Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşini haklı bulmuyorum canım,
Aile içinde ne olursa olsun 3.kişilere yansıtılmamalı, yani evin işini yapmış olması hatasını hafifletmez, zorla yapmadı sonuçta, ya da eniştenle sorunu olması, kız kardeşinin suçu neydi ablasının evine gidemeyecek mi istediği zaman, zaten kaç yılda bir gelmiş.
Canım öncelikle anlatım uslubun çok şirin eminim ki sen de öylesindir. Anlattıklarından da eşinin en az senin kadar iyi birisi olduğunu anladım. Sen bu kadar iyiyken herşey dört dörtlük olsun istiyorsun. Sen de haklısın kim istemez ki. Ama canım bu kadar iyi bir eş de bazen alttan alınmayı hak eder .Boşver uzatma hem sen ona yaklaştıkça o da yaptığının yanlış olduğunu anlar ve belki de bi daha yapmaz. Mutluluklar ve inşallah bu şirin aileye yakın bir zaman da minik bir melek de katılır. İşte o zaman bu konuları düşünmeye bile vaktiniz kalmayacak buna emin ol.
genele bakdığımızda ruh öküzüme 11 kişi hak vermiş, bana hak veren 6 kişi , 6 kişi de her iki tarafada şans vermiş ..Bu oranlar + - 1 olabilir şöyle bir göz atdım.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim şu an daha sakin ve ılımlıyım şöyle bir yol izleyeceğim
bu akşam balkon yıkayacağım diye çıkar balkona bakmadığı bir anda paat diye kendimi yere atar ağlarım ayağım kaymış gibi bu bahaneyle barışırız sallamaz yanıma gelmezse kolum kırıldı diye bağırınırım gene barışırız bahanesiyle. Gönlünü alır olaylar unutulunca burnundan fitil fitil getiririm diye düşünüyorum.
Evet yaptığı hiç ama hiç hoş değil ama gene nazik bir öküzmüş bana karşı en azından yorumlarınizdan anladım o yüzden şimdi uzatmıyım yaptığına sonra azar azar dozla pişman edeyim diye karar kıldım.
Yanlış anlaşılmasın ben eşinize hak vermedim, sadece öküz demenizi hak etmiyor. Ben olsam eşinizle kızkardeşiniz arasında geçen tartışmada hangi tarafın haklı olduğunu düşünürdüm, eğer eşiniz haklıysa böyle yapması çok normal çünkü biz kadınlar daha ince düşünüyoruz ben de eşimin ailesine kırgın da olsam evime geldiklerinde güler yüz gösteririm ama erkekler böyle değil. Empati yapayım benim eşim kızkardeşime böyle yapsa çok çok kırılırdım. Benim ailem eşime yapsa yine öyle. O yüzden eşin hatalı ama eğer önceki olaylardan çok kırıldıysa ve kendini haklı görüyorsa emin ol çoğu erkeğin yapacağı şeyi yapmış.genele bakdığımızda ruh öküzüme 11 kişi hak vermiş, bana hak veren 6 kişi , 6 kişi de her iki tarafada şans vermiş ..Bu oranlar + - 1 olabilir şöyle bir göz atdım.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim şu an daha sakin ve ılımlıyım şöyle bir yol izleyeceğim
bu akşam balkon yıkayacağım diye çıkar balkona bakmadığı bir anda paat diye kendimi yere atar ağlarım ayağım kaymış gibi bu bahaneyle barışırız sallamaz yanıma gelmezse kolum kırıldı diye bağırınırım gene barışırız bahanesiyle. Gönlünü alır olaylar unutulunca burnundan fitil fitil getiririm diye düşünüyorum.
Evet yaptığı hiç ama hiç hoş değil ama gene nazik bir öküzmüş bana karşı en azından yorumlarınizdan anladım o yüzden şimdi uzatmıyım yaptığına sonra azar azar dozla pişman edeyim diye karar kıldım.
Yanlış anlaşılmasın ben eşinize hak vermedim, sadece öküz demenizi hak etmiyor. Ben olsam eşinizle kızkardeşiniz arasında geçen tartışmada hangi tarafın haklı olduğunu düşünürdüm, eğer eşiniz haklıysa böyle yapması çok normal çünkü biz kadınlar daha ince düşünüyoruz ben de eşimin ailesine kırgın da olsam evime geldiklerinde güler yüz gösteririm ama erkekler böyle değil. Empati yapayım benim eşim kızkardeşime böyle yapsa çok çok kırılırdım. Benim ailem eşime yapsa yine öyle. O yüzden eşin hatalı ama eğer önceki olaylardan çok kırıldıysa ve kendini haklı görüyorsa emin ol çoğu erkeğin yapacağı şeyi yapmış.