• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Evliligin duzelmede sakin cocuk yapma cok pisman olursun benm cevremde bi kac ornek var birakip gidemiyorlar cocuk yuzunden kadinliklari sevgileri asklari yok olmus gitmis cok aci cekiyorlar..
Bende 13 aylik evliyim asla dusunmuyorum cunku benimde cok sorunum var, esim beni hep oper koklar sarilir sakalasir ama cinsellik icin 4 gun 1 hafta ve ya 15 gunde bir yaklasir ve cok kisa surer ben bu duruma sinir oluyorum cunku kendimi yemek gibi hissediyorum tutku arzu yok,
Esim her aksam bi yere gidelim desem gider yok demez ama hic mi bi aksam oturup karinla vakit gecirmek istemezsin? Benim istedigim her seye tamam der ama yapmaz ve baskalari ( arkadaslari ailelerimiz ) isteyince hemen yapar ama ben isteyince tamam deyip unutturur, aldigi azicik maasin birazini hasta babasina harcar ve ben hep gecim sikintisi yasarim ( babasi bi kere bile ogluna maddi manevi destek verdigini gormedim bu arada ) bir sey isterim bi eksigim olur sesini cikarmaz ama ben o istese ya kendim alirim hadi kalk bakalim derim , benimle detlrsmez ben dettlesince bin pisman olurum cunku tv izler ya telefonla ilgilenir yada yuzume bakmaz ya kizar ya dalga gecer, evliligimizin 1.yilini kutlamadik cunku koyumuzdeydik onun oncesinde ise bana tatile gidelim orda kutlayalim dedi tamam dedim ama tam o zamana yakin once tatile sonra koye gideljm deyince sok oldum ama belki bi plani vardir dedim baktim hic bisey yok oysaki ben hediyeisni bile onceden almistim, daha sonra kutlayalim dedi bende kabul etmedim ve 2 ay oldu hala bunun icin bir sey yapmadi ama sor ve ona bak bana deli gibi asik ama neden boyle yapiyor ? Evlendigim gece bosanmaya karar verdim ama onun oncesinde cok cabaladim tek basima simdi son care onu cezalandirmak ve bunu basil yapacagim bilmiyorum gene duzelmezse bosanmak( bosanmaya kalkinca eminim ki dunyasi yikilacak ) ama bu olsun istemiyorum beni buna itiyor

Evliligin duzelmede sakin cocuk yapma cok pisman olursun benm cevremde bi kac ornek var birakip gidemiyorlar cocuk yuzunden kadinliklari sevgileri asklari yok olmus gitmis cok aci cekiyorlar..
Bende 13 aylik evliyim asla dusunmuyorum cunku benimde cok sorunum var, esim beni hep oper koklar sarilir sakalasir ama cinsellik icin 4 gun 1 hafta ve ya 15 gunde bir yaklasir ve cok kisa surer ben bu duruma sinir oluyorum cunku kendimi yemek gibi hissediyorum tutku arzu yok,
Esim her aksam bi yere gidelim desem gider yok demez ama hic mi bi aksam oturup karinla vakit gecirmek istemezsin? Benim istedigim her seye tamam der ama yapmaz ve baskalari ( arkadaslari ailelerimiz ) isteyince hemen yapar ama ben isteyince tamam deyip unutturur, aldigi azicik maasin birazini hasta babasina harcar ve ben hep gecim sikintisi yasarim ( babasi bi kere bile ogluna maddi manevi destek verdigini gormedim bu arada ) bir sey isterim bi eksigim olur sesini cikarmaz ama ben o istese ya kendim alirim hadi kalk bakalim derim , benimle detlrsmez ben dettlesince bin pisman olurum cunku tv izler ya telefonla ilgilenir yada yuzume bakmaz ya kizar ya dalga gecer, evliligimizin 1.yilini kutlamadik cunku koyumuzdeydik onun oncesinde ise bana tatile gidelim orda kutlayalim dedi tamam dedim ama tam o zamana yakin once tatile sonra koye gideljm deyince sok oldum ama belki bi plani vardir dedim baktim hic bisey yok oysaki ben hediyeisni bile onceden almistim, daha sonra kutlayalim dedi bende kabul etmedim ve 2 ay oldu hala bunun icin bir sey yapmadi ama sor ve ona bak bana deli gibi asik ama neden boyle yapiyor ? Evlendigim gece bosanmaya karar verdim ama onun oncesinde cok cabaladim tek basima simdi son care onu cezalandirmak ve bunu basil yapacagim bilmiyorum gene duzelmezse bosanmak( bosanmaya kalkinca eminim ki dunyasi yikilacak ) ama bu olsun istemiyorum beni buna itiyor
:(

Önce sen adım atsan canım sen ilgilendikçe onun da ilgisi artar sana karşı
Yok canim keske oyle olsaa ama bizimki ilgilenmiyim onunla diye ugrasiyor beni rahat birak sikma diyor . halbuki ben sıkıcak birsey yapmıyorum . gidip sarılıp opmek kotu birşeymii anlayamadım :( adım atmazmıyımm ilgi göstrrdim olmadı rahat bıraktım olmadı kavga ettım olmadıı söyledim yapma boyle dedim yiner olmadı anlayacagın değişmezyecek gibi . işte şuan ikimiziz bebek falan olunca duzelir inşallah . o yuxden cocuk istiyorum . onun ilgisi bana artabilit hamileyken bide bunu deniyicem şimdi
:(

Yok canim keske oyle olsaa ama bizimki ilgilenmiyim onunla diye ugrasiyor beni rahat birak sikma diyor . halbuki ben sıkıcak birsey yapmıyorum . gidip sarılıp opmek kotu birşeymii anlayamadım :KK43: adım atmazmıyımm ilgi göstrrdim olmadı rahat bıraktım olmadı kavga ettım olmadıı söyledim yapma boyle dedim yiner olmadı anlayacagın değişmezyecek gibi . işte şuan ikimiziz bebek falan olunca duzelir inşallah . o yuxden cocuk istiyorum . onun ilgisi bana artabilit hamileyken bide bunu deniyicem şimdi
:KK43:
evet hamileyken ilgisi artıyor bence değişir diye düşünüyorum bir de bebek doğduktan sonra sen sürekli bebekle ilgileneceğin için sana ilgisi daha da artacak

Bende boyle tahmin ediyorum . Oda bebek istiyor . ama birde bebek dogunca iyice salarsa kendini :KK43: kafam karisik
Hıım yani ilk zamanlar bebeği kıskandığı için soğukluk olabiliyor yani bebeğe olan ilgini diyeyim ama sonra ilk evlendiğimiz zaman nasılsa yani o kadar ilgiliydi benim eşim sen de demişsin hiç sarılmaz öpmez ben öpmeden benim de öyleydi aynı ama şimdi kendisi gelir sarılır hatta bana der hiç sarılmıyorsun diye tam tersine dönüyor yani bence olumlu etkiler

Hıım yani ilk zamanlar bebeği kıskandığı için soğukluk olabiliyor yani bebeğe olan ilgini diyeyim ama sonra ilk evlendiğimiz zaman nasılsa yani o kadar ilgiliydi benim eşim sen de demişsin hiç sarılmaz öpmez ben öpmeden benim de öyleydi aynı ama şimdi kendisi gelir sarılır hatta bana der hiç sarılmıyorsun diye tam tersine dönüyor yani bence olumlu etkiler
Ayyyyy insallahh gebe kalmak istiyorum allahim hayirlisiylaa versin . umarim benim esimdeee ilgilenir . allah sizinde huzurunuzu bozmasin

amin canım en yakın zamanda olur inşallah
Çocuk sahibi olmak çok güzel bir şey gerçekten rabbim herkese nasip etsin inşaallah :). Amaaaa gebelik ayrı sorumluluk doğum ayrı sorumluluk bebek olunca kat kat artıyor sorumluluk. Uykusuzluk yorgunluk lohusa depresyonu daha yoğun bir hayat bütün bunları göze almak hazır olmak lazım. Çocuk sorunlu evlilikleri düzeltmez bence..
Hayırlısı...

Burada isteklerini ilham verici bir biçimde dile getirmekten bahsediyorum. Örneğin ev işlerine yetişemiyorsun, eşin çok dağınık ve onun arkasını toplamaktan yoruldun. Bu durumda eğer "bu ev çok dağınık" diye söylenirsen eşin seni dinlemez bile. çünkü insanlar böyledir. şikayetleri duymak istemezler. sen bunu söylediğinde eşinin seni anlamasını ve hemen daha tertipli davranmaya başlamasını istiyorsun. hayat böyle yürümüyor. insanlar şikayetlere ve taleplere kulaklarını tıkamaya eğilimlidir.
oysa ki ara sıra "düzenli bir evim olmasını çok isterdim" dersen, işte bu etki gösterecektir. çünkü bu cümle şikayet içermiyor, makul bir dilek içeriyor. bunu söylediğinde eşine seni mutlu etmek için bir şans veriyorsun. tabii kıyafetlerini katlayıp dolaba koyduğu zamanları yakalayıp teşekkür etmek ve "ne kadar tertiplisin, çok şanslıyım" demek de bu davranışın sürekliliğini garanti edecektir.

aslında şikayet ederken de sen ona seni mutlu etmek için fırsat verdiğini zannediyorsun, ama aynı dili konuşmadığınız için söylediğin şeyler hedefini ıskalıyor.

isteklerini doğru ifade etme konusuna başka örnekler verecek olursak;
"bir arabam olmasını çok isterdim"
"kıbrıs'ı görmeyi çok istiyorum"
"bir çocuk sahibi olmayı çok isterdim"
"evimizin boyasının yeni olmasını çok isterdim"

farkındaysan bu cümlelerin hiçbirinde karşı tarafa yüklenmiş bir talep yok. bunlar bir kadının öz isteklerini ifade ediyor ve erkeğe kadını mutlu etmesi için fırsat veriyor. tabii ki eşin bunu hemen yapabilecek durumda olmayabilir. örneğin evi boyatmak istiyorsunuzdur, ama kocanın işleri çok yoğundur ve bir yandan ustalarla uğraşmak istemiyordur. eninde sonunda bunu yapmayı düşünür, ama acele etmemek, mesela iki ay sonra yapmak ona daha makul gelmektedir.
"evi boyatalım" dediğin zaman, ona yogunlugunun içinde ek bir baskı yaratacak bir talepte bulunmuş oluyorsun. ama "evin boyasının yeni olmasını çok isterdim" dediğin zaman, isteğini ifade edip, bunu gerçekleştirmek için gereken zaman ve imkanı eşine bırakmış oluyorsun. böylece istediğin şey belki "hemen anında" olmuyor ama, iki ay sonra oluyor ve o iki aylık gecikme sana eşinle 50 yıl huzur, sevgi ve tutku olarak geri dönüyor.

Z Zeynep B hanımm
Ne olur banada iki kelam ediverin konuyu baştan sona okudum ve bugun eşime uygulamaya basladım ilk etkileşim olumlu gibi bende anksiyete bozukluğu var aşırı sinirselim inşallah patlak vermem çünkü üst katımda benden nefret eden annemi benden kıskanan oğlunu sürekli maddi olarak kullanan bi kaynanam var 6senede cok ugraştı Ogluyla beni ayırmayı ama olmadı aramızda hep bi resmiyet ver herzaman el gibi girip çıktım evine ye geldi çay almaya bile onlardan bekledim çünkü gelinim diye taviz veremem önce kendime saygı 6senedeir düşman gibi baktılar ana kız beni sevemediler oysa ne cok istedim görümceyle şakalasıp gezip eglenmek bu güne kadar asla bi lafını dedikodusunu duymadım sadece soğuk bana karsı herneyse.... Arkadaslar eşimle heranlamda tanıdık huylarımızı eski kavgalar yok artık önceden ilk bagrışmada ceker aileme giderdim baktım ki bu durum kaynanamın en mutlu oldugu
:KK73: konu zevk alıyo bende diyorumki kaynanam cıkar gelir torununu özler ohooo kadının istediği buymuş zaten anneme düşkünüm diye kendi kendini yedi :KK64: umrumda degilde şimdi bu kadın biz evlenirken bir kurus ne maddi ne manevi destek olmadılar İYİKİ de olmamoşlar:KK59: şimdi kızı evlencek diye eşime sürekli baskı yapıyo sürekli kredi cektiriyo ben öderim diye şimdide dahada istiyo bende kıyamet kopardım yeter bizde aileyiz cocugum aç yattı ekmek alamadık nerdelerdi git maaş kartını vet zaten zor geciniyoruz ver kardeşim rahat evlensin ama cocugumun hakkı haram olsun dedim ben bi senedir konuşmuyorum ama ellerinden geldiğince bu adamı sömürüyorlar yok deyincede mahsus aglayıp hastanelik oluyo ne yapayım da bu adama ailem var gidin ne haliniz varsa görün desin yani yok demeyi bize yapılanların görsün kızlar ne yapayım

Pembegomlek seni takip ediyorum bayadır, kocan ve kayınvalidenlerle aran nasıl düzeldi mi? İnşallah tam olarak dÜzeltikten sonra hamile kalırsın okul da kazandın boşa gitmesin.

Back