Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kelime dağarcığından değil o,avrupaya gitmiş ama avrupali olmayı sex partneri sayısıni artirmak zanneden kafadan kaynakli.Kardeş senin yaran ne büyükmüş ülkemizle ve insanlarımızla?
Durup durup aynı cümleleri kuruyorsun, kelime dağarcığın bu kadar mı kısıtlı?
dunyanin cividi cikmisArkadaslar benim cok tuhaf bi sorunum var. Esim yabanci Allahtanki anlayisli Turk erkegi gibi vurdu kirdi yok. 8 yillik evliyim artik heyecani kacti sanki surekli aklim baska erkeklere kayiyo. Yani oyle bi durum ki kocami asla bosayamam ama seks hayati cok tadsiz 5 sene once bi Irakli musteriye takmistim 1 sene falan surdu sonra bi doktora ameliyat oldum adama asik oldum 1 bucuk sene de o surdu simdi de bi unlu erkek var hayatimda onu aklimdan cikaramiyorum. Ama bu erkekler bana kocani bosa gel benimle evlen deseler asla bosamam kocami yani yine kocam hepsinden onemliydi benim icin. Ama nedense dikkatim hep baska erkeklere kayiyo.
Ben yurt disinda yasiyorum Turkiyeye gelicem 1 ay sonra su anki hosuma giden erkek Turk ve Turkiyede yasiyo. Turkiye icin bi suru alisveris yaptim seksi ic camasirlar aldim seksi parfumler aldim ve az once kocam bu seksilik ne kimin icin bunlar diye sordu anladi artik o da cok belli ediyorum. Benim icin baska bi erkekle seks yapmandan daha kotusu baska bi erkege asik olman dedi. Hayir yok oyle bisey dedim ama her Turkiyeye gidisinde bu seksilik bu hazirlik neyin nesi guzel elbiseler aliyosun seksi seyler aliyosun dedi.
Cok uzuluyorum ama olmuyo aklima hep baska bi erkek takiliyo ve 1-2 sene sonra o erkekten de heyecanim kaciyo, off ya ne boktan bi durum bu!
Erkek aldatinca cok normal nedense kadin aldattim deyince biz kadinlar bile boyle cosuyoruz. Ben burada fikir alayim derken saldirmis herkes. Hickimse kusura bakmasin Turkiye de yandan yemis bir ortadogu ulkesi. Bi erkek karisini aldatinca nedense normal ama kadin aldatinca hadi erkekleri gectim kadinlar bile saldirida. Yahu kocasini ilk aldatan kadin ben miyim Turkiyede? Nedir bu tavriniz sadece yapici yorum yazin diye actim konuyu size hesap vermek icin degil
Valla ne desem bilemedimArkadaslar benim cok tuhaf bi sorunum var. Esim yabanci Allahtanki anlayisli Turk erkegi gibi vurdu kirdi yok. 8 yillik evliyim artik heyecani kacti sanki surekli aklim baska erkeklere kayiyo. Yani oyle bi durum ki kocami asla bosayamam ama seks hayati cok tadsiz 5 sene once bi Irakli musteriye takmistim 1 sene falan surdu sonra bi doktora ameliyat oldum adama asik oldum 1 bucuk sene de o surdu simdi de bi unlu erkek var hayatimda onu aklimdan cikaramiyorum. Ama bu erkekler bana kocani bosa gel benimle evlen deseler asla bosamam kocami yani yine kocam hepsinden onemliydi benim icin. Ama nedense dikkatim hep baska erkeklere kayiyo.
Ben yurt disinda yasiyorum Turkiyeye gelicem 1 ay sonra su anki hosuma giden erkek Turk ve Turkiyede yasiyo. Turkiye icin bi suru alisveris yaptim seksi ic camasirlar aldim seksi parfumler aldim ve az once kocam bu seksilik ne kimin icin bunlar diye sordu anladi artik o da cok belli ediyorum. Benim icin baska bi erkekle seks yapmandan daha kotusu baska bi erkege asik olman dedi. Hayir yok oyle bisey dedim ama her Turkiyeye gidisinde bu seksilik bu hazirlik neyin nesi guzel elbiseler aliyosun seksi seyler aliyosun dedi.
Cok uzuluyorum ama olmuyo aklima hep baska bi erkek takiliyo ve 1-2 sene sonra o erkekten de heyecanim kaciyo, off ya ne boktan bi durum bu!
Helall.. (Ben yorum dahi yapmıyorum ağır olur altında kalırsın.)Bende ban yerim.Ya arkadaşım sen kesin baskıcı bi ailede toplumda buyudün şimdide o baskıdan sonra rahatı gördün çostun bence senin sorunun bu. Arkadaslara yaptığın yorumdanda şu anlaşılıyor öyle bi toplumda buyudugun için şimdiki ortamın seni şaşkına çevirmiş sonradan çağdaslik esitlik kadına değer verildiğini gormussun birden bu ortam girmek yaşamamış size ne oldum delisi olmussun.burayada gelip hah siz söyle geri kafalisiniz biz boyleyiz siz söyle erkekleri savunursunuz ama biz yapmayiz cahil cahil dusunceleriniz aslında sizin zihninizde ama gelip burda milleti sinirlendirip saçma sapan konusmalarla bişey oldugunuzu göstermeye calisiyorsunuz ama aslında hiçte anlattiginiz kadar ileri görüşlü insan değil sadece istedigini hayat boyu baskilamis simdide abartmis bi insan var sizin demek istedikleriniz kocanizi aldatarak olmuyo kusura bakma ama sizin yaptiginiz edepsizlik namussuzluk
Bu düşünceler sensin cevrendekilerde var demekki bu lafları git onlara soyle ayrıca madem bu meraklisin bu düşüncelere sahipsen niye kocami aldatiyor um diyosunki aldatmak normalse günah değilse sana göre git devam et kocanda bişey demiyo muş işte ne burda konu açıyorsunKimse erkeklerin aldatmasini normal gormuyomus hadi ordan. Erkekler aldatirken sucluluk bile hissetmiyolar kadinlar da butun erkekler yapar zaten zihniyetinde. Kadin erkek esitligi diye yirtinirsiniz once o esitligi siz kabullenin sonra devletten isteyin. Boyle yandan yemis bi ortadogu ulkesi zihniyetli kadinlari esit muameleyi zaten haketmiyolar.
Birakin bu erkeklere de ayni seyleri soyluyoruz aldatmak serefsizliktir safsatalarini. Erkeklerin aldatmasini hepiniz de normal goruyosunuz. Ama is kadina gelince boyle.
Benim kizkardesim bosandi kocasi butun parasini rus karilariyla yedi ama o kocasini aldatti diye mahkeme kardesimi haksiz buldu cocugu bile kocaya verdi. Iste sizin zihniyetiniz gibi insanlar bu mahkeme kararini verenler de. Erkek capkindir ama kadin orospudur oyle mi?