Yok ben ailemle de konuştum altınları sakın verme dediler. O konuyu kapattık şimdilik.Herşeyi baştan soylemiyorlar çok yazik gercekten insanı kandırıyorlar , altinlariniz bari sizde kalsın, duygu sömürüsü yapabilir sevseydin verirdin gibi şeyler duyabilirsiniz. Zorla da almaya çalışabilir , yaşadım çünku.
Küfretmememekk icin zor tutuyorum kendimiBen de aynısını söyledim. Bana sen gençsin çalışacaksın tabi ki dedi. Bir senede saçım beyazladı gerçekten çok yıprandım. Çocuk da düşünmüyorum tabi ki e o zaman evli olmanın ne anlamı kaldı.
Küfretmememekk icin zor tutuyorum kendimi
Okulu bitirin basın tekmeyi.Üstüne bir de ailene söyleme dedi bunları yaparken. Annem eğer kızımı üzersen senden alırım demişti ondan korktuğu için söyletmedi. Ben de artık dayanamadım o cenazeye türkiyeye gittiğinde aileme söyledim. Annem okulun bitene kadar bakalım duruma göre dedi. Okulum da 2.5 aya bitiyor.
Evet en mantıklısı bu gibi duruyor.Okulu bitirin basın tekmeyi.
Gerekirse vajinanıza beton dökün, bundan hamile kalırsanız ilerde çocuğu da borca sokar ailesini beslemek için.Evet en mantıklısı bu gibi duruyor.
Kimin cenazesiÜstüne bir de ailene söyleme dedi bunları yaparken. Annem eğer kızımı üzersen senden alırım demişti ondan korktuğu için söyletmedi. Ben de artık dayanamadım o cenazeye türkiyeye gittiğinde aileme söyledim. Annem okulun bitene kadar bakalım duruma göre dedi. Okulum da 2.5 aya bitiyor.
AnnesininKimin cenazesi
Onun vatandışlığı vardı zaten. Benim de pek umrumda değil vatandaşlık zatenEşin alman vatandaşlığı aldı mı? Aldiysa 3 senede b1 ile sen de alabilyorsun. Yoksa hiç boşuna yıllarca evli kalma, işin varsa kendi üstünden de alırsın. Sadece eşinin durumu önemli burda. Belli ki bu iş yurumeyecek bari doğru hamlelerle ilerle.
Merhabalar süslüler;
Biz 1.5 yıllık evliyiz. Evliliğimizin ilk başından itibaren eşim bana param yok diyerek ödemeler yaptırtıyor. Evlenip yurtdışına geldim. Balayında düşüp bacağımı yardım parasını bana ödetti (1.000 euro gibi bir miktar), 80 euro dışında elime para vermedi, çalışıyorsun ya ihtiyacın olmaz diye düşündüm diyor, borcu olan kredi kartı vermiş para verdim ya diyor, onun dışında eve eşyalar alırken bana ödetti hep. Mesleğim yok burada ama çalışmak zorunda kaldım kendi ihtiyaçlarımı gidermek için. Evlenirken eşimin ailesi 1 kuruş yardım etmedi ne maddi ne manevi. Eşimin aldığı altınları taktılar. Şimdi de peşini bırakmıyorlar eşimin. Param yok demiş güya ona rağmen istiyorlar öyle tl ile de değil euroyla isityorlar. 1.5 senede bana çok görülen 5.000 euromuz onlara gitti. Evlenmeden önce beyaz eşyaları, koltuk takımlarını, babasının arabasını eşimle diğer yurtdışında yaşayan kardeşine aldırtmışlar. Evlendikten sonra yok rizeye tatile gideceklermiş para istiyorlar, kardeşinin telefonunu yeniliyor, erkek kardeşinin başvurusunun kalanını ödüyor. Ben hem ev hanımlığı hem okula hem işe yetişmeye çalışmaktan anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler. Okulumun parasını dahi ben çalışıp kendim ödedim. Sonrasında her şeyimi ayırdım borcu vardı artık yardım etmemeye başladım. Paranı aldın mı diye soruyor almadım diyorum. 1.5 yıllık ilişkide bunlar normal mi diye düşünmekten çok yıprandım. Ailemin maddi durumu da çok iyiydi. Şimdi sanırım pişmanım bu evliliği yaptığıma. Evlenmeden önce de sormuştum ailene sen mi bakıyorsun diye iki kere, iki keresinde de hayır demişti. Şimdi görüyorum ki kandırılmışım sadece. Eskiden ben maddi konularda hesap vermeyi sevmiyorum diyordu, tehdit ederek ancak ortak hesaba aldırtabildim bir senenin sonunda. Artık göndermeyeceğim diyor ama babası çalışmıyor 20 yıldır kardeşleri alışmışlar hepsi bir paçasından tutuyor annesi hastaydı onun masraflarını da cenaze masraflarını da ödedi tabi ki. Annesine olanlara bir şey demiyorum ama diğerleri o kadar zorumda gitti ki. Benim ihtiyaçlarımın önüne ailesininkini koyuyor. En son düğün takılarına göz dikti, onları kullansaydık böyle sıkışmazdık diyor, ona ev almak dışında dokunulmayacak dedim. Bana ben her şeyi karşılıyorum sen de kendi kıyafetlerini al bari diyor. Her şey dediği de ev kirası yemek içmek. Arabamı da çalıştığım yerden borç alarak ve babamlardan para alarak aldım. Ben böyle bir kültürde büyümedim. Kocam olarak göremiyorum artık onu. Ne yapabilirim, dertleşmeye çok ihtiyacım var
Balayına başka bir yere gitmiştik o sırada hiçbir hastane açık değildi bizi de yönlendirdikleri yerde mecburen ödedim o tutarıkapsamı minimum 30k euroluk olan seyahat sağlık sigortası ile yurtdışında bulunuyorken nasıl 1000 euroluk bir fatura çıktı?
Hala evli misiniz? Kabullendiniz mi yoksa ne yaptınızBu erkekler çok salak.bende hamileyken hem ders çalışıyordum hem o halimle ücretli öğretmenlik yapıyordum sırf dershane paramı çıkartmak için.esim olacak akılsız da kaynımi dershaneye gönderiyordu ve kaynım bütün gün yan gelip yatıyordu.ne salakmisim şimdiki aklım olsa kıyameti koparirdim.insan yeni evliyken çok ahmakça şeyler yapıyor.
Doğumdan sonra bı kuruş göndermesine izin vermedim.esimde akillandi anladı ne yapsa da asla onları mutlu etmeyeceğini.o günden sonra bir daha da gondermediHala evli misiniz? Kabullendiniz mi yoksa ne yaptınız
Bana da göndermeyeceğim dedi. Ama onlarda kimse çalışmıyor bana inandırıcı gelmiyor o yüzden. Şimdi de diğer kardeşine yüklenecekler sanırım o henüz aile de kuramadı. Yazık günah bunu bir de uyanıklık olarak görüyorlarDoğumdan sonra bı kuruş göndermesine izin vermedim.esimde akillandi anladı ne yapsa da asla onları mutlu etmeyeceğini.o günden sonra bir daha da gondermedi
Bu adamla ömrünüze yazık etmeyin. Boşanmak için illa işkenceler görmeye gerek yok. İnsan eşi hastanelere düşmüşken kimin ödeyeceğinin derdine düşer mi?Merhabalar süslüler;
Biz 1.5 yıllık evliyiz. Evliliğimizin ilk başından itibaren eşim bana param yok diyerek ödemeler yaptırtıyor. Evlenip yurtdışına geldim. Balayında düşüp bacağımı yardım parasını bana ödetti (1.000 euro gibi bir miktar), 80 euro dışında elime para vermedi, çalışıyorsun ya ihtiyacın olmaz diye düşündüm diyor, borcu olan kredi kartı vermiş para verdim ya diyor, onun dışında eve eşyalar alırken bana ödetti hep. Mesleğim yok burada ama çalışmak zorunda kaldım kendi ihtiyaçlarımı gidermek için. Evlenirken eşimin ailesi 1 kuruş yardım etmedi ne maddi ne manevi. Eşimin aldığı altınları taktılar. Şimdi de peşini bırakmıyorlar eşimin. Param yok demiş güya ona rağmen istiyorlar öyle tl ile de değil euroyla isityorlar. 1.5 senede bana çok görülen 5.000 euromuz onlara gitti. Evlenmeden önce beyaz eşyaları, koltuk takımlarını, babasının arabasını eşimle diğer yurtdışında yaşayan kardeşine aldırtmışlar. Evlendikten sonra yok rizeye tatile gideceklermiş para istiyorlar, kardeşinin telefonunu yeniliyor, erkek kardeşinin başvurusunun kalanını ödüyor. Ben hem ev hanımlığı hem okula hem işe yetişmeye çalışmaktan anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler. Okulumun parasını dahi ben çalışıp kendim ödedim. Sonrasında her şeyimi ayırdım borcu vardı artık yardım etmemeye başladım. Paranı aldın mı diye soruyor almadım diyorum. 1.5 yıllık ilişkide bunlar normal mi diye düşünmekten çok yıprandım. Ailemin maddi durumu da çok iyiydi. Şimdi sanırım pişmanım bu evliliği yaptığıma. Evlenmeden önce de sormuştum ailene sen mi bakıyorsun diye iki kere, iki keresinde de hayır demişti. Şimdi görüyorum ki kandırılmışım sadece. Eskiden ben maddi konularda hesap vermeyi sevmiyorum diyordu, tehdit ederek ancak ortak hesaba aldırtabildim bir senenin sonunda. Artık göndermeyeceğim diyor ama babası çalışmıyor 20 yıldır kardeşleri alışmışlar hepsi bir paçasından tutuyor annesi hastaydı onun masraflarını da cenaze masraflarını da ödedi tabi ki. Annesine olanlara bir şey demiyorum ama diğerleri o kadar zorumda gitti ki. Benim ihtiyaçlarımın önüne ailesininkini koyuyor. En son düğün takılarına göz dikti, onları kullansaydık böyle sıkışmazdık diyor, ona ev almak dışında dokunulmayacak dedim. Bana ben her şeyi karşılıyorum sen de kendi kıyafetlerini al bari diyor. Her şey dediği de ev kirası yemek içmek. Arabamı da çalıştığım yerden borç alarak ve babamlardan para alarak aldım. Ben böyle bir kültürde büyümedim. Kocam olarak göremiyorum artık onu. Ne yapabilirim, dertleşmeye çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?