• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan şiddet görüyorum

Evlendiğim ilk zamandan beri şiddet görüyorum. Hemen hamile kaldığım için ayrılamadım maalesef hamileyken lohusayken ve sonrasında defalarca kez şiddete maruz kaldım önceden pişman olurdu şimdi pişmanlık bile duymadan yatıp uyuyo sürekli hakaret küfür aşağılanma şiddet. Biliyorum boşanmam gerek çocuğum var belki düzelir diye bekledim hep ama olmuyo ailem şehir dışında hiç bişeyden haberleri yok ayrılıp yanlarınada gidemem onlarında sıkıntıları dertleri var. Bugün bende dayanamayıp el kaldırıcaktım daha kötü dövdü yüzüme yüzüme vurdu insan içine nasıl çıkıcam ben artık dayanamıyorum
Sizi sevmeyen bir insanı hayatınıza yük etmeyin

Adam aynı benim halamın eşi, yobaz, geri kafalı, ailesine tapan kadına ,değer vermeyen bir ayı, işine gelmeyince bir güzel kadını döver, ailesine ezdirir , halam ailesini dinleyip bosanmadı sırf kocasiz kalmamak için, ve üstüne çocuk yapmaya devam etti , stresten hasta oldu felç geçirdi ( kocası sürekli dövüp hastanelik ederdi ) şimdi bir tarafı da tutmuyor resmen sürünüyor, 4 çocukla evde perişan, kocası da onu aldatıyor gününü gün ediyor, konu sahibi boşanmazsa sonu belli...
Ya gerçekten mi çok üzüldümmm.. hayata 1 kere geliyoruz ve aslında en çok kendimizi sevmemiz gerekirken ne durumlara geliyoruz ah ah

Evlendiğim ilk zamandan beri şiddet görüyorum. Hemen hamile kaldığım için ayrılamadım maalesef hamileyken lohusayken ve sonrasında defalarca kez şiddete maruz kaldım önceden pişman olurdu şimdi pişmanlık bile duymadan yatıp uyuyo sürekli hakaret küfür aşağılanma şiddet. Biliyorum boşanmam gerek çocuğum var belki düzelir diye bekledim hep ama olmuyo ailem şehir dışında hiç bişeyden haberleri yok ayrılıp yanlarınada gidemem onlarında sıkıntıları dertleri var. Bugün bende dayanamayıp el kaldırıcaktım daha kötü dövdü yüzüme yüzüme vurdu insan içine nasıl çıkıcam ben artık dayanamıyorum
Hem bu konudaki mesajlarınızı hemde eski konunuzu okudum. Kusıra bakmayında boşanmak için neyi bekliyorsunuz. Adam sizi dövüyor yetmiyor ailesinin hizmetçiliğini yaptırıyo iki laf edince kavga çıkarıyor o da yetmiyor siz hamileyken annesine arkadaşına 1 ayhizmet ettiriyor hizmet etmediniz diye kavga çıkarıyor. Ve siz bütün bunlara rağmen hala normalde çok iyidir ama sinirlenince gözü dönüyo diye kendinizi kandırıyorsunuz. Bu adamın iyiliği falan yok. Görün artık gerçeği

Hayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicem
Çocuğa koyamayan bir anne evladını öyle bir evde büyütmez. Darp raporu al muhakkak.

İleride kızın da kocasından dayak yiyecek çünkü bunu normal bulduğu için adam onu dövecek. Bunu bir araştır istersen. Ne görüyorsan o normal geliyor.

Back