- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi bendebilemedim
-
Yılda 1 gelip, geri gitmeyerek biletten tasarruf ediyorlar bence. Nasılsa 6 ay sonra bi daha gelicem, ne gidip boşa masraf yapayım.Para basiyolar herhalde bu kadar git gelin maliyeti ne kadar fazladır
Anasının gözü kayınaileYılda 1 gelip, geri gitmeyerek biletten tasarruf ediyorlar bence. Nasılsa 6 ay sonra bi daha gelicem, ne gidip boşa masraf yapayım.
Hea, gelin de yapsın yemekleri, bı de ona b.k atayim bu nasi yemek diye, sen kayinpedersin kendine gel, bir kaynana değilsin, bari dırdır yapmaAnasının gözü kayınaile
Bizde bi tabir vardır söylersem ban yerimHea, gelin de yapsın yemekleri, bı de ona b.k atayim bu nasi yemek diye, sen kayinpedersin kendine gel, bir kaynana değilsin, bari dırdır yapma
Valla canım tepkini koy yoksa bu böyle devam eder gider bu ne be kocanda çok memnun durumdan sanki sesini çıkarmadığına göre git bencede orda da eşine bunun hesabını sor gittikten sonra yap ki neye ugradigini şaşırsin çıkıp arkadan gelsinÖncelikle hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 aylık bir bebegim var. Bebeğim doğana kadar Türkiye de yaşıyorduk. Bebeğim doğduktan sonra yurt dışına taşındık. Eşimin ailesinin oturumları var be sürekli gelip gidebiliyorlar. Su günden daha 6 ay önce kayınpederim benimle beraber geldi yurt dışına bi ay kaldı. Bu arada biz zaten Türkiye’deki evi kapatmadık eşimin ailesine çok yakın evimiz ve Türkiye’ye surekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidem koca kızını bırakıp gelemedi. Neyse ben bundan iki buçuk ay kadar önce tekrar yurtdışından evinize gelecektim baktım babası da geliyor benle. Eşimin burada kendi işi ona yardım edecek. Tamam bizden 10 gün sonra da kaynanam ve görümcem gelecek ki ben görümceyle kavgaliyim ama eşim arada kalmasın diye ses çıkarmadım gelsin dedim . Kızı ve annesi 1 ay kaldı ve biz eşimle bundan önce devine ay ben Türkiye de olduğum icin o yurtdışında olduğu icin görüşemedik zaten. Neyse anne ve kız gitti kayınpeder kaldı. Bu arada kötü biri değil kayın pederim ama herseye o kadar çok karışıyor ki yaptığım yemeğe o böyle olmaz bu böyle olmaz falan ve eşimin işi evde evden çalışıyor. Ben bekliyorum ne zaman gidicek bizde bi aile gibi başbaşa kalalım bende kendi hayatıma bakayım derken sabah eşim geliyor ve 1 ay sonra hep beraber gideriz Türkiye ye diyor ben şok. Ya zaten bu geldiğimden beri bi kahve bile içmemiş kocam benimle ne bi sohbet muhabbet aşırı öfkeliyim ama henüz konuşmadım ve çok bunaldım hayalini kurduğum hayattan bu beraber kalma olayı beni tamamen soğuttu. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Diyorum hafta sonuna bilet alıp döneyim kalsın babasıyla baksınlar işine. Ben her sabah kayınpederimle kahvaltı yapmak kıyıda köşede büzüşe büzüşe oturmak icin gelmedim buraya ….
Yurt disinda yasiyorum türklerin çok oldugu bölgede oturuyorum daha ne bi tane kaynanasıyla oturan gördüm nede duydumOrası daha kötü emin olun çağın daha gerisinde yaşanıyor genellikle ben çevremden biliyorum
Kayinbabaniz esinize isinde yardim etmek icin geliyor yazmissiniz sinra da esim evden calisiyor yazmissiniz. Nasil yardim ediyor bu durumda?Öncelikle hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 aylık bir bebegim var. Bebeğim doğana kadar Türkiye de yaşıyorduk. Bebeğim doğduktan sonra yurt dışına taşındık. Eşimin ailesinin oturumları var be sürekli gelip gidebiliyorlar. Su günden daha 6 ay önce kayınpederim benimle beraber geldi yurt dışına bi ay kaldı. Bu arada biz zaten Türkiye’deki evi kapatmadık eşimin ailesine çok yakın evimiz ve Türkiye’ye surekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidem koca kızını bırakıp gelemedi. Neyse ben bundan iki buçuk ay kadar önce tekrar yurtdışından evinize gelecektim baktım babası da geliyor benle. Eşimin burada kendi işi ona yardım edecek. Tamam bizden 10 gün sonra da kaynanam ve görümcem gelecek ki ben görümceyle kavgaliyim ama eşim arada kalmasın diye ses çıkarmadım gelsin dedim . Kızı ve annesi 1 ay kaldı ve biz eşimle bundan önce devine ay ben Türkiye de olduğum icin o yurtdışında olduğu icin görüşemedik zaten. Neyse anne ve kız gitti kayınpeder kaldı. Bu arada kötü biri değil kayın pederim ama herseye o kadar çok karışıyor ki yaptığım yemeğe o böyle olmaz bu böyle olmaz falan ve eşimin işi evde evden çalışıyor. Ben bekliyorum ne zaman gidicek bizde bi aile gibi başbaşa kalalım bende kendi hayatıma bakayım derken sabah eşim geliyor ve 1 ay sonra hep beraber gideriz Türkiye ye diyor ben şok. Ya zaten bu geldiğimden beri bi kahve bile içmemiş kocam benimle ne bi sohbet muhabbet aşırı öfkeliyim ama henüz konuşmadım ve çok bunaldım hayalini kurduğum hayattan bu beraber kalma olayı beni tamamen soğuttu. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Diyorum hafta sonuna bilet alıp döneyim kalsın babasıyla baksınlar işine. Ben her sabah kayınpederimle kahvaltı yapmak kıyıda köşede büzüşe büzüşe oturmak icin gelmedim buraya ….
Vallahi benim akrabalarımin yarısı yurt dışında yaşıyor bizzat gidip gördüğüm şey birlikte yasamasalarda sürekli iç içe bir ilişki var bir gün birinde diğer gün digerindeler bence burda gelinler daha rahatYurt disinda yasiyorum türklerin çok oldugu bölgede oturuyorum daha ne bi tane kaynanasıyla oturan gördüm nede duydum
gelin türkiyeden gelmeden evi herşeyi ayarlanır
Demekki sizin akrabalar çok iç içe olmak istiyorVallahi benim akrabalarımin yarısı yurt dışında yaşıyor bizzat gidip gördüğüm şey birlikte yasamasalarda sürekli iç içe bir ilişki var bir gün birinde diğer gün digerindeler bence burda gelinler daha rahat
Benim gördüğüm kadarıyla çevrede aynı şekilde daha fazla iletişim halindelerDemekki sizin akrabalar çok iç içe olmak istiyoretrafımdan ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hepsi kaynanalarıyla görümceleriyle olması gerektiği gibi ne çok yakın ne çok uzak
Allah kolaylaştırsınGüler yüz tatlı dil saygıda kusur etmeme bir bakıyorsunuz size ayrı gayrı mı var senin ev bizim ev bizim eve evriliyor.
Aaa bir bakmışsıniz keçiler tepenizde hele birde benim gibi boyunuz kısa ise daha çabuk çıkarlar..
Tepki verip verdiğiniz tepkinin arkasında durursaniz kötü gelin olma pahasına istediğinize kavuşursunuz..
(Ramazan ayının 10 gününü bizde geçirin diye emrivaki yapan kv'ye hazırlanan gelin tanesi)
Gerçekten öyle ama, oturuyo gelinle başbaşa aylarca, bı de herşeye karışan model, içine teyze kaçmış adaminBizde bi tabir vardır söylersem ban yerima..sız Fatma derler kayınpeder o cinsten
Aldım biletimi yarın gidiyorum bir terslik olmazsaValla canım tepkini koy yoksa bu böyle devam eder gider bu ne be kocanda çok memnun durumdan sanki sesini çıkarmadığına göre git bencede orda da eşine bunun hesabını sor gittikten sonra yap ki neye ugradigini şaşırsin çıkıp arkadan gelsin
Evet simdi aldım biletimi yarına umarım sakince gidebilirimMadem bu kadar sık gelip bu kadar uzun süre kaliyorlar onlarda bir ev tutsun. Ev ev üstüne olur mu yahu!
Bir de 2 tane çocuk var. İnsan rahat rahat bir ayağını uzatmak ister, akşam TV karşısında uzanmak.ister, eşine sarılıp TV izlemek ister bu ne anlayissizlik.
Esin de ayrı bir cins. Sinir oluyorum bu adamlara.hemen sıkışınca babanın evine git. Git kız babanın evine git de görsün dünya kaç bucak. Kıçını kargalar uysun, babasıyla kalakalsin. Aaaa sinirlendirdi beni
Git kuşum valla sinir oluyorum böyle durumlara bı rahat yok zaten onlardan bunlardan bi durmuyorlar durdukları yerde.Aldım biletimi yarın gidiyorum bir terslik olmazsa
Eşinizin size haber vermeden acil bir durum olmadan misafir annesi - babası da dahil buna- çağırması hoş bir durum değil. Siz haklısınız ama ortada bir kötü niyet yok , ne diyebilirsiniz ki eşinizle konuşun, bir daha bu şekilde davranmasın. Allah bir yastıkta kocatsin inşallahÖncelikle hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 aylık bir bebegim var. Bebeğim doğana kadar Türkiye de yaşıyorduk. Bebeğim doğduktan sonra yurt dışına taşındık. Eşimin ailesinin oturumları var be sürekli gelip gidebiliyorlar. Su günden daha 6 ay önce kayınpederim benimle beraber geldi yurt dışına bi ay kaldı. Bu arada biz zaten Türkiye’deki evi kapatmadık eşimin ailesine çok yakın evimiz ve Türkiye’ye surekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidem koca kızını bırakıp gelemedi. Neyse ben bundan iki buçuk ay kadar önce tekrar yurtdışından evinize gelecektim baktım babası da geliyor benle. Eşimin burada kendi işi ona yardım edecek. Tamam bizden 10 gün sonra da kaynanam ve görümcem gelecek ki ben görümceyle kavgaliyim ama eşim arada kalmasın diye ses çıkarmadım gelsin dedim . Kızı ve annesi 1 ay kaldı ve biz eşimle bundan önce devine ay ben Türkiye de olduğum icin o yurtdışında olduğu icin görüşemedik zaten. Neyse anne ve kız gitti kayınpeder kaldı. Bu arada kötü biri değil kayın pederim ama herseye o kadar çok karışıyor ki yaptığım yemeğe o böyle olmaz bu böyle olmaz falan ve eşimin işi evde evden çalışıyor. Ben bekliyorum ne zaman gidicek bizde bi aile gibi başbaşa kalalım bende kendi hayatıma bakayım derken sabah eşim geliyor ve 1 ay sonra hep beraber gideriz Türkiye ye diyor ben şok. Ya zaten bu geldiğimden beri bi kahve bile içmemiş kocam benimle ne bi sohbet muhabbet aşırı öfkeliyim ama henüz konuşmadım ve çok bunaldım hayalini kurduğum hayattan bu beraber kalma olayı beni tamamen soğuttu. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Diyorum hafta sonuna bilet alıp döneyim kalsın babasıyla baksınlar işine. Ben her sabah kayınpederimle kahvaltı yapmak kıyıda köşede büzüşe büzüşe oturmak icin gelmedim buraya ….
İş yerinden bi arkadaşım aynı konu sahibi gibi kayınpederiyle yaşıyordu ama memnuniyetsizliğini farkettirmiyordu onlara iyi gelini oynuyordu akşama kadar adamın dedikodusunu yapıyordu adam arayınca da babacım babacımben de üzülmüyorum böyle tiplere neden tepkini göstermiyorsun dediğimde de huzurum kaçar derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?