Kocamın ailesi sürekli hayatımızda . Yardım !

Gidip gelme trafiği o kadar yoğun ki kafam karıştı.
Hadi yalnız olan ebeveynleri bir nebze anlayacağım ama şu eşi olan insanları anlamıyorum, adamın karısı var evi var ne diye gelip çocuğunun yaşantısının içine, tam da ortasına yerleşiyor.
Ne saçma hayatlar.
Eşinizle konuşun başka seçenek yok. Bu nedir böyle misafirse misafir gibi davransın az ve öz kalıp gitsin. Misafir değilse birlikte yaşıyorsanız siz de bilin ona göre davranırsınız.

İş yerinden bi arkadaşım aynı konu sahibi gibi kayınpederiyle yaşıyordu ama memnuniyetsizliğini farkettirmiyordu onlara iyi gelini oynuyordu akşama kadar adamın dedikodusunu yapıyordu adam arayınca da babacım babacım ben de üzülmüyorum böyle tiplere neden tepkini göstermiyorsun dediğimde de huzurum kaçar derdi

Hah aynı bu hesap cidden böyle insanlardan korkulur yüzüne gül gül burda konu aç bana yanlış geliyor ha dese ki olay çıkardım gerginlik yaşadık gittiler evden vs her türlü destek çıkarım böyle konu sahipleri burda hıncını alıp gidip hizmet ediyor gelemiyorum böyle iki yüzlülüğe evlerden Irak

Bu yurtdisinda yasayanlarin konulari neden boyle merak ediyirum. Yani orada hep mi yanyana yaşaniyor es ailesi ile. Garip cidden. Ta oralara gitmişin hala ayni kaynana vs muhabbetleri.
Orası daha kötü emin olun çağın daha gerisinde yaşanıyor genellikle ben çevremden biliyorum

Sizin adınıza çok üzgünüm gerçekten belli ki sevmiyor sizi bence önünüze bakın

Çok merak ediyorsanız evet bir önceki gelişlerinde iki ay sonunda gerçekten kovdum. Kayın valideme de çok net bi şekilde söyledim gidiyorsanız beraber hidin benim için zor oluyor eğer yalnız gidersen bende kalmayacağım dedim. Her zaman olduğum gibiyim ama karşımdakiler anlama zorluğu yaşıyorlar

bence çok geç kalınmış tepki zamanında niye söylemediniz. siz sesiz kalırsanız tepenize çıkarlar

Çok merak etmiyorum benim Kv kp sorunum yok kapattım kapımı keyfim keyif mis. Bir adım bile giremezler evime oh sefam olsun
Belli ki siz yeterince açık olmamışsınız sanmıyorum dizin koyduğunuzu da hadi öyle olsun… Bir sinir krizi cinnet herşeyi cözer.

Neden Turkiyeye donesin konu sahibi?
Avrupa ulkesindeysen orada kal. Kendin icin, ozellikle de cocugunun sartlari icin daha iyi olur. Kocan cocuguna para verir, Avrupadaysan zaten devlet de verir, sosyal yardim alirsin, cocugun oldugu icin otomatik oturum da alirsin zaten. Bence ayni ulkede farkli sehir yapabilirsin...

Y
Orası daha kötü emin olun çağın daha gerisinde yaşanıyor genellikle ben çevremden biliyoru
:)

Oturum iznimi aldım çocuğum vatandaş zaten. Ama su an icin kendimi burada yeterli görmüyorum yasamak icin hem psikolojik olarak da çok sağlıklı bi dönemde değilim açıkçası ama burasıyla ilgili bilmiyorum nasıl yapabilirim nasıl ayrıca kalabilirim .

Bu yurtdisinda yasayanlarin konulari neden boyle merak ediyirum. Yani orada hep mi yanyana yaşaniyor es ailesi ile. Garip cidden. Ta oralara gitmişin hala ayni kaynana vs muhabbetleri.
Yok aslında normalde böyle değildiler biz yeni taşındık buraya ailesi hala tr de yaşıyor bende anlamıyorum bu dusuncesizligi

Benim türk arkadaşım Avrupalı biriyle evlenip oraya gitti. Şimdi birlikte yasiyorlar

Darısı sizin başınıza siz de çocuğunuzun evine adım atamazsınız inşallah miss gibi ne güzel olur.

Yok aslında normalde böyle değildiler biz yeni taşındık buraya ailesi hala tr de yaşıyor bende anlamıyorum bu dusuncesizligi
Sen eşine de ailesine de söyle canım yüzü tutmuyor insan kırmayım dökmeyim kendileri anlayış göstersin istiyor ama o zaman karşı taraf seni halinden memnun sanıyor. Öyle sinir krizi numaralarına girmene gerek yok. Normal bi konuş bakalım. Duruma göre ciddilesirsin zaten.

Ama sende kalirlarken de büzüşüp oturmana gerek yok rahatca hayatına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…