Kocamı yanmaz yapışmaz teflon tavayla dövesim var...!!

bence kocanı ilk gördüğünde anda boynuna sarıl ....olayları unuttur...sonuna kadar o haklı iken yine o konuşmaya çalışmış ...pesss valla benmki olsa ...többe konuşmaz

Hah işte benim düşünce mantığımda buydu konuyu açarken evi temizlemiş ne kıymeti var ev pis dursun ben ütüyü gece yapıyım ama kardeşimin benim gönlüm kırılmasın bir kıymeti kalmadı yani gözümde evin temizliğinden ziyade ev sahibinin güler yüzü önemli benim için. Çoçuğu sevme tamam ama kardeşimede surat asdı.
Emrivaki yaptım tamam misafir konusunda belki ama bende senin gibi düşündümüştüm başta.Şimdi biraz daha sakinim.

Aslında evet, iki kişi arasındaki sorun evdeki misafire yansıtılmamalı ama, sonuçta smoker eşine emrivaki yapmış. bence sorun burada, belki eşiyle daha önce konuşmuş olsaydı böyle olmazdı.

Canım öncelikle anlatım uslubun çok şirin eminim ki sen de öylesindir. Anlattıklarından da eşinin en az senin kadar iyi birisi olduğunu anladım. Sen bu kadar iyiyken herşey dört dörtlük olsun istiyorsun. Sen de haklısın kim istemez ki. Ama canım bu kadar iyi bir eş de bazen alttan alınmayı hak eder .Boşver uzatma hem sen ona yaklaştıkça o da yaptığının yanlış olduğunu anlar ve belki de bi daha yapmaz. Mutluluklar ve inşallah bu şirin aileye yakın bir zaman da minik bir melek de katılır. İşte o zaman bu konuları düşünmeye bile vaktiniz kalmayacak buna emin ol.

kk kadınları isyan çıkarmış haberimiz yok:113:
kimisi evden kovuyor, kimisi dövmek istiyor

Benim eşim kardeşime bunu yapsa, benim gönlümü alması bile bana bişey ifade etmez, benim kardeşim onun da kardeşi olmalı, kendi kardeşine surat asamıyosa benim kardeşime de asmıycak

eşiniz surat asması bence kardeşiniz geldgi için değil kardeşnz geldgı zaman kocanızı ihmal etggnz için..adam utu bulaşık temızlık ne varsa yapıor ewde tek başına snrada yatıor uyuor eşı dışarda gezerken..bence gerçektende kıymet bılınmesı gereken bı durum.kardeşnz geldgnzde kocanızı bu kadar ıhmal etmessnz surat yapcgnı snmıorm..şuanki soguklugnz tabıkı gecıcıdr..

Evet her şey dört dörtlük olsun istiyorum.Eşim bana ablamlar geldiği ilk akşam dediki kardeşlerin için kendini çok hırpalıyorsun kıyamıyorum bu kadar üstlerine düşme, o pek benim gibi değildir daha rahatdır böyle konularda..
biz beş sene çıktık 3.5 senedir evliyiz 8.5 yıldır ilk defa bu kadar uzun küstük...Yani iyi bir ilişkimiz oldu hep..

bir gün disini sIkamamadimi, tamam güler yüzlü olmak zorunda degil ama misafire surat asilmaz cok ayip bari nötür olsaydi

ben yasadigim icin nekadar kötü bi durum bilirim, bikac hafta önce esimin ailesine gittik 5 gün kaldik, 4. gün 2 görümcelerimde suratlarini astilar bizle konusmadilar
hatta alisveristen gelmistik ben esyalari yerlestirirken, görümce koltuga uzanmisti esimde yanina oturdu ayaklarini uzatmaya calisti, kayinvalide geldi odaya kizim abin yorulmus az toparlanda oda rahat otursun dedi, görümce aniden dikildi havaya annesine bi cemkirdi bi bagirdi oturuyo ya iste ne karisiyon daha neler neler ben sok bide gelirken kocaman dondurma almistik ondanda yemediler
kisaca insan misafir oldugu yerde böyle karsilasinca kendini cok kötü his ediyor
esime dedim bizim gitme vaktimiz gelmis

sonra eve dönünce kaynana dedi böyle davranmalarin sebebi onlara para vermemisiz diyemis

ben kocani hakli bulmuyorum, istemiyorduysa sana önceden söylemeliydi sakin kizkardesini cagirma istemiyorum diye

Eşinizin size yardım etmesi gerçek çok bir davranış fakat kız kardeşinize tavır yapması çok yanlış eşini sevmeyebilir. Kaç yıl sonra sizin evinize gelmiş insan bir güler yüz gösterir. Daisyc söylediklerine bende katılıyorum..

merhaba smoker,
bence eşine haksızlık ediyorsun,
sana değer verdiği belli, eğer kardeşinin kocasından hoşlanmıyorsa ona emrivaki yapmamalıydın,
benim eşim olsa hem kendi kardeşine hem de benimkine surat yapar, ayırmaz yani, esti mi eser,
ama sırf kardeşini kırdı diye uzatma bence,
kardeşinden onun adına özür dile, başka bi konu vardı onun suratını yaptı filen de,
eşinin duygularını yansıtma, eşinle de barış uzatma bence,
tamam o senin kardeşin ama bence eşin kardeşlerinden daha önemli olmalı artık,
evlisin ve senin kendine ait bir hayatın var sonuçta,
eşinle kurduğun yuva , ailenin fertlerinden daha önemli olmalı her zaman..
bence yanii..eşinin de kıymetini bil, sorun çıkaran bir tip değil anladığım kadarıyla, arada bir senden bi şey istediği zaman saygı göstermeni tavsiye ederim..

Konu sahibi izin verirsen tepkine kahkahalarla gülmek istiyorum önce Islatıp ıslatıp dövmelisin bence

Eşin çok hamarat sana yardımcı ilgili alakalı olabilir ama ayıp etmiş yine de. Kol kırılır yen içinde kalır, evine gelmiş misafire ne diye surat asıyor. İçinde tutsun kinini, onlar varken yalandan da olsa gülümsesin sonra yine konuşmasın.

Tamam ayıp etmiş ama affedilmeyecek bişey değil. Sen ona güzel güzel hatasını anlat. Nerde yanlış yaptığını, onu nasıl kırdığını anlatırsan anlayacaktır eminim.

genele bakdığımızda ruh öküzüme 11 kişi hak vermiş, bana hak veren 6 kişi , 6 kişi de her iki tarafada şans vermiş ..Bu oranlar + - 1 olabilir şöyle bir göz atdım.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim şu an daha sakin ve ılımlıyım şöyle bir yol izleyeceğim
bu akşam balkon yıkayacağım diye çıkar balkona bakmadığı bir anda paat diye kendimi yere atar ağlarım ayağım kaymış gibi bu bahaneyle barışırız sallamaz yanıma gelmezse kolum kırıldı diye bağırınırım gene barışırız bahanesiyle. Gönlünü alır olaylar unutulunca burnundan fitil fitil getiririm diye düşünüyorum.
Evet yaptığı hiç ama hiç hoş değil ama gene nazik bir öküzmüş bana karşı en azından yorumlarınizdan anladım o yüzden şimdi uzatmıyım yaptığına sonra azar azar dozla pişman edeyim diye karar kıldım.

tavaya az yağ koyup kızdır belki daha etkili olur

umarım önemli bir şey yoktur sadece başlığı okuyup yorum yaptım:44:

Siz dışarıda gezerken, size gitme dediği halde hem de (haklı ya da haksız),
evde ki bütün işleri yapan bir erkeğin öküz olduğunu ben de pek düşünmüyorum.
Neredeyse hiç bir erkek size gitme dediği halde, gittiğinizde oturup evde ki işleri yapmaz.
Kendiniz yazmışsınız, kardeşinizle sıkıntıları olduğunu, mevzusunda ne kadar haklı ya da haksız bilemem ama
kardeşinizle arasında kırgınlık varsa, dışarı çıkmak zorunda değildi bence eşiniz.
İnsan sevmediği kişilerin yanından kahkahalarla da oturamaz ya.
Öyle abartılacak bir saygısızlıkta yapmamış anlaşılan, birşey de dememiş.
Kardeşiniz tabi ki gelecek evinize ama eşinizin duygularını da anlamak lazım, sevmiyorsa ne yapsın.
Aradaki dengeyi iyi kurmalıydınız bence madem çağırdınız.

Vaay tarzın benimkine benziyo, dolaylı yollardan barışma:))

Ben tuttum azar dozla pişman etki sonuçta iyi bi insan bence,seni seviyo,ayrıca iş yapan koca kolay bulunmaz yani,kaçırma

Yanlış anlaşılmasın ben eşinize hak vermedim, sadece öküz demenizi hak etmiyor. Ben olsam eşinizle kızkardeşiniz arasında geçen tartışmada hangi tarafın haklı olduğunu düşünürdüm, eğer eşiniz haklıysa böyle yapması çok normal çünkü biz kadınlar daha ince düşünüyoruz ben de eşimin ailesine kırgın da olsam evime geldiklerinde güler yüz gösteririm ama erkekler böyle değil. Empati yapayım benim eşim kızkardeşime böyle yapsa çok çok kırılırdım. Benim ailem eşime yapsa yine öyle. O yüzden eşin hatalı ama eğer önceki olaylardan çok kırıldıysa ve kendini haklı görüyorsa emin ol çoğu erkeğin yapacağı şeyi yapmış.

Arkadaşın esprili bi anlatım tarzı var bence ondan demiştir, yoksa öküzlük bi tarafı yok gerçekten de

öküz derken ben onu yüzünede derim ruh ikizine gönderme bu konudan öncede benim ruh öküzüm derdim. Klişeyle dalga geçmek için bir karikatürde okumuştuk komik geldi öyle kaldı gitdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…