genele bakdığımızda ruh öküzüme 11 kişi hak vermiş, bana hak veren 6 kişi , 6 kişi de her iki tarafada şans vermiş ..Bu oranlar + - 1 olabilir şöyle bir göz atdım.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim şu an daha sakin ve ılımlıyım şöyle bir yol izleyeceğim
bu akşam balkon yıkayacağım diye çıkar balkona bakmadığı bir anda paat diye kendimi yere atar ağlarım ayağım kaymış gibi bu bahaneyle barışırız sallamaz yanıma gelmezse kolum kırıldı diye bağırınırım gene barışırız bahanesiyle. Gönlünü alır olaylar unutulunca burnundan fitil fitil getiririm diye düşünüyorum.
Evet yaptığı hiç ama hiç hoş değil ama gene nazik bir öküzmüş bana karşı en azından yorumlarınizdan anladım o yüzden şimdi uzatmıyım yaptığına sonra azar azar dozla pişman edeyim diye karar kıldım.
Tamam ya daha fazla vurmayın ne umdum ne buldum...
Alıcam gönlünü bu akşam..
Tamam ya daha fazla vurmayın ne umdum ne buldum...
Alıcam gönlünü bu akşam..
klasik koca türlerinden farklı..
ev hanımlığı rolüne bürünmüş gibi geldi sanki roleri değişmişsiniz o kadın sen erkek..bilmiyorum ama kadın evde yoken adamın evde o kadar temizlik yapması bana nedense tuhaf geldi.bilmiyorum yanlıs anlamayın belkide cevremde hiç görmediğimdendir..ama biraz olsa adam adamlığını kadın kadınlığını bilecek....
kardesine surat konusa gelince gercekten ayıp yapmıs ama aklı basında bir adam bunu yapmaz siz eşinizden dahamı baskınsınız acaba
Yok canım o kadar da değil.Eşim çok titiz 6 kişilik misafir kafilesinden sonra ev onu çok rahatsız etmişdir o yüzden evde düzeni sağlamışdır.Baskınlığa gelince ben ona göre daha naifim o agresif ve sertdir ama dışardaki insanlara karşı bana yüklenmez pek.Zaten emniyet mensubu ,astları var.
Kadınlık erkeklik olayıda hep böyle olmuyor ki 365 günde bir kere 4/5 günlüğüne misafir geldi yapmasaydı yemek ben ona hazırla demedim ki gelirken alırdık 2 kızarmış tavuk pilav kola bitdi.Kendi hazırladı hepsini bilerek isteyerek ama kahrından yaptı yani belkide.
Valla ben bu kadar ev işini olayına takılmıyorum bizde eniştelerde arkadaşlarımın eşleride en kötü bu kadar yapıyor.
Tamam sustum savunma iç güdüsü benimkide sanırım biraz...Oturdum aşağıya diyorum yok duramıyorum gene.baya da utanmış durumdayım şu an aslına bakarsanda ...
Yorum yapan herkesin ağzına sağlık empati kuracağım ona..
Tamam sustum savunma iç güdüsü benimkide sanırım biraz...Oturdum aşağıya diyorum yok duramıyorum gene.baya da utanmış durumdayım şu an aslına bakarsanda ...
Yorum yapan herkesin ağzına sağlık empati kuracağım ona..
eşiniz surat asması bence kardeşiniz geldgi için değil kardeşnz geldgı zaman kocanızı ihmal etggnz için..adam utu bulaşık temızlık ne varsa yapıor ewde tek başına snrada yatıor uyuor eşı dışarda gezerken..bence gerçektende kıymet bılınmesı gereken bı durum.kardeşnz geldgnzde kocanızı bu kadar ıhmal etmessnz surat yapcgnı snmıorm..şuanki soguklugnz tabıkı gecıcıdr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?