- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Haklısını böyle olması gerek ama çevremizde kaç erkek var ki böyle dürüst olun. O yüzden herkes surat asmakta haksız da olsa genellikle eşini haklı buldu.
bir insan eşine bu kadar hakaret edermi ya bu nasıl bir evliliktir koca kardeşlerdende herkesten farklıdır tabi severek evlendiysen ve hala seviyorsan kardeşinin kocası kırılmasın die eşini kırmışsın onu arka plana atmışsın aynı şeyi kardeşin yaparmıydı acaba kardeşlerde çok sevilir ama herkesin evi yuvası ayrıdır herkesin eşi vardır herkes eşini daha çok sevmelidirki onunla evlenip ayrı bir eve çıkıyor ve kardeşinin kocasıyla sorunları olduğunu bile bile eve davet etmişsin eşinle bu konuyu konuşabilrdin önce sonuçta o ev sadece senin değil aynı zamanda eşinin varmı bilmiyorum ama sen eltinden nefret etsen konuşmasan kocan ısrarla kardeşini ve eltini eve davet etse ve sen onlara hizmet etmek oturup onlarla sohbet etmek zorunda kalsan ne yaparsın ve eşinden ayrı bu kadar rahat gezip tozabiliosun eşin gerçekten çok sakin bir insanmış demekki çok çok büyük haksızlık etmişsin
eşin şimdi bir foruma girse senin aleyhine bu türde bir konu açsa ve senin için dağ hayvanı öküzün teki gerizekalı bir karım var onu bağlayıp sopayla dövmek istiyorum sabahtan akşama kadar yazsa erkeklere onlarda ooo kardeşim sen böyle öküz bir kadınlamı evlendin deyip dalga geçseler
ve sen bu yazıyı görsen
NE DÜŞÜNÜRDÜN.......
şunu da ekleyim ben eşimin üvey annesinden nefret ediyorum konuşmuyorum ama eşim babasını yinede çok seviyor ve biz bunu konuştuk ben üvey anneyi görmek istemediğim içn onları eve davet etmiyor edersen o kadınla konuşmam gider mutfakta bütün gece temizlk yaparım dedim ve bu kabul edildi eşim onları davet etmiyor dışarıda görüşüyor babası ile kimse kimseye emrivaki yapmaması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?