Kocami seviyorum ama aldatmamayi basaramiyorum :-(

Kardeş senin yaran ne büyükmüş ülkemizle ve insanlarımızla?
Durup durup aynı cümleleri kuruyorsun, kelime dağarcığın bu kadar mı kısıtlı?
Kelime dağarcığından değil o,avrupaya gitmiş ama avrupali olmayı sex partneri sayısıni artirmak zanneden kafadan kaynakli.
Yandan yemiş ortadogu atasozumuz var,kestane kabuğundan çıkmış, kabuğunu beğenmemis.

kacinci kisi yani aldattigin kisi sayisi kac oldu...bence bir 20 olmusturrrrr

:) Hayırdır bu seksilik nereden geliyor mu diyor eşin? Komedisin

dunyanin cividi cikmis

Yandan yemis olarak tabir edilen bir ulkeye gelirken alinan seksi ic camasirlar ve parfumler...

Bir insan Avrupa'da yasar da cita hic mi yukselmez? Olmayinca olmuyor demek ki...

Valla ne desem bilemedim
Hastalık kapacaksın;(

Ya arkadaşım sen kesin baskıcı bi ailede toplumda buyudün şimdide o baskıdan sonra rahatı gördün çostun bence senin sorunun bu. Arkadaslara yaptığın yorumdanda şu anlaşılıyor öyle bi toplumda buyudugun için şimdiki ortamın seni şaşkına çevirmiş sonradan çağdaslik esitlik kadına değer verildiğini gormussun birden bu ortam girmek yaşamamış size ne oldum delisi olmussun.burayada gelip hah siz söyle geri kafalisiniz biz boyleyiz siz söyle erkekleri savunursunuz ama biz yapmayiz cahil cahil dusunceleriniz aslında sizin zihninizde ama gelip burda milleti sinirlendirip saçma sapan konusmalarla bişey oldugunuzu göstermeye calisiyorsunuz ama aslında hiçte anlattiginiz kadar ileri görüşlü insan değil sadece istedigini hayat boyu baskilamis simdide abartmis bi insan var sizin demek istedikleriniz kocanizi aldatarak olmuyo kusura bakma ama sizin yaptiginiz edepsizlik namussuzluk

Helall.. (Ben yorum dahi yapmıyorum ağır olur altında kalırsın.)Bende ban yerim.

Bu düşünceler sensin cevrendekilerde var demekki bu lafları git onlara soyle ayrıca madem bu meraklisin bu düşüncelere sahipsen niye kocami aldatiyor um diyosunki aldatmak normalse günah değilse sana göre git devam et kocanda bişey demiyo muş işte ne burda konu açıyorsun

Marifet gibi birde anlatiyorsunuz ya helal ...
Ne mide var bee....
Ayni seyi biraz cevirip empati yapip düşün yada biraz âhlak dersi almani öneririm ...

ne kadar rahatlıkla anlatıyorsun insan da bir utanma olur bu adamla boşansan 1 ay içinde hatta haftasına illaha bir adamla flört fln edeceksin o adamda seni baska biriyle uygunsuz bir şekilde gorucek önce seni vurur sonra o adamı elin çocuğunun başını yapmakla kalırsın.sevgi böyle bir şey değil insan hayatı boyunca namusu şerefi onuru haysiyeti için yaşar ama bu sende yok sonrada insanlardan mantıklı açıklama bekliyorsun mantık bunun neresinde yaptığından sen utanç duymuyorsun ki böyle rahat bir şekilde anlatıyorsun aklını başına al adamdan da boşan ben utandım yaa resmn senden igrendim yani

Sen böyle yapıyorsan erkeklere ne diyelim şimdi , hastalık desen değil ,adamda bir garip

Kizlarrrr kadının mesleği satış temsilcisiymiş kadın satıcı ne yapacan illaha biseyler satacak alışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…