Kocamın ailesine kötü davrandım ve kocamla kavga yaptık?

Yalnız konu sahibinin kendi ailesi de çat kapı habersiz gelmiş. O zaman onlara da laf sokup kovsaydı evden

Eşinizin ailenize iyi davranmasını bile intikama yoracak kadar tanımıyorsunuz kocanızı.

Yalnız konu sahibinin kendi ailesi de çat kapı habersiz gelmiş. O zaman onlara da laf sokup kovsaydı evden
Hizmet hep kadına ait oluyor sorun orada aslında.. bak erkek yorgunum deyip işin içinden çıkıyor yemekti hizmetti temizlikti her şey gelinin üstüne

Çok saçma olan biten.

Bu kadar paranız varsa, maddi durumları iyiyse kocan ve kocanın ailesinin ev işine yardımcı almak, yemekleri dışarıdan söylemek aklınıza mı gelmedi? Ve sırf evdeki işlere yardımcı olmadı diye kavga mı ettiniz?

İkinizin ailesinin yaptığı yanlış ve saçma. Habersiz eve gelinip gidilmez.

Aileme kızınız sizin evinizde prenses ise benim evimde kraliçe vs dedi.
mesela burası cok hos canım.
esınınn kıymetını bıl ılk yıllar sevgının askının sadık olmanın cok otesınde degerlı yıllar.
ama esının aılesındede haata var canımmm. çat kapı nereye gıdecen yıl olmus 2023.
(yarın ne olacagını bılmeden yorum yapan ben )
esının gonlunu almalısın bence duygusal yaklasmıs ayagı ama mantklı da.
sende sımdı yenı evlılıgın heyecanından boyle davranmıssın..

Valla anlattığına göre eşin ne kadar nazik bir insan. Şu forumda kaç kişi eşi böyle olsun isterdi.

Valla eşiniz insanmış gerçekten. Siz de ayıp etmişsiniz biraz. Kimse, insanın kendi ailesi de dahil, çat kapı gelmemeli bunu anlıyorum. Herkesin elinde kendinden bile akıllı telefon var bir arama yapmak zor olmamalı. Orda haklısınız. Sonraki tartışma esnasında eşinizi küçümsemeniz bence hoş olmamış.

Çok ileri gitmişsiniz o sizin çatkapı gelen ailenize iyi davranmış ilgilenmiş. Birde onun ailesi mecburi gelmişler evet keşke haber verselerdi, izin alsalardi ama yinede böyle yapmamaliydiniz. Aşağılamayı hayatı boyunca unutamayacak malesef. Gönlünü almaya bakın.

Habersiz çatkapı olaylarından bende hiç hazzetmem ama olmuş bir kere. 2 hafta idare etseydiniz keşke, ben şeyi de anlamadım eşiniz zaten yemek vs yardım ediyormuş eve gelen de kv kp, tam olarak nasıl bir yardım beklediniz ki akraba falan getirildi.
Misafir ağırlama işi kolay değildir ama 2 hafta sürerse zaten misafirlikten çıkar. Normalde de kendinize yemek yapmıyor musunuz? Biraz fazlasını yapacaksınız zira eşiniz de yardım ediyormuş.
Eşinizin eğitim durumuyla ilgili söyledikleriniz çok kırıcı, bende üniversite mezunuyum ve lise mezunu birinden aman aman üstün olduğumu düşünmüyorum.
Ayrıca eşiniz size misafire nasıl davranılması gerektiğini uygulamalı göstermiş. Bundan sonrasında gidip açık açık konuşup özür dileyin, gönlünü alın. Unutmayacaktır ama belki çözersiniz

Hizmet hep kadına ait oluyor sorun orada aslında.. bak erkek yorgunum deyip işin içinden çıkıyor yemekti hizmetti temizlikti her şey gelinin üstüne
kız Kris,daha yeni evlendin niye bu kadar kederlisin sanki yorgun geçen 20 yıllık evlilik var omuzlarında

Yoo eşi gayet de insanları yedirmiş, içirmiş, gezdirmiş, beraber evde yemekler yapmışlar. Ayrıca adamın da işten eve gelince evde donla rahat rahat gezmeye hakkı var. Bu hakkı elinden alınacaksa haber verilmesi gerekir. İkisinin ailesi de yol yordam bilmiyor birbirlerine çirkeflik yapmaya hakları yok

Üstelik birinin ailesi sıkıntılı bir durumdan dolayı gelmiş, diğerleri keyfi gelmiş

Bence eşiniz çok merhametli biri gibi geldi. Konu çok hassas hem aile konusu hem de eğitim , kendini çok kötü hissetmiş ve ayna etkisiyle size öyle söylemiş. Bence bir aile yemeği organize edin. Eşiniz sizin pişmanlığınızı illaki anlar ama ona biraz zaman tanıyın bence

Bu arada kv yatalak hasta ya da çok mu yaşlı, anladığım kadarıyla siz çalışıyorsunuz hatta memursunuz. O da yemeğinizi yapardı siz gelene kadar yani

Kendi ailesi de çullanmış ona bakarsan. Güya eğitimli ailede bile bir çullanma sevdası var. Konu sahibinin çok gözünde büyüttüğü ailesinin eğitimi sadece rakamlardan ibaret kalmış yani, bir de burdan bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…