Kocami seviyorum ama aldatmamayi basaramiyorum :-(

Allah Allah terbiyesizlik ne zamandan beri psikolojik destek ile düzeliyor ki?

Sen sakamisin nesin hangi kadin kocasjnin aldatmasini kabul eder solesene edenin aklindan suphe ederim zaten ben kocamin baska kadinla olmaktansa olmesini tercih ederim valla ki ole bi olay olmuycana eminimki bende aldatmiyorum dusuncemle bile aldatmiyofum senjn toplum elinin kiri diuo isedicek bisi yok ama kafan guzelmis kolay gelsin bursa acmanin nedeni dikkat cekmek bile bile lades demissin iste sana laf anlatmak deveye hendek arlatmaktan zordur sen once kafani deisftir nerde yanlis ypiorum de dusunceni deistir erkegin elinin kiri kadin yaparsa dislanir dedigin zaman yaptigina kilif uyduruyorsun kusura bakma amaaldatan kadinda olsa erkekde olsa serefsiz

Erkek aldatinca normal mi?

Kimse erkeklerin aldatmasini normal gormuyomus hadi ordan. Erkekler aldatirken sucluluk bile hissetmiyolar kadinlar da butun erkekler yapar zaten zihniyetinde. Kadin erkek esitligi diye yirtinirsiniz once o esitligi siz kabullenin sonra devletten isteyin. Boyle yandan yemis bi ortadogu ulkesi zihniyetli kadinlari esit muameleyi zaten haketmiyolar.

Birakin bu erkeklere de ayni seyleri soyluyoruz aldatmak serefsizliktir safsatalarini. Erkeklerin aldatmasini hepiniz de normal goruyosunuz. Ama is kadina gelince boyle.

Benim kizkardesim bosandi kocasi butun parasini rus karilariyla yedi ama o kocasini aldatti diye mahkeme kardesimi haksiz buldu cocugu bile kocaya verdi. Iste sizin zihniyetiniz gibi insanlar bu mahkeme kararini verenler de. Erkek capkindir ama kadin orospudur oyle mi?

Bunun turklukle ya da turkıyedekı kcasını aldatan kadınlarla ne alakası var anlamadım yaptgın yanlıs ve tutarsız davranyrsun bunu sana anlatmaya calısyrlar hemen hakaret edıyrsun kusura bakma ama begenmedıgın bu "yandan yemıs ortadogu ulkesınde (!)" ınsanların genelı karakter sahıbı ve esını aldatmanın kadını erkegı olmaz ayrıca ben burda aldatan bı adamı nrmal karsılayan bı kadın grmedım erkektr yapar dyen zıhnıyetler yok burada ... karısının baska erkeklerle seks yapmasına goz yumacak kadar mıdesız olan yurtdısındansa, mert dımdık sevmese dahı kendıne olan saygısından dolayı kcasını aldatmayan turk kadınına kurban ol sen...

Demekki seni öyle buyutmusler zira biz o dusuncede buyutulmedik.
Madem rahatsızlık duymuyorsun aldatmaya devam.. Neden konu açtın anlamadım? Birbirinizi karşılıklı aldatın bol aldatmalar

Yardim istedigin konuyada da gelirsek
Kocami seviyorum ama aldatmaktan vazgecemiyorum demissin bunun la ilgili yardim istemissin
Sorun surda seven insan zaten aldatmaz sen kocani sevmiyorsun sadece bir aliskanlik olmus hayatinda kocan seni sevioki herseyinle kabul ediyo belki hir unutla duzelir diyo ama sende yaotigindan yapicagindan geri kalmiyorsun bence ilk kocani gercekten sevip sevmedigini kendinle bas basa kalarak ol bic tart sonrada kendiliginden napicana karar verirsin​

Kardeş senin yaran ne büyükmüş ülkemizle ve insanlarımızla?
Durup durup aynı cümleleri kuruyorsun, kelime dağarcığın bu kadar mı kısıtlı?

Esimin beni aldatmadigini nerden biliyoruz? Ben onun bir sitee 50 tane kadina bir cumleyi yapistirdigini yakaladim. "Sadece cok guzel oldugunu soylemek istemistim, istersen bi kahve iceriz beraber tabi senin icin de uygunsa" bu cumleyi ayni sitede esim 50-60 civari kadina kopyalamis gondermis. Simdi bu adam aldatmaz mi sizce? Ama ben yine de onun aldatmasindan bahsetmedim sadece kendi sorunumu yazdim burada.

Körler sağırlar birbirini ağırlar ne kadar güzide bir özlü sözdür.

Kardeş senin yaran ne büyükmüş ülkemizle ve insanlarımızla?
Durup durup aynı cümleleri kuruyorsun, kelime dağarcığın bu kadar mı kısıtlı?

Bi de gelip o cok begenmedigi Türk erkegiyle yatacak düşün yani. Yani Türk erkeginin elinin kiri olacak kendi deyisiyle :))

Olur sen istedin diye 3 senede bir de koca degistireyim hatta. Asil sen iyi misin? Lafa bak o adamda olan kocanda da varmis, bu mu senin olaya bakis acin? Bosan demek kolay bekara kari bosamak kolay derlermis
Ozaman amacin ne?
Niye konu actin hem ozaman?
Koca degistirme tabi; evlenme sadik kalamiyorsan.

Minareyi calan kilifini hazirlar misali bize dusunmedigimiz bi konuyu dusunio olarak kabul ettirmeye calisiosun ne kadin ne erkegin aldatmasi hizim icin normal deil cnm oyuzden artik ayni laflarla konusmayi birak ezberleyip gelmissin resmen papagan gibi

Türkıyide ki kadınların istisnalar hariç hepsi hem şeref hem migde hem ar sahibidir!
Zira hiçbiri kendine taksim meydan helasi muamelesi yaptırmaz!Yalnızca şehvet için değil aşk için Sevişirler bu ister kocası ister sevgilisi ister nişanlısı olsun,ama gelen geçene değil!
Üzerinize alınmayin cok gelişmiş batı insanı nede olsa sizin gönlünüzde migde niz kadar geniş hepsine anlık aşık oluyorsunuz herhal yoksa kocanizi boşardiniz dimi?

Bu yaşam tarzınızı düşünürsek Çok şanslısınız eşiniz yabancı olduğu için. Türkiye de olsanız 3. Sayfalardan okumuştuk hikayenizi.

Başka bir yorum yapamayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…