Kadın sığınma evine gidiyorsun. Darp raporu alıyorsun kocandan şikayetçi oluyorsun. Mallarına tedbir kararı koyup boşuyorsun. Hadi sen şiddeti kabul ettin bebeğin suçu ne? Kendine gel..Evlendiğim ilk zamandan beri şiddet görüyorum. Hemen hamile kaldığım için ayrılamadım maalesef hamileyken lohusayken ve sonrasında defalarca kez şiddete maruz kaldım önceden pişman olurdu şimdi pişmanlık bile duymadan yatıp uyuyo sürekli hakaret küfür aşağılanma şiddet. Biliyorum boşanmam gerek çocuğum var belki düzelir diye bekledim hep ama olmuyo ailem şehir dışında hiç bişeyden haberleri yok ayrılıp yanlarınada gidemem onlarında sıkıntıları dertleri var. Bugün bende dayanamayıp el kaldırıcaktım daha kötü dövdü yüzüme yüzüme vurdu insan içine nasıl çıkıcam ben artık dayanamıyorum
Kendinize acımıyorsanız evladınız acıyın Allah aşkına. Hemen al darp raporunu, uzaklaştırmayı da al. El kaldıran adamın neyini beklediniz düzelir diye nasıl bir düzelme olacak. Ütü basacak haliniz yok adama neyi düzelsin. El kaldırmaya yeltenmesi bile evliliğin bitmesi için yeterli değil ki dövmek.Evlendiğim ilk zamandan beri şiddet görüyorum. Hemen hamile kaldığım için ayrılamadım maalesef hamileyken lohusayken ve sonrasında defalarca kez şiddete maruz kaldım önceden pişman olurdu şimdi pişmanlık bile duymadan yatıp uyuyo sürekli hakaret küfür aşağılanma şiddet. Biliyorum boşanmam gerek çocuğum var belki düzelir diye bekledim hep ama olmuyo ailem şehir dışında hiç bişeyden haberleri yok ayrılıp yanlarınada gidemem onlarında sıkıntıları dertleri var. Bugün bende dayanamayıp el kaldırıcaktım daha kötü dövdü yüzüme yüzüme vurdu insan içine nasıl çıkıcam ben artık dayanamıyorum
Hayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicemKonuşun, dönmek istediğinizi söyleyin. Dayak yediğiniz halde size sahip çıkmayan bir aileniz varsa mevcut dertlerinden düğüm düğüm olsunlar zaten.
Gerçekten sahip çıkmazlarsa da kadın sığınma evine gidin.
Çünkü her defasında beni güzelce konuşup ikna etti normaldeki haliyle sinirli hali okadar farklı ki tartışıp sinirlenince bambaşka oluyo bu yüzden o yönünü gördüğüm için belki zamanla sakinleşir sandımKendinize acımıyorsanız evladınız acıyın Allah aşkına. Hemen al darp raporunu, uzaklaştırmayı da al. El kaldıran adamın neyini beklediniz düzelir diye nasıl bir düzelme olacak. Ütü basacak haliniz yok adama neyi düzelsin. El kaldırmaya yeltenmesi bile evliliğin bitmesi için yeterli değil ki dövmek.
Tamam onlar üzülmesin şimdilik eşin bir gün seni hastanelik eder (allah korusun) o zaman öğrensinler dimi? Bir süre üzülürler sen iyileştikçe onlar da iyileşir, merak etme.Hayır ailem öyle sahip çıkmayacak bi aile değil aksine el bebek gül bebek büyüttüler onlara kıyamıyorum yıkılırlar babam hasta annem üzüntüden kahrolur ama çocuğuma da kıyamıyorum napıcam artık kafayı yicem
Haklısınız bende çocuğuma iyi bi anne olduğumu düşünmüyorum artıkKusura bakmayın ama böyle bi annenin çocuğu olmak istemezdim.. Lütfen yorumdakilere kulak verin. Ayrıca anneniz yaşadıklarınızı duysa dertlerini unutur bence.
Hikaye anlatmış tabi kocan sana. Kim der ben kötüyüm. Sizinde çok hatanız var. Taviz verilecek konu var verilmeyecek konu var. İnşallah boşanırsın ama hiç enerjiyi alamadım sendenÇünkü her defasında beni güzelce konuşup ikna etti normaldeki haliyle sinirli hali okadar farklı ki tartışıp sinirlenince bambaşka oluyo bu yüzden o yönünü gördüğüm için belki zamanla sakinleşir sandım
Hikayede değil kızımıza davranışını bi görsen kötü demessin hatta normalde banada herşeye tamam der yapar eder gözü dönünca böyle ben anlamıyorum böyle bi insanın bunları nasıl yaptığını sinirlenince bi insan bu kadar değişir miHikaye anlatmış tabi kocan sana. Kim der ben kötüyüm. Sizinde çok hatanız var. Taviz verilecek konu var verilmeyecek konu var. İnşallah boşanırsın ama hiç enerjiyi alamadım senden
Derya laf kalabalığı yapıyorsun şuan farkında mısın? Bu adamın gözü dönüyor ve seni dövüyor derya. Gerisi çokta önemli mi senceHikayede değil kızımıza davranışını bi görsen kötü demessin hatta normalde banada herşeye tamam der yapar eder gözü dönünca böyle ben anlamıyorum böyle bi insanın bunları nasıl yaptığını sinirlenince bi insan bu kadar değişir mi
Aynenn +1 valla şaka gibi dayakçı rezil adamlar da övülüyor artık. Konuyu sessize alıcam sinirleniyorum bu kadarına daDerya laf kalabalığı yapıyorsun şuan farkında mısın? Bu adamın gözü dönüyor ve seni dövüyor derya. Gerisi çokta önemli mi sence
İyi bir evlatta değilsin, böyle bir şeyi ailenden sakladığın için ama düzelmek senin elinde.Haklısınız bende çocuğuma iyi bi anne olduğumu düşünmüyorum artık
Boşanmaya niyetiniz yoksa yediğiniz dayağı beni hep ikna ediyo inanıyorun diyip normalleştiriyorsanız diyecek pek bisey yok inşallah bidaha çocuk yapmazsınız iyi dayak yemeler sizeÇünkü her defasında beni güzelce konuşup ikna etti normaldeki haliyle sinirli hali okadar farklı ki tartışıp sinirlenince bambaşka oluyo bu yüzden o yönünü gördüğüm için belki zamanla sakinleşir sandım
Valla ben yerinizde olsam bi dakika durmam boşarım siz bayağı iyi dayanmışsınız. Çocuğunu düşünüyorsan bu adamdan bi an önce kurtulmaya bak. Yoksa yarın öbür gün çocuk büyüdüğünde çocuğa da şiddet uygular bu canavar pislik.Evlendiğim ilk zamandan beri şiddet görüyorum. Hemen hamile kaldığım için ayrılamadım maalesef hamileyken lohusayken ve sonrasında defalarca kez şiddete maruz kaldım önceden pişman olurdu şimdi pişmanlık bile duymadan yatıp uyuyo sürekli hakaret küfür aşağılanma şiddet. Biliyorum boşanmam gerek çocuğum var belki düzelir diye bekledim hep ama olmuyo ailem şehir dışında hiç bişeyden haberleri yok ayrılıp yanlarınada gidemem onlarında sıkıntıları dertleri var. Bugün bende dayanamayıp el kaldırıcaktım daha kötü dövdü yüzüme yüzüme vurdu insan içine nasıl çıkıcam ben artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?