirlenmekte boşyere seni kırması üzmesi birde kardeşinin çene etmesi kocanda olayı biliyor kardeşine neden ses çıkarmıyr bide o seni azarlıyr saçma sapan sebepten kavga etmişsiniz ah bu gece gelmeleri bizde bu sebepten tartışırız eşimle bide üste çıkmaya çalışır beni sinir eder
Bos yere ne kadar büyüttugunu anlayana kadar konusmayi düsünmuyorum esimle. Kardesine sormazsa ben sorcam hesabini zaten henuz gorusmedik hangi yuzle gelecekse artik bana

Tercih yaptım canakkalehe kadar .
Esim en sonunda sinav zamani ben seni hoturcwm diyor iate..
En son ki olaylardsb sonra boyle anlaştık..

Esimin guvenini saygisini nasil kazanabilirim tekrar Z Zeynep B

Bana ne dedi biliyor musn. Yemegimizi ayiririm ama sen ozelde calisirsan ya da yasadigimiz sehirde okursan soz dedi..

Annesi daha burdayken iftira ediyor oraya gitsem hep eder diye korkuyor esim..

Ne etsem sizce.
Canım selam.
Sana cevap yazabilmek isterdim ama işlerin güçlerin arasında kafamı toplayıp yazamadım. Senasu'nun sorduğu şey daha kolay geldi. O yüzden ona yazdım.
Kendi konunda başkalarına da yardım etmeme izin verdiğin için teşekkür ederim, eminim birçok insan sana dua ediyordur.
Şimdi bu okul konusuna gelirsek, sen ilk sırada tercihlerine kendi şehrini yazdın zaten. Ve hatırladığım kadarıyla puanın full'e yakın birseydi. Bu durumda kendi şehrinin tutmaması çok düşük bir ihtimal değil mi? Ben birseyi mı kaçırdım?
Eğer durum boyleyse, başka şehirde okuma ihtimalin bayağı düşük. Bu durumda bunu eşinle tartismaniza gerek var mı? Hele de henüz sonuçlar bile aciklanmamisken.. sen şimdiden garantiye almak istiyorsun, anlayabiliyorum, ama bu düşük bir ihtimal ise kavga etmenize hiç gerek yok şimdi. Ben açıkçası hiçbir ama hiçbir konuda kavga edilmemesi taraftariyim. Kavga ilişkinin tuzu biberi diyor bazı insanlar, ancak tecrubelerim bana tam tersini kanıtladı. Ne kadar az kavga, o kadar huzur ve tutku.
Annesi ile yaşamak konusuna gelince, ben bunu seninle yuzyuze konuşabilmeyi isterdim, çünkü çok uzun ve burada yazılan birkaç cümleden fazlasını hakeden bir konu, ancak maalesef şu an buna imkan ve vakit yok.. o yüzden mecbur buradan idare edeceğiz.
Sen eşine ne istediğini tam olarak söyledin mi? Bunu onu hiç suçlamadan yapmalısın. "Ben kendi evimde oturmak ve çekirdek aile olmak istiyorum. Senden ayrılmayı hiç istemiyorum, seni çok seviyorum ve ölene kadar birlikte olmayı çok isterim. "
Bunu söyledikten sonra "hemen cevap vermeme gerek yok, biraz düşün bunu, ben sana güveniyorum, beni mutlu etmek istediğini biliyorum, şimdiye kadar her istediğimi yaptın, çok teşekkürler / Allah razı olsun" der ve konuyu kapatırsın. Cevap verirse veya seni kıracak birşey derse "kırıldım" der kosene cekilirsin.
Benim burada gördüğüm kadarıyla, senin daha çok teşekkür etmeye ihtiyacın var. Örneğin ben iki gün cevap yazmadığım zaman hemen kızıyorsun, bana da önceki yazdıklarım takdir edilmemiş gibi geliyor. Eğer eşine de böyle davraniyorsan sana saygı veya güven duyması çok zor. Ondan birşey isterken mesela, cumlene önce eski yaptığı şeyleri överek ve teşekkür ederek baslayabilirsin. Eğer ona yeterince teşekkür etmiyor ve senin için yaptıklarını takdir etmiyorsan içten içe "zaten ne yapsam mutlu olmuyor bu kız" diye düşünebilir ve seni mutlu etmek için motivasyonu kalmaz.
Tesekkur etmek konusunda hiçbir zaman cimri davranma, kendini tutma.

Canım selam.
Sana cevap yazabilmek isterdim ama işlerin güçlerin arasında kafamı toplayıp yazamadım. Senasu'nun sorduğu şey daha kolay geldi. O yüzden ona yazdım.
Kendi konunda başkalarına da yardım etmeme izin verdiğin için teşekkür ederim, eminim birçok insan sana dua ediyordur.
Şimdi bu okul konusuna gelirsek, sen ilk sırada tercihlerine kendi şehrini yazdın zaten. Ve hatırladığım kadarıyla puanın full'e yakın birseydi. Bu durumda kendi şehrinin tutmaması çok düşük bir ihtimal değil mi? Ben birseyi mı kaçırdım?
Eğer durum boyleyse, başka şehirde okuma ihtimalin bayağı düşük. Bu durumda bunu eşinle tartismaniza gerek var mı? Hele de henüz sonuçlar bile aciklanmamisken.. sen şimdiden garantiye almak istiyorsun, anlayabiliyorum, ama bu düşük bir ihtimal ise kavga etmenize hiç gerek yok şimdi. Ben açıkçası hiçbir ama hiçbir konuda kavga edilmemesi taraftariyim. Kavga ilişkinin tuzu biberi diyor bazı insanlar, ancak tecrubelerim bana tam tersini kanıtladı. Ne kadar az kavga, o kadar huzur ve tutku.
Annesi ile yaşamak konusuna gelince, ben bunu seninle yuzyuze konuşabilmeyi isterdim, çünkü çok uzun ve burada yazılan birkaç cümleden fazlasını hakeden bir konu, ancak maalesef şu an buna imkan ve vakit yok.. o yüzden mecbur buradan idare edeceğiz.
Sen eşine ne istediğini tam olarak söyledin mi? Bunu onu hiç suçlamadan yapmalısın. "Ben kendi evimde oturmak ve çekirdek aile olmak istiyorum. Senden ayrılmayı hiç istemiyorum, seni çok seviyorum ve ölene kadar birlikte olmayı çok isterim. "
Bunu söyledikten sonra "hemen cevap vermeme gerek yok, biraz düşün bunu, ben sana güveniyorum, beni mutlu etmek istediğini biliyorum, şimdiye kadar her istediğimi yaptın, çok teşekkürler / Allah razı olsun" der ve konuyu kapatırsın. Cevap verirse veya seni kıracak birşey derse "kırıldım" der kosene cekilirsin.
Benim burada gördüğüm kadarıyla, senin daha çok teşekkür etmeye ihtiyacın var. Örneğin ben iki gün cevap yazmadığım zaman hemen kızıyorsun, bana da önceki yazdıklarım takdir edilmemiş gibi geliyor. Eğer eşine de böyle davraniyorsan sana saygı veya güven duyması çok zor. Ondan birşey isterken mesela, cumlene önce eski yaptığı şeyleri överek ve teşekkür ederek baslayabilirsin. Eğer ona yeterince teşekkür etmiyor ve senin için yaptıklarını takdir etmiyorsan içten içe "zaten ne yapsam mutlu olmuyor bu kız" diye düşünebilir ve seni mutlu etmek için motivasyonu kalmaz.
Tesekkur etmek konusunda hiçbir zaman cimri davranma, kendini tutma.

Kendi sehrimd3 okuma sansim var puanim yuksek oldugu icin ama kontenjan az olduğu icn bana sira gelir mi bilmiyorm.

O yuzden tartışmstik.

Ben tesekkur konusunda elimden geleni yapmaya calisiyorum.
Ne zaman konusunu acsam hani evimde olmak istiyorum desem
Esim ne sorun var diyor. Bir sorun olmasa sen boyle demezsin diyor ama ben her zaman istiyorm zaten diyince yemeklerimiz bir diyor. Ne guzel mutfak masrafi istemiyorum dedi ama mutfsk masrafimizra yok ki. Sanki hic gitmiyim demiyorum ki.

Offf..

Inan bazi sorunlarla bogusmaktan ve internet paketimimin olmamasindan girince kisitli girebiliyorm yazamiyorm daha bircok seyi

Tercih yaptım canakkalehe kadar .
Esim en sonunda sinav zamani ben seni hoturcwm diyor iate..
En son ki olaylardsb sonra boyle anlaştık..

Esimin guvenini saygisini nasil kazanabilirim tekrar Z Zeynep B

Bana ne dedi biliyor musn. Yemegimizi ayiririm ama sen ozelde calisirsan ya da yasadigimiz sehirde okursan soz dedi..

Annesi daha burdayken iftira ediyor oraya gitsem hep eder diye korkuyor esim..

Ne etsem sizce.
seni aldatan, kandıran, ezen eşin ama güvenilmez olan sensin.
ilginç.

eşinin isteklerini yaparsan belki güvenir; annesiyle aynı evde yaşamayı kabul et, kocana ayrı ev masrafı çıkarma. ailesine hizmette kusur etme. sövseler dövseler ses çıkarma. acele çocuk doğurup kv ye ver. okumayı unut.
o zaman kocişin belki sana güvenir, sever.

seni aldatan, kandıran, ezen eşin ama güvenilmez olan sensin.
ilginç.

eşinin isteklerini yaparsan belki güvenir; annesiyle aynı evde yaşamayı kabul et, kocana ayrı ev masrafı çıkarma. ailesine hizmette kusur etme. sövseler dövseler ses çıkarma. acele çocuk doğurup kv ye ver. okumayı unut.
o zaman kocişin belki sana güvenir, sever.

Ben bu evlilige bir sans daha verdim.

Ama bu sansla birlikte kendimi ezdirmiyorum laf gelirse soyluyorm.

Ben bu evlilige bir sans daha verdim.

Ama bu sansla birlikte kendimi ezdirmiyorum laf gelirse soyluyorm.
eşinin güvenini kazanmak meselesi ne peki?
aynı evde oturacağınızı söylemesi, sana sürekli bir şeyler dayatıp söz alması.

bence şans veren eşin. sen de o fırsatı kaçırmak istemeyen tarafsın.

Kizlar dun kahvalti hazırlamak istemiyorum demistim diye esim isini halledip geldikteb sonra disari ciktik.
Bana annemlere gidicez dedi bende tamam dedim
Ama tepkimi olctugunu anlamistim

Hayirdir tepko vermedin dedi. Önceden olsa kizardin dedi. Bende yok zaten bende aksam gitsek mi düşünüyordum dedim. Neysr iste kahvalti yerine gittik orda guzel bir vakit gecirdik. Ikindi akti dis cekim fotolarini ayarlamak icin beni babbanneme birakti. Kendisinin de arkadasiyla moloz dokceklermis ama o cop dokulcek saniyormus. Yarimsaatte biter demisti arkadasi ama iki saate gelmedi.
Neyse aksam bana suprizi varmis.

Beni almaya geldi yemek yedik disarsa. Sonra eve geldik. Arabanin arkasndan bana yumurtalari cikar dedi bende tamam dedim
Bir baktim bir buket çiçek
O kadar şaşırdım ki.
Nir de not yazmis...
O yumurtalsri aldi bende cicegimi...

Okudum cok guzel bie not yazmis cok mutli oldum ona ds belli ettim...

Yasadigim sehri kazandimmmm

Esim benren ne istersen iste dedi.
Ne istyim
Canım coook sevindim.
Mutevazilik yapmadan ne istersen iste :) gerçekten ihtiyacın olan ve seni mutlu edecek olan birşey olsun. Mesela başbaşa bir tatil ;)

Canım coook sevindim.
Mutevazilik yapmadan ne istersen iste :) gerçekten ihtiyacın olan ve seni mutlu edecek olan birşey olsun. Mesela başbaşa bir tatil :KK66:

Oule de kaynanam yine moralimi bozdu.
Iki gundur hastayim.
Cok fazla yardim edemiyorum.
Bir nasilsin demez ama kizina ben bu evin hizmetcisiyim hic sansim yok diyip duruyor.
Kızını bende arayip soylesem mi.
Yoksa sinirimi bozmamaya mi calissam

Canım coook sevindim.
Mutevazilik yapmadan ne istersen iste :) gerçekten ihtiyacın olan ve seni mutlu edecek olan birşey olsun. Mesela başbaşa bir tatil :KK66:
Basbasa bir tatili kabul etmez sanki of bilmiyorum ne etsem ne secsem ki acaba...

Tatil ve gezme isi guzel olabilir

Belki taki isteyebilirim
Ama ev alcaz

Kayinvalidem sorunu herkese anlatiyor basta kızına.

Sonra yanimdayken taaa urfadaki kızını aradi teyzeni cagir tansiyonumu olcsun diye .
Sirf herkese duyurmak icin uğraşıyor bir de hasta ayaklarina yatiyor.

Ben ne yapsam

Kocama soyledim ben gitmicem tuvaletterliginden laf cikariyor dedim.
Gitmezsem napcaksin dedim

O da ne senin yaninda ne dr onlarin yaninda kalcam dedi.

Tamam dedim diye evi terketti.

Tuvalet terliği mi? Anlamadım nereye gidecektiniz?
Bu arafa iki gundur rahatsiximkaynanamaa her zamanki gibi yardim edemiyorum. Ama kaynanam bundsn dolayi bugun kizina telefonda ben hizmetciyim herkes yiyip icip yatiyor diyor.

Sonrs geldi bana bagirdi. Yok sen ordan kalkiyosun oraya oturuyorsun kalktiktan sonra orayi duzelt. Tuvaletin terligini böyle niye koyuyorsun bana garexin mi var . Ben sanssisizim kaderim boyle dedi. Oysa kendiside hep oyle koyar.

Neyse bende sen mi duzeltiuosun ben babalar gelmeden duzeltiyorum ayakta durcak halim yok herkesin csni kendine kiymetli.

Sen benim yaptigim isi iki gun yaptin dige kendini hizmetci yerine koydun. Ayni isi ben hergun yapiyorum dedm.
Yaptigim halde yapmamış gibi nankorluk goruyorum .
Hastaysan hastasin bir yemek mi yaptin sarma mi sardin evi mi temizledin dedi.
Bende yapmadim mi bunlari dedim..

Ama inanin Allahta sahidim hepsiniyaptım ve o haldeykeb kalktim camasirserdim.
Sonrs oturdu iceri kalkti bak sendeduzeltmemissin dedim. Ben iki gun hasta oldum bir corba bile yapmadin kendimyaptm. Sonrs laf sayiyo kendince. Yemek icin mutdaga gectik.
Isigi kapatti ben mutfaktayken.
Napiyosun sen dedim i
Ne isin var dedi.
Bende isim var dedim yokk dilim cok uzamis bilmem ne.
Gitti sonra arsdi taa urfadaki kizini. Yan binada oturan teyzesini csgir dedi. Halamlara gidicektik haftaya. Kendisi istemisti halamds kirmadi. Simdide ben gelmicem dedi. Iyi dedim ama sen gidelim diye tutturdun haber verdik dedim.. beni adan yrrine koyan mi var dedi.

Teyze Gelince birde utanmadab agladi.
Yok bisey dedi ama kizi teyzeye anlatmis.
Neyse teyze evine giderken esim
Aradi teyzem esimi doldurusa gryirmis uoo annen agliyor. Vs.

Neyse eve donerken elini opmek icin uzandim vermedi gicik. Neyse buyukluk bende kalsin diyorum da nereye kadsr..

Esimle de papaz olmak istemiyorum.
Sinirim cok fazla.

Back