Kocamın ailesinin sürekli para istemesi

Yok ben ailemle de konuştum altınları sakın verme dediler. O konuyu kapattık şimdilik.

Küfretmememekk icin zor tutuyorum kendimi

Üstüne bir de ailene söyleme dedi bunları yaparken. Annem eğer kızımı üzersen senden alırım demişti ondan korktuğu için söyletmedi. Ben de artık dayanamadım o cenazeye türkiyeye gittiğinde aileme söyledim. Annem okulun bitene kadar bakalım duruma göre dedi. Okulum da 2.5 aya bitiyor.

Okulu bitirin basın tekmeyi.

Benim eşimin aileside yapıyordu sonra işte ben eşime bak bana benim alnımda enayimi yazıyor salak mı yazıyor kendine gel dedim o gün bugündür 50 lira alsalar geri veriyorlar sert sınırlar gerekli.

Eşin alman vatandaşlığı aldı mı? Aldiysa 3 senede b1 ile sen de alabilyorsun. Yoksa hiç boşuna yıllarca evli kalma, işin varsa kendi üstünden de alırsın. Sadece eşinin durumu önemli burda. Belli ki bu iş yurumeyecek bari doğru hamlelerle ilerle.

Kimin cenazesi

Onun vatandışlığı vardı zaten. Benim de pek umrumda değil vatandaşlık zaten

Bu erkekler çok salak.bende hamileyken hem ders çalışıyordum hem o halimle ücretli öğretmenlik yapıyordum sırf dershane paramı çıkartmak için.esim olacak akılsız da kaynımi dershaneye gönderiyordu ve kaynım bütün gün yan gelip yatıyordu.ne salakmisim şimdiki aklım olsa kıyameti koparirdim.insan yeni evliyken çok ahmakça şeyler yapıyor.

kapsamı minimum 30k euroluk olan seyahat sağlık sigortası ile yurtdışında bulunuyorken nasıl 1000 euroluk bir fatura çıktı?

kapsamı minimum 30k euroluk olan seyahat sağlık sigortası ile yurtdışında bulunuyorken nasıl 1000 euroluk bir fatura çıktı?
Balayına başka bir yere gitmiştik o sırada hiçbir hastane açık değildi bizi de yönlendirdikleri yerde mecburen ödedim o tutarı

Hala evli misiniz? Kabullendiniz mi yoksa ne yaptınız

Hala evli misiniz? Kabullendiniz mi yoksa ne yaptınız
Doğumdan sonra bı kuruş göndermesine izin vermedim.esimde akillandi anladı ne yapsa da asla onları mutlu etmeyeceğini.o günden sonra bir daha da gondermedi

Doğumdan sonra bı kuruş göndermesine izin vermedim.esimde akillandi anladı ne yapsa da asla onları mutlu etmeyeceğini.o günden sonra bir daha da gondermedi
Bana da göndermeyeceğim dedi. Ama onlarda kimse çalışmıyor bana inandırıcı gelmiyor o yüzden. Şimdi de diğer kardeşine yüklenecekler sanırım o henüz aile de kuramadı. Yazık günah bunu bir de uyanıklık olarak görüyorlar

Bu adamla ömrünüze yazık etmeyin. Boşanmak için illa işkenceler görmeye gerek yok. İnsan eşi hastanelere düşmüşken kimin ödeyeceğinin derdine düşer mi?
Sizin gibi insanları görünce yalvarasım geliyor. Daha gençsiniz, bu adama ömrünüzü vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…