- 30 Kasım 2019
- 114
- 136
- 53
- Konu Sahibi bendebilemedim
-
Eşiniz ve çocuğunuzla başbaşa kalmaya, birlikt evakit geöirmeye ihtiyacınız oldupunu eşinizle konuşun durumunıza bir çözüm bulmayı isteyin. Çünkü duyhularınızı konuşmazsanız herkes halinden mamnun zanneder ve devam ederÖncelikle hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 aylık bir bebegim var. Bebeğim doğana kadar Türkiye de yaşıyorduk. Bebeğim doğduktan sonra yurt dışına taşındık. Eşimin ailesinin oturumları var be sürekli gelip gidebiliyorlar. Su günden daha 6 ay önce kayınpederim benimle beraber geldi yurt dışına bi ay kaldı. Bu arada biz zaten Türkiye’deki evi kapatmadık eşimin ailesine çok yakın evimiz ve Türkiye’ye surekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidem koca kızını bırakıp gelemedi. Neyse ben bundan iki buçuk ay kadar önce tekrar yurtdışından evinize gelecektim baktım babası da geliyor benle. Eşimin burada kendi işi ona yardım edecek. Tamam bizden 10 gün sonra da kaynanam ve görümcem gelecek ki ben görümceyle kavgaliyim ama eşim arada kalmasın diye ses çıkarmadım gelsin dedim . Kızı ve annesi 1 ay kaldı ve biz eşimle bundan önce devine ay ben Türkiye de olduğum icin o yurtdışında olduğu icin görüşemedik zaten. Neyse anne ve kız gitti kayınpeder kaldı. Bu arada kötü biri değil kayın pederim ama herseye o kadar çok karışıyor ki yaptığım yemeğe o böyle olmaz bu böyle olmaz falan ve eşimin işi evde evden çalışıyor. Ben bekliyorum ne zaman gidicek bizde bi aile gibi başbaşa kalalım bende kendi hayatıma bakayım derken sabah eşim geliyor ve 1 ay sonra hep beraber gideriz Türkiye ye diyor ben şok. Ya zaten bu geldiğimden beri bi kahve bile içmemiş kocam benimle ne bi sohbet muhabbet aşırı öfkeliyim ama henüz konuşmadım ve çok bunaldım hayalini kurduğum hayattan bu beraber kalma olayı beni tamamen soğuttu. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Diyorum hafta sonuna bilet alıp döneyim kalsın babasıyla baksınlar işine. Ben her sabah kayınpederimle kahvaltı yapmak kıyıda köşede büzüşe büzüşe oturmak icin gelmedim buraya ….
Öncelikle hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 aylık bir bebegim var. Bebeğim doğana kadar Türkiye de yaşıyorduk. Bebeğim doğduktan sonra yurt dışına taşındık. Eşimin ailesinin oturumları var be sürekli gelip gidebiliyorlar. Su günden daha 6 ay önce kayınpederim benimle beraber geldi yurt dışına bi ay kaldı. Bu arada biz zaten Türkiye’deki evi kapatmadık eşimin ailesine çok yakın evimiz ve Türkiye’ye surekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidem koca kızını bırakıp gelemedi. Neyse ben bundan iki buçuk ay kadar önce tekrar yurtdışından evinize gelecektim baktım babası da geliyor benle. Eşimin burada kendi işi ona yardım edecek. Tamam bizden 10 gün sonra da kaynanam ve görümcem gelecek ki ben görümceyle kavgaliyim ama eşim arada kalmasın diye ses çıkarmadım gelsin dedim . Kızı ve annesi 1 ay kaldı ve biz eşimle bundan önce devine ay ben Türkiye de olduğum icin o yurtdışında olduğu icin görüşemedik zaten. Neyse anne ve kız gitti kayınpeder kaldı. Bu arada kötü biri değil kayın pederim ama herseye o kadar çok karışıyor ki yaptığım yemeğe o böyle olmaz bu böyle olmaz falan ve eşimin işi evde evden çalışıyor. Ben bekliyorum ne zaman gidicek bizde bi aile gibi başbaşa kalalım bende kendi hayatıma bakayım derken sabah eşim geliyor ve 1 ay sonra hep beraber gideriz Türkiye ye diyor ben şok. Ya zaten bu geldiğimden beri bi kahve bile içmemiş kocam benimle ne bi sohbet muhabbet aşırı öfkeliyim ama henüz konuşmadım ve çok bunaldım hayalini kurduğum hayattan bu beraber kalma olayı beni tamamen soğuttu. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Diyorum hafta sonuna bilet alıp döneyim kalsın babasıyla baksınlar işine. Ben her sabah kayınpederimle kahvaltı yapmak kıyıda köşede büzüşe büzüşe oturmak icin gelmedim buraya ….
Esinle niye hic konusmadın, kendi kendine sinirlenmek
Ben bi ay durup giderler diye düşünmüştüm. Neyse dedim kayın valide giderken bi haftaya da baban gelir dedi Ama iki buçuk ay oldu baktım gidecekte yokEsinle niye hic konusmadın, kendi kendine sinirlenmek yerine
Kimsenin sizin rahatsızlığınızdan haberi yok kendi kendinize kurulup duruyorsunuzÖncelikle hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 aylık bir bebegim var. Bebeğim doğana kadar Türkiye de yaşıyorduk. Bebeğim doğduktan sonra yurt dışına taşındık. Eşimin ailesinin oturumları var be sürekli gelip gidebiliyorlar. Su günden daha 6 ay önce kayınpederim benimle beraber geldi yurt dışına bi ay kaldı. Bu arada biz zaten Türkiye’deki evi kapatmadık eşimin ailesine çok yakın evimiz ve Türkiye’ye surekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidem koca kızını bırakıp gelemedi. Neyse ben bundan iki buçuk ay kadar önce tekrar yurtdışından evinize gelecektim baktım babası da geliyor benle. Eşimin burada kendi işi ona yardım edecek. Tamam bizden 10 gün sonra da kaynanam ve görümcem gelecek ki ben görümceyle kavgaliyim ama eşim arada kalmasın diye ses çıkarmadım gelsin dedim . Kızı ve annesi 1 ay kaldı ve biz eşimle bundan önce devine ay ben Türkiye de olduğum icin o yurtdışında olduğu icin görüşemedik zaten. Neyse anne ve kız gitti kayınpeder kaldı. Bu arada kötü biri değil kayın pederim ama herseye o kadar çok karışıyor ki yaptığım yemeğe o böyle olmaz bu böyle olmaz falan ve eşimin işi evde evden çalışıyor. Ben bekliyorum ne zaman gidicek bizde bi aile gibi başbaşa kalalım bende kendi hayatıma bakayım derken sabah eşim geliyor ve 1 ay sonra hep beraber gideriz Türkiye ye diyor ben şok. Ya zaten bu geldiğimden beri bi kahve bile içmemiş kocam benimle ne bi sohbet muhabbet aşırı öfkeliyim ama henüz konuşmadım ve çok bunaldım hayalini kurduğum hayattan bu beraber kalma olayı beni tamamen soğuttu. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Diyorum hafta sonuna bilet alıp döneyim kalsın babasıyla baksınlar işine. Ben her sabah kayınpederimle kahvaltı yapmak kıyıda köşede büzüşe büzüşe oturmak icin gelmedim buraya ….
Simdi yanına gittim konuşayım diye zaten bir kaç gündür surat yapıyordum konuşmuyorduk. Dedim siz kalacaksanız ben gideyim falan hobaa birde üste çıkıp bana defol git. Sen beni assagi cekiyorsun yok bu kadar is güç sorun var falan derken zaten aklımın hep köşesinde duran boşanmaya kadar geldi. Ettiği hakaretleri kabullenemez daha fazla . Gidersen birdaha buraya gelemezsinler Türkiye de ki eve de gitme ananın evine git falan tamamdır dedim bana uyar zaten son senelerde hic bir şey yolunda değil iliskimiz ile ilgili gitmeyi düşünüyorum isterse boşansın ne aç kalırım ne sokaktı yıldım artık. Hep bahanesi ben çok çalışıyorum sen anlamıyorsunAçıkça rahatsızlığınızı eşinizle konuşmadan çözemezsiniz bu durumu.
Başınızı alıp gitmeden önce konuşun, anlatın tepkisine göre karar verirsiniz ne yapacağınıza.
Sessiz kaldığınız için herkes hayatından memnun olarak sanılıyor, rahatlıkları bu sebepten.
Para basiyolar herhalde bu kadar git gelin maliyeti ne kadar fazladı
Bırakmıyorlar çocuklarını hic bisekilde her iste peşinde babasi aşırı pimpirik ve negatif biri her konuda.Erkekler çok tuhaf kendileri eşlerinin anne babasına bile anne baba demeye imtina eder evlendikleri kadın 25 30 yaşında tanıdığı kendi anne babalarını öz ailesi gibi görülmesi bekliyorlar bütün problem eşinizin size olan saygısızlığı bizim toplumda en iyi kayınvalide bile konu komşudan gördüğü gibi gelini bi rakip görüyor
Evden çalışan adama kayınpeder ne gibi yardım ediyor saçma sapan işler
Bende anlamıyorum normal geliyor heralde aman canı cehenneme az önce konuşayım dedim bi ton laf azar yaşasın babasıyla. Bana koca lazım babam da var abim de var. Bana abimiz babammis gibi davranmasından çok sıkıldımBu durumlar hiçim konuşulmadı aranızda eşiniz niye bu kadar fedakarlık bekliyor eşinizin ailesiyle yüzgöz olamazsınız eşiniz koyacak bu mesafeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?