- 18 Aralık 2010
- 1.084
- 2.706
- Konu Sahibi gamzeligunler
Değil tabi ki canım. Esprili bir genelleme yapayım dedim sadeceBenim kocam et sevmiyor, erkek değil mi şimdi? Veganlar vejeteryanlar sadece kadınlar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil tabi ki canım. Esprili bir genelleme yapayım dedim sadeceBenim kocam et sevmiyor, erkek değil mi şimdi? Veganlar vejeteryanlar sadece kadınlar mı?
Başıma bir iş gelmeyecekse turşu kavurmasına ben de bayılıyorumBakın bu doğru;
3 öğün 5 vakit,
turşu, haşlanmış patates ve kaygana
Bu biraz tembel işi gibi durmuyor mu? Urfa, Diyarbakır gibi yerlerde esnafın alelacele fırınlara gönderdikleri tava yemeği.Eki Görüntüle 3489168
Hiç iştah açıcı durmuyor
Yanina karasimsek hele hic uymaz
En azindan makarna yapilabilir siz bunu yersiniz adam da azcik bunun etinden yer yanina da makarna yer
Nooo. Kuyruk yağı ve tercihen kuzu eti falan var içindeÖzellikle çirkin görüneni mi alıp koydunuz buraya, Google’a yazınca çıkan ilk tarif güzel görünüyor. @C A N O nun tarifi.
2 kisilik yemek gibi duruyorBu biraz tembel işi gibi durmuyor mu? Urfa, Diyarbakır gibi yerlerde esnafın alelacele fırınlara gönderdikleri tava yemeği.
Konu sahibi siz belki bu malzemeleri güzelce harmanlayıp soslayarak pişırebilirsiniz yanına süzme kırmızı mercimek çorbası ve pirinç pilavıyla daha iştah açıcı olur.
Şekerli makarna hangi yöremize ait?Bende yiyorum. Şekerli makarnam benim lüksüm. Normalde şeker yemiyorum ama 2-3 ayda bir boncuk makarna üstüne 3 kaşık şeker. Eşim kriz geciriyor (kendi italyan) :)
Biraz sallamislar sanki :)Onu da içemiyorlarmış çünkü çorbalar hep et suyuyla yapılıyormuş.
Karalahana sarması hakkıyla yapılmışsa çok lezzetlidir aslında.Benim eniştem de Karadenizli ve teyzem yıllardır onun damak zevkine göre yapar yemeğini. Ne zaman gitsem kara lahanalı bir şeyler olur yemekte, bayram da bile yaprak sarması yerine kara lahana sarması yapar. Hepsine tamam da sarma üzüm yaprağından değilse pek bir sevemiyorum Allah günah yazmasın
Teyzem de çok güzel yapar aslında da damak zevki işteKaralahana sarması hakkıyla yapılmışsa çok lezzetlidir aslında.
Karadeniz olabılır miŞekerli makarna hangi yöremize ait?
Ben Bursalıyım, o yaşıma kadar ömrümde kuyruk yağlı bir yemek yememiştim. Maraş’ta yediğime bayıldım. Ben de yaparım evde, kuyruk yağsız da gayet güzel oluyor. Yeter ki dana etiyle yapılmasın.Nooo. Kuyruk yağı ve tercihen kuzu eti falan var içinde
Adam karadeniz yemekleri yemiyor NORMAL yemek yemek istiyor. Konuyu okuyunca tahmin etmiştim zaten. Vatan savunur gibi savunucam bu abimizi
tatlım adamın tavrının farkında değilsin galiba
adam sana eline sağlık demesi gereken yerde yemeklerini saçma sapan genzini tuta tuta zor yutkunarak yiyor
didik didik ediyor yemiyor falan
yemek işine hiç elini sürmeyip bi de senin yaptıklarını beğenmiyorsa seni hizmetçi olarak görüyor bal gibi, farkına var gerçeklerin.
medeni dünyada yemek ve ev işleri karı koca tarafından eşit sorumluluk alınarak yürütülür
hayır yani sen de adama ağzını açıp beğenmiyorsan kendin yap bak mutfak orada diyecek cesarete sahip değilsin.
İlk defa duydum inanın.. Demek varmış böyle gizli zevkleriKaradeniz olabılır mi
Kayınvalidem de yer
Ekmeğe de şeker ekiyorlar
Fındıklı şekerli yufkaları da var
Yok sallamadılar, dediğin gibi küçükbaş hayvan eti sebebiyle ağır geliyor onlara. Kokuyormuş.Biraz sallamislar sanki :)
Trabzon'da çoğu erkek erkek haşlama hastasıdır, sabah corba içmeye gidelim dense, haşlama içmeye giderler.
Belki inek eti koyun eti ayrımı olabilir.
Burada küçükbaş hayvan yeme kültürü yalnızca izgara olarak tercih ediliyor.
diğer bütün tencere yemeklerinde büyükbaş eti kullanılır.
Haksizlik yapmayalim lutfen,Yok valla Karadeniz mutfağı çok ilginç bir oluşum.
Muhlama ve pide hariç adam akıllı bir şey yok.
Tuhaf çorbalar, daha tuhaf pilavlar ve her çeşit fasülye.
Lahana sarması, kara lahana, kurutulmuş fasülye bilmem nesi, fasülye turşusu yemeği böyle antin kuntin şeyler.
Doğru düzgün et yemeği de yok sebze yemeği de yok. Balık desen hamsi sadece.
Dünyanın en kötü mutfaklarında zirveye oynar