- 1 Aralık 2011
- 3.603
- 5.554
- 358
- 36
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
He yaa, baktım şimdi.Yoo doğru yazmışsınızbarsak diye bir şey yok.
Her iki yazım şekli de doğru.Bağırsak yazmışım ya
Bağırsaklasak da mı saklasak bağırsaklamasak da mı saklasak
İlahi ben
Barsak**, doğru yazımı
Mesela bugünkü yemek karaşimşek çorbası ve yanyana tava idi
Tıp literatüründe barsak diye kalmış aklımda.Yoo doğru yazmışsınızbarsak diye bir şey yok.
Gerçekten onların yediği şeylere yemek demek bile zor. Dünyanın en kötü mutfağı konusunda ben de oy verebilirim ki bayaaa bir yerin mutfağına aşinayım. Bir de başka şeylere aşırı kapalı olanları yok muYok valla Karadeniz mutfağı çok ilginç bir oluşum.
Muhlama ve pide hariç adam akıllı bir şey yok.
Tuhaf çorbalar, daha tuhaf pilavlar ve her çeşit fasülye.
Lahana sarması, kara lahana, kurutulmuş fasülye bilmem nesi, fasülye turşusu yemeği böyle antin kuntin şeyler.
Doğru düzgün et yemeği de yok sebze yemeği de yok. Balık desen hamsi sadece.
Dünyanın en kötü mutfaklarında zirveye oynar
Karadeniz bölgesinde doğmuş ve büyümüş ( bizde karadeniz kültürü yoktur) biri olarak size çok hak veriyorum.Kimse bozulmasın ama karadenizlilerde hiç yemek kültürü yoktur
Tıpta kolon demiyorlar mı?Tıp literatüründe barsak diye kalmış aklımda.
Özellikle çirkin görüneni mi alıp koydunuz buraya, Google’a yazınca çıkan ilk tarif güzel görünüyor.Eki Görüntüle 3489168
Hiç iştah açıcı durmuyor
Yanina karasimsek hele hic uymaz
En azindan makarna yapilabilir siz bunu yersiniz adam da azcik bunun etinden yer yanina da makarna yer
İlaç prospektüsünde barsak yazıldığını çok gördüm kuşom. Ben de garipsemiştim ilk.Tıpta kolon demiyorlar mı?doğrudur hiç denk gelmedim ben.
deneye deneye bulmana gerek yok kiYa haklısınız bu noktada. Deneye deneye bulacağım galiba ama sonuçta ilk etapta ben de elimden geleni yapıyorum. O da ekstra seçici. Bu konuda orta yolu bulmak zaman alacak
Bi müddet baktım boş boş, Allah Allah malzeme koymayı mı unuttular ki?Özellikle çirkin görüneni mi alıp koydunuz buraya, Google’a yazınca çıkan ilk tarif güzel görünüyor.C A N O nun tarifi.
Yeşil mercimeğe pratikte kara şimşek diyen birine hiç denk gelmemiştim. Demek ki gerçekten kullanılıyormuş bu deyim. Yeni evliler niye yan yana yiyemez anlamadım. Bekarken Maraş’a yan yana yemeye giden ben ve kocam buna bir miktar alındık sksjkdkdBen erzurumluyum, ilk defa bu yemeklerden haberdar oluyorum.
Karaşimşek çorbası çorba değil sulu yemek gibi duruyor. Yanyana tavanın üstündeki soğanlar, sarımsaklar gerçek mi?yeni evlisiniz böyle yemek yenir mi.
Tavuk pilav salata yiyin.
Yoo ilk karsima cikani koydumÖzellikle çirkin görüneni mi alıp koydunuz buraya, Google’a yazınca çıkan ilk tarif güzel görünüyor.C A N O nun tarifi.
Lafı ağzımdan aldınız ya o nasıl bir görsel hahahahÖzellikle çirkin görüneni mi alıp koydunuz buraya, Google’a yazınca çıkan ilk tarif güzel görünüyor.C A N O nun tarifi.
Bilemedim ki. Bir de onu beğenip yüklemiş internete.Bi müddet baktım boş boş, Allah Allah malzeme koymayı mı unuttular ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?