Kocamın ailesi sürekli hayatımızda . Yardım !

Valla canım tepkini koy yoksa bu böyle devam eder gider bu ne be kocanda çok memnun durumdan sanki sesini çıkarmadığına göre git bencede orda da eşine bunun hesabını sor gittikten sonra yap ki neye ugradigini şaşırsin çıkıp arkadan gelsin

Orası daha kötü emin olun çağın daha gerisinde yaşanıyor genellikle ben çevremden biliyorum
Yurt disinda yasiyorum türklerin çok oldugu bölgede oturuyorum daha ne bi tane kaynanasıyla oturan gördüm nede duydum
gelin türkiyeden gelmeden evi herşeyi ayarlanır

Kayinbabaniz esinize isinde yardim etmek icin geliyor yazmissiniz sinra da esim evden calisiyor yazmissiniz. Nasil yardim ediyor bu durumda?

Yurt disinda yasiyorum türklerin çok oldugu bölgede oturuyorum daha ne bi tane kaynanasıyla oturan gördüm nede duydum
gelin türkiyeden gelmeden evi herşeyi ayarlanır
Vallahi benim akrabalarımin yarısı yurt dışında yaşıyor bizzat gidip gördüğüm şey birlikte yasamasalarda sürekli iç içe bir ilişki var bir gün birinde diğer gün digerindeler bence burda gelinler daha rahat

Demekki sizin akrabalar çok iç içe olmak istiyor etrafımdan ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hepsi kaynanalarıyla görümceleriyle olması gerektiği gibi ne çok yakın ne çok uzak

Allah kolaylaştırsın

Madem bu kadar sık gelip bu kadar uzun süre kaliyorlar onlarda bir ev tutsun. Ev ev üstüne olur mu yahu!
Bir de 2 tane çocuk var. İnsan rahat rahat bir ayağını uzatmak ister, akşam TV karşısında uzanmak.ister, eşine sarılıp TV izlemek ister bu ne anlayissizlik.
Esin de ayrı bir cins. Sinir oluyorum bu adamlara.hemen sıkışınca babanın evine git. Git kız babanın evine git de görsün dünya kaç bucak. Kıçını kargalar uysun, babasıyla kalakalsin. Aaaa sinirlendirdi beni

Aldım biletimi yarın gidiyorum bir terslik olmazsa

Evet simdi aldım biletimi yarına umarım sakince gidebilirim

Eşinizin size haber vermeden acil bir durum olmadan misafir annesi - babası da dahil buna- çağırması hoş bir durum değil. Siz haklısınız ama ortada bir kötü niyet yok , ne diyebilirsiniz ki eşinizle konuşun, bir daha bu şekilde davranmasın. Allah bir yastıkta kocatsin inşallah

Eşiniz evden çalışıyorsa k.baba neye yardım ediyor ?
K.valide görümce Türkiyede kalmasın burda ev tutalım buraya yerleşsin diyin.
K.valideye anneee kocişini burda neden yanlız bırakıyorsun,erkek milleti boş bırakmaya gelmez bende demesi diyi verin,k.valide kocasızlıgın tadını çıkarıyor Türkiyede kafasını bulandırın

ay bizim işyerinde de var böylesi, nefret ediyor ama yüzlerine görsen ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…