• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama evlilik teklifi 7. Yil icin suprizzz!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi ben dümdüz bir insan olduğum için böyle evlilik teklifi yaparken şekilden şekile giren insanlar bana tuhaf geliyor ama siz ben değilsiniz ve hayat sizin hayatınız. Yine de yapmayın ya hu, erkeklerin totişini fazla kaldırmaktan yana değilim 🙂
haklisiniz sizde 🙏

Merhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz var🥹🫶🙏🤍🥰 uzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Bu ay 26 Aralikta 7. Yilimizi kutlayacagiz nasipse . Ve ben kendisini supriz bir evlilik teklifi yapmak ve istedim, kardeslerim ve arkadaslarim la birlikte guzel bir organizasyon yapip kalabalik bir meydan var burda , panayir oyuncaklari vs , supriz bir teklif yapmak istedim, nisan yuzuklerimiz duruyor onun la teklifi etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir dusunce olmus ? Dusuncelerinizi merak ediyorum? Sizce iyi nasil bir supriz 🫶
Yani eh işte hayır derse nolcak peki her ihtimali düşünmek lazım

Yurttan ve dünyadan haber turları kısmı var diyim ben sana 😂 şaka bir yana Türkiye sandım, yurt disiysa kimse tuhaf karşılamaz içinden geliyorsa yap, ama arkadaşların dediği gibi eşin bunu yanlış anlamayacaksa yap.
Oyle alingan yapilarimiz yok hic , hatta ben gulmekten kirilacagimizi dusumuyorum 😄 yani komik ask eglenceli bi an gibi yinede kismet 😶‍🌫️

Aşkım icinden gelirse yap tabi ama ne bileyim yani çok saçma beee yani manasız nikah tazeleme olsa ok bir merasim bir kutlama falan iyi ama bir an noluyo moduna girip eşin de tuhaf karşılar bence filemenko ama ben bilememko
Hahahha sesli
Guldum yaaa olabilir, kizi alip ortami terkediyormus falan 😂😂

Merhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz var🥹🫶🙏🤍🥰 uzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Bu ay 26 Aralikta 7. Yilimizi kutlayacagiz nasipse . Ve ben kendisini supriz bir evlilik teklifi yapmak ve istedim, kardeslerim ve arkadaslarim la birlikte guzel bir organizasyon yapip kalabalik bir meydan var burda , panayir oyuncaklari vs , supriz bir teklif yapmak istedim, nisan yuzuklerimiz duruyor onun la teklifi etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir dusunce olmus ? Dusuncelerinizi merak ediyorum? Sizce iyi nasil bir supriz 🫶
herseyin zamanı var. yıllar geçmiş ustunden . nıkah tazele ( bana sacma ama ) anlarım. kacırdıgın ozel bı gunu kutla parti yap ayarla anlarım da evlilik teklifi evlenmek için yapılır adamın hayallerının arasında evlılık teklıf edılmesı degıl de kendı etmesı yatıyordur belki.. guzel hıssedecegıne rezıl oldugunu da dusunebılır.. ya da ne alaka der.. benim kocam gülerdi misal koca senin sen bılceksın romantikdeğilim diye mi boyle dusundum acep
:KK49:

Yaparsan bize de video at olur mu ,ortamı merak ediyorum😁♥️ böyle dusunuyorsan yap gitsin amannn.
Ay video atiliyomu buraya , atayim valla😂😂 birlikte bakar bakar guleriz😶‍🌫😄 yine degisik bi olay ve yine yabancilara kaptirmadik aslinda boyle dusunun yani kizlar 🥸

herseyin zamanı var. yıllar geçmiş ustunden . nıkah tazele ( bana sacma ama ) anlarım. kacırdıgın ozel bı gunu kutla parti yap ayarla anlarım da evlilik teklifi evlenmek için yapılır adamın hayallerının arasında evlılık teklıf edılmesı degıl de kendı etmesı yatıyordur belki.. guzel hıssedecegıne rezıl oldugunu da dusunebılır.. ya da ne alaka der.. benim kocam gülerdi misal koca senin sen bılceksın romantikdeğilim diye mi boyle dusundum acep
:KK49:
Ya hepimizin icimde romantiklik vardir canim oyle deme sendede vardir cevherler seni seniiii 😄😄😄sen bakma ben asiri enerjik yani mutluluk dolu biriyim, fazla enerjiyle
Romantizm birlesimce boyle oldu 😶‍🌫️

Ya hepimizin icimde romantiklik vardir canim oyle deme sendede vardir cevherler seni seniiii 😄😄😄sen bakma ben asiri enerjik yani mutluluk dolu biriyim, fazla enerjiyle
Romantizm birlesimce boyle oldu 😶‍🌫️
Kocanın prenses moduna girip genç kız gibi ziplaya zıplaya elleriyle ağzını kapatmış nemli gözlerle utanarak titrek sesiyle "yesss " dediğini hayal etsene 😂

Benim kocam utancindan yerin dibine girerdi heralde 😂 bı erkeğin evlenme teklifi almak isteyeceğini hiç sanmiyorum ya. Hele bunu eşinden ve bı ton kalabalık önünde 😂

Eklentiler

• IMG_6957.jpeg
    IMG_6957.jpeg
    165,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_6956.jpeg
    IMG_6956.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 19
Yani evlilik teklifi etmek biraz komik geliyor kulağa ama nikah tazeleyebilirsiniz O daha mantıklı değil mi. Sürpriz bir takım elbise siz de beyaz elbise giyin bütün sevdikleriniz yeniden kutlama :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back