• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı yanmaz yapışmaz teflon tavayla dövesim var...!!

canım bence eşinin kızkardeşine ve eniştene surat yapması hiç hoş değil.ama bence sen bu misafirliğin öncesinde zemini hazırlamalıydın.eşinle konuşup güleryüz göstermesi gerektiğini bunun senin için önemli olduğunu söylemeliydin.mesela ablanlar sizdeyken onlarıda çağırıp hep beraber evde sıcak samimi bir aile ortamı yaratabilirdin.belki onların yanında tavır yapmazdı.yani sen onları sanki gezip tozmak için çağırmışsın gibi durum olmuş.halbuki eşine aranızın düzelmesi için onları davet ediyorum lütfen beni mahcup etme diyebilirdin.o akşam dışarı çıkmayıp evde kalsaydınız belki (okey partisi kuruyemişler cipsler güzel müzikler)buzlar eriyebilirdi.umarım herşey yoluna girer.

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için.yanmaz yapışmaz teflon tavayla köfte kızartdım akşam yemeğine eşime.Konuştuk sanırım olaylar onun tarafından bakınca daha farklı gözüküyor.Benim kaçırdığım ayrıntılar var.Hepinize teşekkürler.Ama başka bakış açıları ders oldu bana birazdan balkonda çay keyfiyapacağız.Yemeğede cuma günü gideceğiz.Sinirlerimiz o kadar bozulmuş ki akşam işden beni almaya geldiğinde bir süre konuşamadık gülmekten.
Bu başlık tarihin tozlu sayfalarına yol alabilir artık ama yanmaz yapışmaz teflon tava araştıran her kadının karşısına googladığı an bu başlık çıkacak ya o çok enterasan olacak
:32:

Son düzenleme:
K.k 'da yaşanmıycak bırsey yasanıyor bu konuda dikkat ettim de bayanların coğu hatta hepsi kocayı haklı buluyor.
Burdan da anlaşılıyor ki herkez birer tabir-i caizse '' odunla '' hayat suruyor öyleki , tatilde olan karısı için yemek yapan evi temızleyen bir erkeğin aslında ciddi sayılacak hatası görunmuyor göze batmıyor :)) Ne kadar açız butun kadınlar kibar duyarlı bir erkeğe ..

oh pek sevindim, tatlıya bağlanmış. bi de kardeşin gönlü alındı mı dadundan yinmez :)
hadi mutluluklar size :)

Allah iyiliğinizi versinn... :) bu nasıl bir başlık böyle bir de hiç üşenmeden yanmaz yapışmaz teflon tava yazmışsınız yanmaz tava yapışmaz tava değildee başlık benide güldürdü..:) tüm üye arkadaşlarım gereken her şeyi çok güzel bir üslupla yazmış yorumlamış..Son yorumunuzlada aranızın düzeldiği görünüyor..Yalnız yazıkk olan kız kardeşinize olmuş..Kendi düşüncem katılırmısınız katılmazmısınız bilemiyorum ama bence kardeşinizi arayın eşinizin tavrının onunla alakası olmadığını bir kez daha söyleyin...Sonuç da eve gelen tanrı misafiri üstelik yatılı o kızcağız belkide size belli etmedi üzüntüsünü sıkıntısını ama erkenden gidip uyumakla bile çok şey anlatmış aslında....

Heyyy Konusahibi öyle kolay kolayy kacamazsinnn... Ben simdi merak ettim esiniz neden surat asmis, bizimle sakincasi yoksa bu detaylari paylasirmisiniz ???

Eşin çok iyi bir eş bence, önce buna değinmeliyim
Evet misafire surat asarak yanlış yapmış, ama madem arada problemler vardı, sorun çözülmeden, eşin kabul etmeden onları yatılı olarak evine çağırmamalıydın bence :31:
Bu eşini haklı çıkarmaz, ama problem yaşanacağı belliymiş. Keşke eşini ikna etseydin bak hiç gelmediler bi daha da gelemezler bir gececik sadece vs diye, en azından misafire surat asma canım çok ayıp olur deseydin
Kardeşimin başımın üstünde yeri vardır ama böyle şartlarda çağırmazdım

Ben direkt ilk msjından hareketle yorum yapacağım.
Madem akrdeşinin eşiyle snein eşin arasında yüzyüze bile bakamayacakları büyük bir sorun var, ne diye enişten kalmaya geliyor?
Gündüz gezip tozup akşam otele gitselerdi keşke.

Tamam, kardeşindir, ağırlamak hakkın.
Ama eşler bozuşmuşsa, onun da sebebi vardır diye düşünüyorum.
Bu şartlar altında eşin "enişte bu evde kalmayacak" diyebilirdi.
Düğündeki bir tatsızlıktan dolayı benim eltim, eşinin yetzesi ile görüşmüyor. Ki o teyzesinin anne kadar emeği var kaynımda.
Ne çocuğunu sevdiriyor, ne evine gelmesine müsade ediyor.

Ama senin eşin gene gayet medeniymiş, sen biraz fazlasını mı bekledin acaba?
Eşinin hassasiyetlerine saygı duyman gerek, enişte ile görüşmek ve aynı çatı altında olmak istemiyor demek ki.
Senin ailene değer vermiyor olsaydı eğer, ablanlara da kötü dfavranırdı.

Eeee adamın ayarı bozulmuş sonunda.. Haklı da.. O dışarıda çalışacak siz gezip tozacaksınız, işten eve gelecek ve bütün ev işlerini yapacak erkek bünyesi bir yere kadar dayanır... Bence size az bile yapmış ki siz kocaya çatmamışsınız... Ayrıca böylesi bir kocaya hitap şekliniz gerçekten hiç hoş değil "ruh öküzü" gibi...

Son düzenleme:
allah allah adam bir anda yüzyılın kocası seçildi bu deiklerinizi kadınlar hergün yapıyor üzerinde bir de surat asarsa bir sürü azar işitiyor adam yaptı da başı göğe mi erdi şimdi keşke yapmasaydı da kardeşinin kalbini kırmasaydı ütü kalsaydı yani

bence hiç de haksız değilsin ama bu demek değil ki kocan da haksız sanırım burda herkesin kendince haklı bir tarafı var ama insani çerçeveler içinde herkes ortayı bulmalıydı kırgınlık olmamalıydı

ama tebrik edilesi bir kocan var o da ayrı

esin temizlik hastasimi sana yardim etmesi cok guzel ama su da var kendi ailesi olsa nasil tavir takinirdi o da malum bu siteyi cok sevdim cok dogru yorumlari var esinle iyi olmani cani gonulden isterim tavayla dogmek istemeni anliyorum bende dovebilsem keske kiz kardesine de allah yardimcisi olsun ins

eşinizin sınırlarını zorlamışsınız. eşiniz de çok ayıp etmiş.
size saygı duyup çok samimi olmasa da evinize gelmelerinin hatrına iyi davranmalıydı. sonrasında isterse yine görüşmesin ama evinize gelen misafire böyle yapmak hoş olmamış.

bir şekilde kardeşinizin gönlünü almalı.

tvır konusunda uzatmayın. açıkça konuşun. herkes içini döksün. neticeye birlikte karar verin.

ev işi yapması çok güzel bu arada :34:

ama yaptığı ayıpla onu mahvetmiş .. yani kardeşine saygılı olmalıydı senin hatrın için ses çıkarmayabilirdi ama zor gelmiş beyfendiyee :47:

şimdi eşiniz gerçekten çok hamarat onu takdir etmeliyim böyle hamarat bir koca bulmak zor lakin;kızkardeşinize surat asması hoş değil enişteyi sevmiyor olabilir ama kızkardeşinizin suçu ne?enişteyle bi sorunu varsa enişteye surat assın yahu kızın suçu ne:26:ayrıca şu da var eşiniz enişteyi neden sevmiyor kilit soru bu?bunu bilirsek daha iyi yorum yapıcaz:34:

yanmaz yapışmaz teflon tava diye arama yapınca karşıma bu çıktı gerçekten :27:

umarım eşin nickini bilmiyordur yoksa temizlikleri rüyanda görebilirsin bir daha...:31:

neyse evet bence sen çok haklısın evine ilk defa gelmiş birine ki bu kişi kardeşin

en azında bir güleryüz göstermesi gerekirdi eşinin...

ama sende ki hata bence eniştenle onu direkt muhatap etmek zorunda bırakman

aralarındaki olayın boyutunu bilemediğim için bu gibi durumlarda ev dışında

görüşmek ortamı 4 kişi boyutundan çıkarmak daha makul olabilir gibi geliyor...

eşin demekki kendini çok haklı buluyor ki surat asmış,

çünkü anladığım kadarıyla ablanları gayet güzel ağırlamış...

yani eşinin hakkını eşine verip, kendi kırıldığın noktaları da mutlaka eşine söylemelisin...

huzurlu sağlıklı ve mutlu bir yuva diliyorum sana....:34:

bu arada başlık hakkaten çok ilginç.... ruh öküzüm de ona keza....

Son düzenleme:
bir insan eşine bu kadar hakaret edermi ya bu nasıl bir evliliktir koca kardeşlerdende herkesten farklıdır tabi severek evlendiysen ve hala seviyorsan kardeşinin kocası kırılmasın die eşini kırmışsın onu arka plana atmışsın aynı şeyi kardeşin yaparmıydı acaba kardeşlerde çok sevilir ama herkesin evi yuvası ayrıdır herkesin eşi vardır herkes eşini daha çok sevmelidirki onunla evlenip ayrı bir eve çıkıyor ve kardeşinin kocasıyla sorunları olduğunu bile bile eve davet etmişsin eşinle bu konuyu konuşabilrdin önce sonuçta o ev sadece senin değil aynı zamanda eşinin varmı bilmiyorum ama sen eltinden nefret etsen konuşmasan kocan ısrarla kardeşini ve eltini eve davet etse ve sen onlara hizmet etmek oturup onlarla sohbet etmek zorunda kalsan ne yaparsın ve eşinden ayrı bu kadar rahat gezip tozabiliosun eşin gerçekten çok sakin bir insanmış demekki çok çok büyük haksızlık etmişsin

eşin şimdi bir foruma girse senin aleyhine bu türde bir konu açsa ve senin için dağ hayvanı öküzün teki gerizekalı bir karım var onu bağlayıp sopayla dövmek istiyorum sabahtan akşama kadar yazsa erkeklere onlarda ooo kardeşim sen böyle öküz bir kadınlamı evlendin deyip dalga geçseler

ve sen bu yazıyı görsen

NE DÜŞÜNÜRDÜN.......

şunu da ekleyim ben eşimin üvey annesinden nefret ediyorum konuşmuyorum ama eşim babasını yinede çok seviyor ve biz bunu konuştuk ben üvey anneyi görmek istemediğim içn onları eve davet etmiyor edersen o kadınla konuşmam gider mutfakta bütün gece temizlk yaparım dedim ve bu kabul edildi eşim onları davet etmiyor dışarıda görüşüyor babası ile kimse kimseye emrivaki yapmaması gerekiyor

Son düzenleme:
eşinizin yaptıgı cok ayıp, ara ara benimkinede bir haller olur sinir olurum. hiçte olayı abartmamışsınız. tamam iyi tarafları cok ama keşke o kadar işi temizligi vs. yapacagına, evine 1 geceliğine gelen insanlara surat yapmasaydı bin kat iyiydi. geçmişte ne yaşanmışsa yaşanmış ama en azından karısını zor durumda bırakmama adına bu rahatsızlıgını belli etmesi gerekiyordu.

bir insan eşine bu kadar hakaret edermi ya bu nasıl bir evliliktir koca kardeşlerdende herkesten farklıdır tabi severek evlendiysen ve hala seviyorsan kardeşinin kocası kırılmasın die eşini kırmışsın onu arka plana atmışsın aynı şeyi kardeşin yaparmıydı acaba kardeşlerde çok sevilir ama herkesin evi yuvası ayrıdır herkesin eşi vardır herkes eşini daha çok sevmelidirki onunla evlenip ayrı bir eve çıkıyor ve kardeşinin kocasıyla sorunları olduğunu bile bile eve davet etmişsin eşinle bu konuyu konuşabilrdin önce sonuçta o ev sadece senin değil aynı zamanda eşinin varmı bilmiyorum ama sen eltinden nefret etsen konuşmasan kocan ısrarla kardeşini ve eltini eve davet etse ve sen onlara hizmet etmek oturup onlarla sohbet etmek zorunda kalsan ne yaparsın ve eşinden ayrı bu kadar rahat gezip tozabiliosun eşin gerçekten çok sakin bir insanmış demekki çok çok büyük haksızlık etmişsin

eşin şimdi bir foruma girse senin aleyhine bu türde bir konu açsa ve senin için dağ hayvanı öküzün teki gerizekalı bir karım var onu bağlayıp sopayla dövmek istiyorum sabahtan akşama kadar yazsa erkeklere onlarda ooo kardeşim sen böyle öküz bir kadınlamı evlendin deyip dalga geçseler

ve sen bu yazıyı görsen

NE DÜŞÜNÜRDÜN.......

şunu da ekleyim ben eşimin üvey annesinden nefret ediyorum konuşmuyorum ama eşim babasını yinede çok seviyor ve biz bunu konuştuk ben üvey anneyi görmek istemediğim içn onları eve davet etmiyor edersen o kadınla konuşmam gider mutfakta bütün gece temizlk yaparım dedim ve bu kabul edildi eşim onları davet etmiyor dışarıda görüşüyor babası ile kimse kimseye emrivaki yapmaması gerekiyor

peki senin eşin canın ciğerin kardeşine surat assaydı ne hissederdin ?? şahsen ben utanırdım yerin dibine geçerdimm. eşime söz geçiremeyen , bana saygısı olmayan bi adamla evli olduğumun üzüntüsü çökerdi içime ??

Son düzenleme:
Back