Kocama Aşık(mış) !!!!

nerden biliyorsun senden daha fazla daralmadığını ?
çok tuhaf geldi yorumunuz..
ben bile yapmazdım falan yazmışsınız..
siz kendinizi konu sahibiyle niye kıyaslıyorsunuz
ben bile derken.. ne demek istediniz çok ilginç gerçekten..

insan skıntılı bir durumla karşılaşınca eşinin,sevdiği kişinin sesini duyunca sakinleşir
rahatlar genelde.

ben biliyorum çünkü ben olsaydım onun yerinde ki çok daraldım diyor, ben klavyeyi bile kırardım yazı yazamazdım foruma, forumdakileride bunalıma sokardım

haklısınız telafı etmek en dogrusu.. ben huzurumuz bozulcaka dıye korkumdan belkıde ne yapacagımı sasırdım cunku parmakla gösterılcek derecede uyumluyuz kırılacak dıye o kavga etmeye bıle korkuyorum bazen

aslında ona kendımdende cok guvenıyorum

O halde sorun ne arkadaşım?
Dünyada iyi insan da var kötü de..
Kızcağız zaten bilmiyormuş evli olduğunu. Belki de duyunca hemen vazgeçecek.
Heee kız pislik yaparsa da eşinize o kadar güveniyormuşsunuz ya adam defeder başından.

korkmak ne demek aklım cıkıyor bozulacak dıye :S aslında kendımıze guvenen ınsanlarız ve neyın ne oldugunu bilen ac değil gönlümüz sevgımız doyuruyor bızı ama forumlarda cok okuyorum neler oluyor neler endıse duyuyor ınsan ister istemez bırde cok duygusallastım bugunlerde bebek bebek diye :S

bu kadar çok üstüne düşersen daha tehlikeliolur bence...

abarttığını düşünüyorum.

evli olduğunu öğrenınce değişir belki kız..

hem eşine neden anlatıpta eşinide huzursuz ediyosunki??

bence eşin huzursuz olmadı, tam tersi gururu okşanmıştır ki bunu sen istemezsin herhalde

yada ben olsam ben istemem mesela, eşimin kendini çok yakışıklı zannetmesini falan

evet... kendıme en yakın hıssettıgım ınsan eşim en zorumda en guzelımde o oldu hep oyuzden ben onunla konusunca rahatladıgım ıcın dedim sizde ne demek ıstedıgımı anlamıssınız zaten..

ben herşeyi geçtim de; mağazaya giren bir müşteri neden hiç tanımadığı bir mağaza çalışanına bilmemkime aşık oldum der?
işte bunu anlayamadım.
hani devamlı öüşteri olsa, dicem ki arkadaşlık var aralarında,
ancak sizin bu yazdığınızdan böyle bir şey olmadığını da çıkardım.

ilginççç

belkide dememiştir öle, sırf seni kıskandırmak için demiş olabilir, yada mutluluğunuza gölge düşürmek için, allah bilir

haklısınız bosuna dert edıyorum dıyorum sımdı parmaklarımla ama engel olamıyorumkı içime yalanmı söylıyım şimdi kafaya takmıyorum dıye.. yapamıyorum keske yapabılsem bosverebılsem agır gelıyor bana evet kız vazgecebılırde ama cekmekde ısteyebılır eşim redder zaten her turlu biliyorum ama ne bıleyım :S

evet... kendıme en yakın hıssettıgım ınsan eşim en zorumda en guzelımde o oldu hep oyuzden ben onunla konusunca rahatladıgım ıcın dedim sizde ne demek ıstedıgımı anlamıssınız zaten..

tabi ki de anladım,ben de öyleyim canımı sıkan bir şey olunca
eşimi ararım sesi konuşması sakinleştirir beni..
ben senin yerinde olsam eşime anlatır mıydım bilemiyorum ama
eşinin verdiği tepkilerden şunu anlıyorum ki eşinin senden başkası
çok da umrunda değil,konuyu uzatma bence arkadaşım
bir daha da evinin içinde açma bu mevzuyu bence

kendi kendini sıkıntıya sokuyorsundur
allah bilir belki sanada aşık olan biri var, onu öğrensen ne yaparsın? kesin depresyona girersin

bence eşin huzursuz olmadı, tam tersi gururu okşanmıştır ki bunu sen istemezsin herhalde

yada ben olsam ben istemem mesela, eşimin kendini çok yakışıklı zannetmesini falan

onu cok ıyı tanıyorum bana dun aksam sarılması bile bır baskaydı kım gelırse gelsın kım ne derse desın senden baska olmadı olmazda deyişi içtendi gururu oksansada engeller onu o bilirim..

Garip gerçekten çok garip...
Neyse size mutluluğunuzun devamını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…