Kocami seviyorum ama aldatmamayi basaramiyorum :-(

Sanırım sevgili K kazzy 'ye güncel konuların adrenalin ve aksiyon dozu yetmemiş, bu konuyu hortlatarak ortamı şenlendirmek istemiş.

Sanırım böyle konular kilitleniyordu, değil mi Mune Hanım? Değilse beni kilitleyin.

Yaptiginiz cok normalmis gibi gostermeyin bence ki sizde normal olmadiginin farkinda oldugunuz icin yazmissiniz buraya. Bencede bir doktor a gozukmenizde fayda var. Aldatmanin hicbir taraftan kabul edilebilir bir durum olmadigini hepimiz biliyoruz...

aldatan adamı burada linç ederiz koruyan da çıkmaz ama bak sen aldatan kadını hemencecik korumaya almışsın. konu sahibi gayet de memnun görünüyor kocası da ses etmiyormuş. birazdan swinger moduna girecekler sen kadın hakları adına konu sahibini savunmaya çalışıyorsun.
gerek yok. parmaklarını yorduğuna değmez.
ayrıca gerçek feministlik tam da bu maalesef.
kadın=haklı varlık

yo sadece yabancılarda değil burda da bu tarz erkekler mevcut bu genişlik.hergün dunya bi haber okuyoruz.ikili üçlü dörtlü diye

Hakaret etmeden cevaplayın demissin ama sen bizi aşagiliyorsun. Yok gelişmiş ülkede böyle değil yok orta doğu ülkesiyiz. Ahlaksızlığı normal gören ilkeler gelişmiş biz geri kalmışız. Kusura bakma. Çözüm istiyorsan biraz maniveyata yoğunlaş ve git tedavi ol. Bu bir hastalık çünkü. Erkek yaparken sadece anlık zevkini düşünür ama kadın yaparken duygusaldır. Kocasıyla birliktelik yaşarken bile kullanıldığını hissetse kalbi kırılır incinir değersiz hisseder. Kaldı ki böyle gayri-meşru ilişkiler kadının kadınlığını yok eder. Sen bile memnun değilsin bu durumdan. Hiç halinden memnun olan bir fahişe gördün mü? Aklını başına topla bu ,sigara,uyuşturucu, alkol kumar gibi bir bağımlılık. Inşallah kurtulursun. Bu arada esin sana tepkisini koysaydı sen bu kadar ileri gidemezdin

Eger ki kocan da raziysa ama gercekten raziysa sorun yok... ama degilse yapma yazik gercekten... psikologa git hatta beraber gidin duzelmiyorsa da bosanin... burda sorun bir insani kandirmak uzmek bu edepsizlik gercekten... boyle bir hayat tercih ediyorsan yoluna bekar devam et kimseyi uzmeden

Hanımlar,
gerçekten çok alemsiniz, artık aktif bile olmayan üyeyle mi yazışıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…