Tamam da ne istiyon...Aynen kocasız kalmamak için asıl çocuğum babasız kalmasın diye savaş veriyorum hangi kadın gururunu bu kadar kırılmasına müsade eder yoksa içinde bulunduğum durumu yaşadığım travmaları bilmeden konuşmak çok kolay uzaktan yoksa koca diye ölmüyorum ben başka şehire küçük yaşta evlenip gelip ilk gün çocuğum oldu tek başıma mücadele veriyorum ilk günden beri
Hiç farklı bir düşünce duymadım şiddet konularında. İyiyken çok iyii bambaşkaaa...Çünkü her defasında beni güzelce konuşup ikna etti normaldeki haliyle sinirli hali okadar farklı ki tartışıp sinirlenince bambaşka oluyo bu yüzden o yönünü gördüğüm için belki zamanla sakinleşir sandım
Tabi tabi aman böyle babayı sakın evladından ayırma. Sen daha çok mücadele verirsin derya. Allah yolunu açık etsin o zamanAynen kocasız kalmamak için asıl çocuğum babasız kalmasın diye savaş veriyorum hangi kadın gururunu bu kadar kırılmasına müsade eder yoksa içinde bulunduğum durumu yaşadığım travmaları bilmeden konuşmak çok kolay uzaktan yoksa koca diye ölmüyorum ben başka şehire küçük yaşta evlenip gelip ilk gün çocuğum oldu tek başıma mücadele veriyorum ilk günden beri
Cenazeniz kapıya gelince kimse kahrolmaz tabii.Hayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicem
Hayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicem
Boşanınca çocuk niye babasız kalsın ya? Boşanmak evliliği bitirir anne baba olmayı değil. Çocuğunu çok seven biriyse görüşsün yine hafta sonları siz olmadan. Bahanelere sığınmayın.Aynen kocasız kalmamak için asıl çocuğum babasız kalmasın diye savaş veriyorum hangi kadın gururunu bu kadar kırılmasına müsade eder yoksa içinde bulunduğum durumu yaşadığım travmaları bilmeden konuşmak çok kolay uzaktan yoksa koca diye ölmüyorum ben başka şehire küçük yaşta evlenip gelip ilk gün çocuğum oldu tek başıma mücadele veriyorum ilk günden beri
Şiddet uygulayan adamın yanında kalmanın anlamı yok. Çocuk için de sizin için de çok sağlıksız bir ortam. Gün gelir o adamın elinde kalırsınız. Yorumlara kulak verin. Darp raporu alıp, aileniize ya da sığınma evine sığının.Aynen kocasız kalmamak için asıl çocuğum babasız kalmasın diye savaş veriyorum hangi kadın gururunu bu kadar kırılmasına müsade eder yoksa içinde bulunduğum durumu yaşadığım travmaları bilmeden konuşmak çok kolay uzaktan yoksa koca diye ölmüyorum ben başka şehire küçük yaşta evlenip gelip ilk gün çocuğum oldu tek başıma mücadele veriyorum ilk günden beri
Bir gün dövme işini abartıp ölüm haberiniz giderse daha mı az üzülecekler ??Hayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicem
Belli oldu. Bosanmani isteyecekler. Ondan dolayı ailene bahsetmiyorsun. Baba kısmına siginma kocasiz kalacağım diye korkuyorsun. hatta onun böyle dövüyor olması içten içe otoriteyi kabulleniş gibi olmuş. Yaşama sebebin olmuş dayakçı adam. Yarın eve sevgilisini getirip senin yatağında sevişir sen de diğer odadan dinlersin. O potansiyel var yani ikinizde deHayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicem
Hayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicem
Kocanız olacak o herif bir gün sizi sakatlar ya da öldürürse anneniz üzüntüden kahrolmaz mı?Hayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?