- 24 Ekim 2019
- 7.416
- 43.289
- 548
- Konu Sahibi bendebilemedim
-
Bu gibi erkekler şişme kadınlarla evlensinBende anlamıyorum normal geliyor heralde aman canı cehenneme az önce konuşayım dedim bi ton laf azar yaşasın babasıyla. Bana koca lazım babam da var abim de var. Bana abimiz babammis gibi davranmasından çok sıkıldım
Evlenmeden 4 ay önce kaynanamın suratına ben seninle yaşamam ileride de yaşamam şimdi de tarzı da konuştum bana alındı küstü yaklaşık 1 yıllık evliyim evime gelmedi küsüzoh hayattttt…
Açık konuşmayan kişilere üzülmüyorum ben yüzlerine gülüp arkalarından buraya konu açmayın gidin söyleyin siz birlikte yaşıyorsunuz onlar misafir değil bunu da anlayın İş yerinde b
İş yerinden bi arkadaşım aynı konu sahibi gibi kayınpederiyle yaşıyordu ama memnuniyetsizliğini farkettirmiyordu onlara iyi gelini oynuyordu akşama kadar adamın dedikodusunu yapıyordu adam arayınca da babacım babacımEvlenmeden 4 ay önce kaynanamın suratına ben seninle yaşamam ileride de yaşamam şimdi de tarzı da konuştum bana alındı küstü yaklaşık 1 yıllık evliyim evime gelmedi küsüzoh hayattttt…
Açık konuşmayan kişilere üzülmüyorum ben yüzlerine gülüp arkalarından buraya konu açmayın gidin söyleyin siz birlikte yaşıyorsunuz onlar misafir değil bunu da anlayın
Hah aynı bu hesap cidden böyle insanlardan korkulur yüzüne gül gül burda konu aç bana yanlış geliyor ha dese ki olay çıkardım gerginlik yaşadık gittiler evden vs her türlü destek çıkarım böyle konu sahipleri burda hıncını alıp gidip hizmet ediyor gelemiyorum böyle iki yüzlülüğe evlerden Irakİş yerinden bi arkadaşım aynı konu sahibi gibi kayınpederiyle yaşıyordu ama memnuniyetsizliğini farkettirmiyordu onlara iyi gelini oynuyordu akşama kadar adamın dedikodusunu yapıyordu adam arayınca da babacım babacımben de üzülmüyorum böyle tiplere neden tepkini göstermiyorsun dediğimde de huzurum kaçar derdi
Orası daha kötü emin olun çağın daha gerisinde yaşanıyor genellikle ben çevremden biliyorumBu yurtdisinda yasayanlarin konulari neden boyle merak ediyirum. Yani orada hep mi yanyana yaşaniyor es ailesi ile. Garip cidden. Ta oralara gitmişin hala ayni kaynana vs muhabbetleri.
Sizin adınıza çok üzgünüm gerçekten belli ki sevmiyor sizi bence önünüze bakınSimdi yanına gittim konuşayım diye zaten bir kaç gündür surat yapıyordum konuşmuyorduk. Dedim siz kalacaksanız ben gideyim falan hobaa birde üste çıkıp bana defol git. Sen beni assagi cekiyorsun yok bu kadar is güç sorun var falan derken zaten aklımın hep köşesinde duran boşanmaya kadar geldi. Ettiği hakaretleri kabullenemez daha fazla . Gidersen birdaha buraya gelemezsinler Türkiye de ki eve de gitme ananın evine git falan tamamdır dedim bana uyar zaten son senelerde hic bir şey yolunda değil iliskimiz ile ilgili gitmeyi düşünüyorum isterse boşansın ne aç kalırım ne sokaktı yıldım artık. Hep bahanesi ben çok çalışıyorum sen anlamıyorsun
Çok merak ediyorsanız evet bir önceki gelişlerinde iki ay sonunda gerçekten kovdum. Kayın valideme de çok net bi şekilde söyledim gidiyorsanız beraber hidin benim için zor oluyor eğer yalnız gidersen bende kalmayacağım dedim. Her zaman olduğum gibiyim ama karşımdakiler anlama zorluğu yaşıyorlarHah aynı bu hesap cidden böyle insanlardan korkulur yüzüne gül gül burda konu aç bana yanlış geliyor ha dese ki olay çıkardım gerginlik yaşadık gittiler evden vs her türlü destek çıkarım böyle konu sahipleri burda hıncını alıp gidip hizmet ediyor gelemiyorum böyle iki yüzlülüğe evlerden Irak
bence çok geç kalınmış tepki zamanında niye söylemediniz. siz sesiz kalırsanız tepenize çıkarlarÖncelikle hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 aylık bir bebegim var. Bebeğim doğana kadar Türkiye de yaşıyorduk. Bebeğim doğduktan sonra yurt dışına taşındık. Eşimin ailesinin oturumları var be sürekli gelip gidebiliyorlar. Su günden daha 6 ay önce kayınpederim benimle beraber geldi yurt dışına bi ay kaldı. Bu arada biz zaten Türkiye’deki evi kapatmadık eşimin ailesine çok yakın evimiz ve Türkiye’ye surekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidem koca kızını bırakıp gelemedi. Neyse ben bundan iki buçuk ay kadar önce tekrar yurtdışından evinize gelecektim baktım babası da geliyor benle. Eşimin burada kendi işi ona yardım edecek. Tamam bizden 10 gün sonra da kaynanam ve görümcem gelecek ki ben görümceyle kavgaliyim ama eşim arada kalmasın diye ses çıkarmadım gelsin dedim . Kızı ve annesi 1 ay kaldı ve biz eşimle bundan önce devine ay ben Türkiye de olduğum icin o yurtdışında olduğu icin görüşemedik zaten. Neyse anne ve kız gitti kayınpeder kaldı. Bu arada kötü biri değil kayın pederim ama herseye o kadar çok karışıyor ki yaptığım yemeğe o böyle olmaz bu böyle olmaz falan ve eşimin işi evde evden çalışıyor. Ben bekliyorum ne zaman gidicek bizde bi aile gibi başbaşa kalalım bende kendi hayatıma bakayım derken sabah eşim geliyor ve 1 ay sonra hep beraber gideriz Türkiye ye diyor ben şok. Ya zaten bu geldiğimden beri bi kahve bile içmemiş kocam benimle ne bi sohbet muhabbet aşırı öfkeliyim ama henüz konuşmadım ve çok bunaldım hayalini kurduğum hayattan bu beraber kalma olayı beni tamamen soğuttu. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Diyorum hafta sonuna bilet alıp döneyim kalsın babasıyla baksınlar işine. Ben her sabah kayınpederimle kahvaltı yapmak kıyıda köşede büzüşe büzüşe oturmak icin gelmedim buraya ….
Çok merak etmiyorum benim Kv kp sorunum yok kapattım kapımı keyfim keyif mis. Bir adım bile giremezler evime oh sefam olsunÇok merak ediyorsanız evet bir önceki gelişlerinde iki ay sonunda gerçekten kovdum. Kayın valideme de çok net bi şekilde söyledim gidiyorsanız beraber hidin benim için zor oluyor eğer yalnız gidersen bende kalmayacağım dedim. Her zaman olduğum gibiyim ama karşımdakiler anlama zorluğu yaşıyorlar
Orası daha kötü emin olun çağın daha gerisinde yaşanıyor genellikle ben çevremden biliyoru
:)Çok merak etmiyorum benim Kv kp sorunum yok kapattım kapımı keyfim keyif mis. Bir adım bile giremezler evime oh sefam olsun
Belli ki siz yeterince açık olmamışsınız sanmıyorum dizin koyduğunuzu da hadi öyle olsun…Bir sinir krizi cinnet herşeyi cözer.
Oturum iznimi aldım çocuğum vatandaş zaten. Ama su an icin kendimi burada yeterli görmüyorum yasamak icin hem psikolojik olarak da çok sağlıklı bi dönemde değilim açıkçası ama burasıyla ilgili bilmiyorum nasıl yapabilirim nasıl ayrıca kalabilirim .Neden Turkiyeye donesin konu sahibi?
Avrupa ulkesindeysen orada kal. Kendin icin, ozellikle de cocugunun sartlari icin daha iyi olur. Kocan cocuguna para verir, Avrupadaysan zaten devlet de verir, sosyal yardim alirsin, cocugun oldugu icin otomatik oturum da alirsin zaten. Bence ayni ulkede farkli sehir yapabilirsin...
Yok aslında normalde böyle değildiler biz yeni taşındık buraya ailesi hala tr de yaşıyor bende anlamıyorum bu dusuncesizligiBu yurtdisinda yasayanlarin konulari neden boyle merak ediyirum. Yani orada hep mi yanyana yaşaniyor es ailesi ile. Garip cidden. Ta oralara gitmişin hala ayni kaynana vs muhabbetleri.
Benim türk arkadaşım Avrupalı biriyle evlenip oraya gitti. Şimdi birlikte yasiyorlarBu yurtdisinda yasayanlarin konulari neden boyle merak ediyirum. Yani orada hep mi yanyana yaşaniyor es ailesi ile. Garip cidden. Ta oralara gitmişin hala ayni kaynana vs muhabbetleri.
Darısı sizin başınıza siz de çocuğunuzun evine adım atamazsınız inşallah miss gibi ne güzel olur.Çok merak etmiyorum benim Kv kp sorunum yok kapattım kapımı keyfim keyif mis. Bir adım bile giremezler evime oh sefam olsun
Belli ki siz yeterince açık olmamışsınız sanmıyorum dizin koyduğunuzu da hadi öyle olsun…Bir sinir krizi cinnet herşeyi cözer.
Sen eşine de ailesine de söyle canım yüzü tutmuyor insan kırmayım dökmeyim kendileri anlayış göstersin istiyor ama o zaman karşı taraf seni halinden memnun sanıyor. Öyle sinir krizi numaralarına girmene gerek yok. Normal bi konuş bakalım. Duruma göre ciddilesirsin zaten.Yok aslında normalde böyle değildiler biz yeni taşındık buraya ailesi hala tr de yaşıyor bende anlamıyorum bu dusuncesizligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?