Kocama söyleyemedim..Pişmanım..

Kızlığım kocama kalsın diye takılmışsun şimdi neyin vicdanı ? Önemsemedin şimdiye kadar yine aynı devam et

Arkadasim daha eski konulara girme sende kafandan cikar bu konulari burada simdi kotu yorumlar yapacaklar iyice kotu olcan kafana takcan hatta esine soyleme noktasina falan gitcen mazallah.artikin olan olmuss Sen ilerisi icin guzel seyler dusun iki kisi arasini duzeltmek icin yalan soylenebiliyor sen de esinle aranla duzelmek icin bu yalani soledin.birde benim bi arkadasta ciktigi.cocuga tüm gecmisini anlatio tabi adam herseyi kabul etmis simdi onunla evli ama ara sira kavga edince adam eski yasadiklarinu yuzune vuruyormus dsuun artik

bide evlenmissiniz durduk yere eskileri acmaya gerek yok o eskileri aciyorsa sende kapat konuyu bir şekilde. Eski bu tarz konular birbirnizi sogutmaktan baska huzursuzluk vermekten baska bi ise yaramaz

Kızlığım kocama kalsın diye takılmışsun şimdi neyin vicdanı ? Önemsemedin şimdiye kadar yine aynı devam et

İlk ve son kez bu tarz yoruma cevap vercem.Az önce arkadaşlar sizi gibler için uyarmışlardı zaten !!
Bakın kimse kimsenin vicdanına karışamaz tamam mı.Belki düşüncem o zaman farklıydı.Şimdi farklı!! Belki o zaman o çocuk aklımla ounla evlenmeyi planlıyordum ama ötesine cesaret edemedim.sonra hatalar birbirini kovaladı.Eşimle tanışınca hatalarımı daha da anladım.pişman oldum ve zamanında söyleyemediğim için her gün daha da aşık olduğum adam için gizlim kalmasından rahatsızım.Geçmiş benim geçmişim hata benim!! En azından kendimle bir hesaplaşmam var içimde!! Böyle devam et de ne demek ben eşimi aldatmadım yada eski sevgilimi unutamadım diye bir konu açmadım Allah a şükür-ki kınamıyorum onları da !! Ben sıkıntımı paylaştım insanca !! Umarım kınadığınız başınıza gelmez !!!!

hayir anlatma sakin..
gecti bitti..insanlar ne hatalar yapiyor hayatta..
olmadi bi psikolojik yardim al ama yuvani yikacagini dusundugun olayi anlatma.
Samet icinde dua et,hep iyiligini dile,sonucta bu yuzden bi husumet yasamamissiniz.

Böyle devam et derken söyleme gizle diye dedim kişisel seçim sonuçta kaza değil başıma niye gelsin ?? Vicdan diyorsanız açık olurdunuz en başta şimdi olmanız yapmadıklarınızı bile yapmış konumuna düşürür merti vs haklı çıkartır

Canın mi sıkılıyor kardesim senin? Otur yuvanın işleriyle ilgilen. Olan olmus, yaşanan Yaşanmış ne kurcalayıp duruyorsun?

Samet in 3elmasi vardi, mertin elmasi sametin elmasindsn 5fazlaydi.
Samet elmasini bana verdi. Doymadim mertin elmasinida yedim.
X de elma verdi tokum diyemedim onuda yedim.

Ben kac elma yedim.?

Esinden mi vicdan azabi cekiyosun be kadin.
Allah dan af dile
Dupeduz zina hemde.en gunahindan.
Ahh su kuldan korktugunuz kadar Allahdan korksaniz nefsinize hakim olursunuz zaten

Eskiyi unut artik geçmişte hata yapmayan insan var mi?
Bir daha açma bu konulari.

keske bu kadar acık anlatmasaydın burda olayı.gecmısı unut dıyemem ama perde cek kı gozune takılmasın.mutlu ol.

Canım olan olmuş. Bu yaşananlar eşinden önce çocuk akliyla yaşanmış şeyler. Vicdanın rahat değil biliyorum. Ama Allaha Sığın af dile. Allahtan gayri kimse affetme luksune sahip değil. Geçmiş geçmişte kalsın eşine anlatirsan ona yalan söylediğin için daha büyük sorunlar yaşanır. Bence unut hepsini. Eşinden önceki her şeyi. ..

Kendini once kendin affetmelisin.
Her insan hata yapiyor. Ben hatasizim diyen olamaz. Biri oyle biri boyle, otekisi de kendini hatasiz mukemmel gormekle hata ediyor bu hayatta.
Herkes kendi gunahindan sevabindan gecmisinden sorumludur. Eskiye sunger cekip evlenmişsin. Suan elindekilerin tadini cikar ve sukret. Kendini de esini de uzmene hic gerek yok.
Yani esini tanimadan once yasadigin seyler var diye dunyadaki en kotu kadin "degilsin".
Suanda esine karsi samimiyetin sadakatin tam olduktan sonra. Gecmis yasandi gecti gitti.
Bence de konuyu kapattir. Lüzumsuz yorumlarla moralin bozulabilir...

Yahu daha ne kurcaliyorsun lafını bile açma eskide kalmış ne vicdanı ya eskiyi anlatmak zorunda değilsiniz

kendini kaosun içine çekersin.
kimse kimsenin ne yaşadığının detaylarını bilmek istemez, bilmemeli de.

Bu bayanın zaten konusu kapanıcak .. Acımasızca eleştirenleri şahsım adına sütten çıkma ak kaşık ilan edip şovalye ilan ediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…