• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama vurdum

Bosanmanin gercek olup olmadigini bilmiyorum da bu zaten evlilik de degil. Adam hala evli oldugunun bilincinde degil. Kök ailesinden ayrilamamis ayrilmak istemeyen bunun icin caba da sarfetmeyen bir adam var. Bos ol demesiyle diyelim ki bosanmadiniz ama ortada evlilik var mi?

O kadar çok sıkıntı cekmissiniz ki vurmaniza birşey diyemeyeceğim. Her insanın dayanma sınırı vardır. Belli ki taşmışsınız artık.

Bebeğinizle birlikte güzel bir hayatınız olur inşallah.

Niye çocuk yaptığınızla ilgili bir sürü saçma sapan yorum var. Bunlara takılmayin hadsiz insan cok fazla. Sonuçta hamile oldugunuzu öğrenince sevinmenize bile laf soylemisler.

O kadar baskıya rağmen ezdirmemissiniz kendinizi valla tebrik ederim.

Madem öyle 20 defa ailenizin evine gittiğiniz de geri dönmeyecektiniz. herkesin dayanma sınırı farklımıdır bilmem ama gurur diye bir gerçek var ve sizde pek kalmamış. herkes eşiyle ailesi yüzünden kavga ediyor bende 2 defa annemin evine gittim ama eşim çok iyi biliyor ki 3. defa gidersem bu evlilik bitecek. sizde durum yalama olmuş. eminim siz yine dönersiniz eve. Allah akıl sağlığı versin..
Emin ol eşin 2 kere dönen 3. ye de döner diyordur. Sizin ki de yalama olmuş yani.

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Sana zerre değer vermeyen adamdan çocuk yapıp birde mutluluktan ağlamışın. O dönem boşanmayan sen şimdi aslında hemen boşanırsında çocuk var dimi. Yersen

Yaşadıklarınızı herşeyi çok iyi düşünerek hareket edin eşiniz evlendiğinin aile kurduğunun farkında değil büyük değişimler göstermeden de huzura kavuşmanız zor Allah doğru yolu göstersin

Herkesin bi patlama noktasi var
Valla ben sizin yaptiginizi yuksek ihtimal daha onceden yapmis olurdum
Yok saygi siniri yok ayip yok vurulur mu diye sizi kinayanlar gelir simdi, saygi siniri mi kalmis allah askina
Hos yaptiginiz da iyi bi sey degil ama siz de sabir tasi degilsiniz
Yaptiginizin arkasinda durun donmeyin o eve

Erkeklerde bana saygısızlık yaptı,aileme saygısızlık yaptı diye dövüyorlar ya hani!..boşuna kıZıyoruz ozaman onlara!

İş artık kontrolden çıkıp şu noktaya geldiyse daha kurcalamamak lazım.bu evlilik biraz daha zorlanırsa Allah muhafaza hafaza kötü şeyler yaşanabilir.bırakın böyle kalsın işte...sökülen çanak geri dolmazmış der eskiler

Ne demek sabrın taşmış, herkesin sınırı var vs vs?
Eh erkeklerin de sabrı taşınca vursunlar ağzınıza iki tane. Onlarınki sinir, sabır değil mi?
Şiddet hiçbir şekilde haklı olamaz.
Madem bu raddeye geldiniz, neden gitmiyorsunuz?

Çocuğu da sadece kendi mutluluğunuz için yapıyorsunuz, onların içine doğacakları ortamı düşünmüyorsunuz ya.. yazık diyorum.

Hanımlar, ben mi yanlış görüyorum yoksa burada konu sahibinin eşine vurmasını "hak etmiş, iyi yapmışsın" diyerek onaylayanlarımız mı var?

Eğer bunu ve eşine ettiği küfrü onaylar isek, erkeklerin de kadınlara küfür etmesini ve şiddet göstermesini üstü kapalı olarak onaylamış oluruz. Zira o zaman onlar da bu hareketlerine "bir kılıf" bulabilir.

Yapmayın, etmeyin.Şiddetin de küfrün de hiç bir türlüsü haklı görülemez.

Eh erkeklerin de sabrı taşınca vursunlar ağzınıza iki tane. Onlarınki sinir, sabır değil mi?

Çocuğu da sadece kendi mutluluğunuz için yapıyorsunuz, onların içine doğacakları ortamı düşünmüyorsunuz ya.. yazık diyorum.
Aynı anda aynı şeyi yazmışız..
Sadece bunu belirtmek istedim.
:KK19:

Belki de konu sahibi esinin baba olunca kendi ona ve cocuguna odaklanacagini ümit etti.

Dini olarak boşasa ne olur resmi olarak boşasa ne olur. Bi kere biz boyle erkeklete adam bile demiyoruz eşin cahilin onde gideni. Sende onun kalemisin ki oyle biriyle evlenmişsin. Seninde kaderin buymus napicaksin. Duzgun adam bulaydin sende. Boşol boşol boşol olayi halen var mi ya? Bana nedense cok bos geliyo bunlar. Tek gercek var inandigim o da hersey kafada bitiyor.

Okurken bayilicam sandim :işsiz:
Evlenecek başka ananın oğlu yok muydu ?
Bu kadar olaya bu çocuk yine içinizde iyi durabilmiş .

Emin ol eşin 2 kere dönen 3. ye de döner diyordur. Sizin ki de yalama olmuş yani.

2 defa nasıl yalama oluyor hanımefendi? ben 1 yılda 20 defa gitmedim annemin evine. konu sahibi aynı konular yüzünden sorun yaşayıp duruyor anladığım kadarıyla. çözemiyorsa ayrılacak bu kadar basit arkasında ailesi de varmış.

yanlış yönlendiryorsunuz su an. acın arastirin bilgileriniz yanlis. hem bosanma olmus olmuyor su an..hemde baskasiyla evlenme olayi 3 kez bosanip tekrar evlendikten sonra falan oluyor.
Dini konu tartışmak yasak ancak tek boş ol zaten boşanma demek. Bir araya gelmeye karar verildiğinde evlilik tekrar kuruluyor. 3 kere bu yapıldığında tabiri caiz ise evlilik tekrar kurulamayacak şekilde yerle bir oluyor. 3 kere arka arkaya boş ol demek bu şekilde bosamaktir. Tabi benim bu bilgim ne kadar doğru tartışmalı. O sebeple diyanete danisilmasinda fayda var. Çocuk oyuncağı değil bu işler.

Back