• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama Aşık(mış) !!!!

Resmen esegin aklina karpuz kabigi düsürmüssünüz..Esiniz bu tür seyler düsünmüyorsa bile artik arasirada olsa aklina gelecek.." ya bana icten ice asik kizlar var " falan filan diye düsüncelere kapilacak....Hamileymissiniz, hassas bir dönemdir hamilelik...Ayrica kuzeniniz size bunu anlatana kadar o kiza o kisi evli ayrica karisi hamile ve karisinida cok seviyor deseymis...Kuzeninizin olayi büyüterek size anlatmasi ilk hata, sizinde esinize anlatmaniz ikinci hata..Birde esime sürekli mesaj atiyorum demissiniz, bunu yapmayin, kapatin artik konuyu hatta hic olmamis gibi davranin...Adami SIKBOGAZ etmeyin ortada bisey yokken[/QUOT
konuyu kapatalım bız bız bıze mutluyuz kımse mudahele etmesın dedi ve kapattık konuyu ve bır daha acmıycam cunku rahatladım artık...

ya bence okadar buyutulecek birsey yokmus bence kiz zaten bilmiyormus evli oldugunu..belki oldugun duysa vazgececek kimse evli adama gidipte yapismaz tabi kotu kadin degilse...

yani insan kendini dis dunyadan ne kadar soyutlasa kizlar ve erkekler tarafindan ilgi cekebiliyor...kizda abartirsa senin bunu sorun etmen gerekiyor..kaldiki esin taksici sanirim yada oyle bir isle mesgul bu tarz onde mesleklerde genc nesil cok fazla ilgi gosterir...ergen birilerini yada ergenlikten cikmayan birilierini boyle ilgiler gostermesi normal

asil normal olmayan senin bunu direk esine sormandir...

tesekkurler arkadaslar iyi kötü hepiniz yardımcı oldunuz ve kendıme geldım nıhayet ben beni buldum içim duruldu ... tesekkurler saolun... şimdi odaklanmam gereken birşey var oda bir türlü sahip olamadıgım bebegım ve sıcak yuvam ... halımıze şükür...

inşallah bebeğinizi sağlık afiyetle kucağınıza alır sıcak yuvanızın neşesini arttırısınız. insan hamileyken çok acaip hassas oluyor. bende özellikle ilk bebeğime hamileyken acaip hassastım vara yoğa ağlar kafamda kurardım. ama sonra geçti doğum yaptıktan sonra eski sakin halime kavuştum:)

ben eşimin gecmısını hep sakin bir sekılde dinleyıp olmustur sorun ne dıyen bır ınsanım cunku gecmısı gecmişte bıraktım benım bir teorim var evet oda BİR KADININ GECMİŞİNE BİR ERKEĞİNDE GELECEGINE BAKMAKTIR. asla yanlıs anlamayın itina ile okuyup yorum yapmıssınız tesekkur ederim ama kımın karsısına ne cıkar hıc bellı olmaz feryat figan asla yapmadım yapsaydım cok baska olurdu cok sakince konustum evet ağladım cunku içime sıgdıramadım ben gözümden sakındıgım kocamı baskasının baktıgını yanı sevdiğini düşünüce içime sıgrıdamadım o tarifi mumkun olmayan hissi. belkı hata ettım kocamla konusup ama benım paylasmak istedıgım tek ınsan oydu vede o oldu... benım dert ortaya atmak gıbı nıyetım yok cunku ben 3 düşüğün ardından 4.cüyü bekleyen bırı olarak moralımın yuksek olmasını ıstediğim için paylasma geregı duydum hata ettiysem kusura bakmayın cahillik ettım..

bizlerin kusura bakması değil mesele zaten hulya dikat ettiysen moralimi düzeltmek için paylaştım demişsin elbette paylaşacaksın istediğin
herşeyi bizlerde zaten senin boş yere kendine sıkıntı yapmana yorum yaptık ve aldırma ortada birşey yok konu başlığındaki
duygusal ve dertlerin dibine vurmuş gibi ifadeni okuyunca bir de konunun içeriği okuyunca abartmışşsın kendine sıkıntı yapma dedik

sana moral vermek böyle olmaz da nasıl olur..evet kocanda o kıza ilgi duyuyor deseydik moralin iyi mi olacaktı
asıl bu yorumlara sevinmen lazım,hamileliğe uğraşan biri olarak seni benden iyi kimse anlayamaz bende 2 yıldır işimi bıraktım hamile
kalabilmek için mimarlık ofisimi kapattım,stres olmadan tedavmi olup anne olayım diye..seni seven ve sevildiğin bir eşin
varmş gerisi teferruat o zaman sana geç bu olayları..inş mutlu haberi alırsın anne olursun üzüntü yaşamaya yer arama kendine
ben kaynanam yüzünden çocuğumu düşürdüm hastaneye kaldırıldım tansiyonum 18 e çıkmış şimdi
takmıyorum hiçbir şeyi ne takacam ya hayat bu saçma takıntılarla mı geçecek...

tüm kızlarda sizin eşinize aşık anladığım kadarıyla diğer konularınıza bir baktımda:) benim eşim kozmetikçi müşterileride hep bayanlar benim aklıma gelmiyor hiç böle.. ne diyim kolay gelsin böle diye diye eşinizin aklına sokucaksınız sonra

bizlerin kusura bakması değil mesele zaten hulya dikat ettiysen moralimi düzeltmek için paylaştım demişsin elbette paylaşacaksın istediğin
herşeyi bizlerde zaten senin boş yere kendine sıkıntı yapmana yorum yaptık ve aldırma ortada birşey yok konu başlığındaki
duygusal ve dertlerin dibine vurmuş gibi ifadeni okuyunca bir de konunun içeriği okuyunca abartmışşsın kendine sıkıntı yapma dedik

sana moral vermek böyle olmaz da nasıl olur..evet kocanda o kıza ilgi duyuyor deseydik moralin iyi mi olacaktı
asıl bu yorumlara sevinmen lazım,hamileliğe uğraşan biri olarak seni benden iyi kimse anlayamaz bende 2 yıldır işimi bıraktım hamile
kalabilmek için mimarlık ofisimi kapattım,stres olmadan tedavmi olup anne olayım diye..seni seven ve sevildiğin bir eşin
varmş gerisi teferruat o zaman sana geç bu olayları..inş mutlu haberi alırsın anne olursun üzüntü yaşamaya yer arama kendine
ben kaynanam yüzünden çocuğumu düşürdüm hastaneye kaldırıldım tansiyonum 18 e çıkmış şimdi
takmıyorum hiçbir şeyi ne takacam ya hayat bu saçma takıntılarla mı geçecek...

haklısınız aslında hıcbirşeyı takmaya değmez ama işte gel gelelım ben böyle değildim son gunlerde böyle oldum cunku belırtıler yasıyorum ve endıse duyuyorum yenıden bırsey olacak korkusuyla yasıyorum..cok saolun desteklerınız için eşimde diyor cok dert etme bırsey yok olsada hep haberın olcak dıye ama anlayamıyorum bugunlerde kendımı cok caresız hıssedıyorum sureklı yenıden o masaya yatıpda soguk odada onun gidişini yıne izlermıyım karnımda buyurmu hassaslastım ona bırsey olmasın dıye baska seyler dusunuyorum bu seferde baska seye sarıyorum sanırım benı hıc tanımayan ınsaların fikirleri benım ıcın önemlı cunku duygusal yorum yapılmıyor net ve acık sevıyorum bunu bu yuzden paylastım ama suan rahatım ben iyiyim moralimde ıyı herseyım karnımdakı ıcın olamalı pozitif olmalıyım...

tüm kızlarda sizin eşinize aşık anladığım kadarıyla diğer konularınıza bir baktımda:) benim eşim kozmetikçi müşterileride hep bayanlar benim aklıma gelmiyor hiç böle.. ne diyim kolay gelsin böle diye diye eşinizin aklına sokucaksınız sonra

ya eşim dikkat cekıyor belkıde bu yuzden korkuyorum cok konusmaz kızlarla muahbbet etmez ama ne bıleyım benı buluyor ıste butun kızlar değil tabıkıde :/ eşim bundan baska bilmiyor zaten dıgerını hıc bılmıyor mesela... o kız kendısı acıkladı ben cıkarmadım yanı durduk yere..

inşallah bebeğinizi sağlık afiyetle kucağınıza alır sıcak yuvanızın neşesini arttırısınız. insan hamileyken çok acaip hassas oluyor. bende özellikle ilk bebeğime hamileyken acaip hassastım vara yoğa ağlar kafamda kurardım. ama sonra geçti doğum yaptıktan sonra eski sakin halime kavuştum:)

bıran önce kalp atısını duysam iyi bu sefer saglıklı dediğini duysam emınım ben bıraz olsa rahatlıycam cunku kendıme duygularıma bı nevı engel olabılen bır ınsanım ama bugunlerde cok karısık kafam onu oraya koysam ordan baska bırsey cıkıyor bu yuzden kendımı caresız hıssettım ama suan kararlı ve emın ve hatta ıyıyım... eşimle konuyuda kapattık bır dahada acılmıycak dunden önce nasıl mutluysak bundan sonrada öyle olacak insallaah...

Hiçç abartmayınn herhangi birisi eşinizden hoşlanmış ve bunu dile getirmiş(evli oldugunu bilmiyor)Sonuçta bilse ilgilenmez belkide,ilgilendiğini farzedin eşinizin tutumu önemli Ki zaten siz eşinize güveniyorsun ama için içinizi yiyor????

bıran önce kalp atısını duysam iyi bu sefer saglıklı dediğini duysam emınım ben bıraz olsa rahatlıycam cunku kendıme duygularıma bı nevı engel olabılen bır ınsanım ama bugunlerde cok karısık kafam onu oraya koysam ordan baska bırsey cıkıyor bu yuzden kendımı caresız hıssettım ama suan kararlı ve emın ve hatta ıyıyım... eşimle konuyuda kapattık bır dahada acılmıycak dunden önce nasıl mutluysak bundan sonrada öyle olacak insallaah...

canım inşallah bir an önce kalp atışını da duyarsın. o minik kalp içerde attıkça artık onu düşünerek kendine daha iyi bakmalısın. yiyecek içeceklerine ve dinlenmeye çok dikkat et. sorumluluk geliyor insana hamileyken ama çok güzel bi duygu:) tabiki zaman zaman hepimiz kendimizi çaresiz hissederiz insanız sonuçta böyle zamanlarda birbirimize destek olmasak nerde kaldı insanlığımız. hepimizin başına her an her şey gelebilir. Allah mutlu yuvalarımızı korusun başta sağlık versin. inş güzel haberlerini alırız:)

Hiçç abartmayınn herhangi birisi eşinizden hoşlanmış ve bunu dile getirmiş(evli oldugunu bilmiyor)Sonuçta bilse ilgilenmez belkide,ilgilendiğini farzedin eşinizin tutumu önemli Ki zaten siz eşinize güveniyorsun ama için içinizi yiyor????

evet elımde olsa eger içim içimi yiyor ya onu engellerdım de ıste ama artık gecti

canım inşallah bir an önce kalp atışını da duyarsın. o minik kalp içerde attıkça artık onu düşünerek kendine daha iyi bakmalısın. yiyecek içeceklerine ve dinlenmeye çok dikkat et. sorumluluk geliyor insana hamileyken ama çok güzel bi duygu:) tabiki zaman zaman hepimiz kendimizi çaresiz hissederiz insanız sonuçta böyle zamanlarda birbirimize destek olmasak nerde kaldı insanlığımız. hepimizin başına her an her şey gelebilir. Allah mutlu yuvalarımızı korusun başta sağlık versin. inş güzel haberlerini alırız:)

insallah cnm saolasın destegın için... insallah duyarım da bır ohh cekerımde su stresı bı atarım hıc bır zaman duyamadıgım ıcın bu kadar gergınım belkıde bu kadar hassasım... ALLAHIM DERT VERIP DERMANSIZ BIRAKMASIN INSALLAH isteyen herkese versın huzurlu bır yuva hayırlı bır evlat ınsallah.

canım okurken kendime bu sekilde birsey olsa diye düşünerek okudum ve seninle aynı duyguları yaşadım..
Bende kocamı cok seviyorum ve sıkmayacak sekilde de kıskanırım..
Sana kesinlikle hak veriyorum bir süre unutursunuz inşallah o salak kız çıkıpta eşinin karşına konuşmaz.
Zaten eminim sende onu düşünüyorsun ve deli oluyorsun.
ayss sinir bi durum ne diyim..

canım okurken kendime bu sekilde birsey olsa diye düşünerek okudum ve seninle aynı duyguları yaşadım..
Bende kocamı cok seviyorum ve sıkmayacak sekilde de kıskanırım..
Sana kesinlikle hak veriyorum bir süre unutursunuz inşallah o salak kız çıkıpta eşinin karşına konuşmaz.
Zaten eminim sende onu düşünüyorsun ve deli oluyorsun.
ayss sinir bi durum ne diyim..

evet cnm aynen dediğin gibi ama suan iyiyim durgunlastı yanı ıcım kocama guvenmesem bu kdr ıyı olamazdım sanırım :)

çok yanlış olmuş eşine söylemen. hemen bi şekilde geri manevra yap, başka biriymiş, ne bileyim mahalledeki başka bi çocuğu yada eşinin yanındaki bekar arkadaşlarından birini tarif et. yanlış anlamışım diyip hiç konuşulmamış gibi konuyu kapatın bence

çok güzel bi evliliğin var, çok iyi anlaşıyorsunuz, sevindim senin adına. bu kadar basit bişeyi de sıkıntı yapma. kendine ve eşine güven. bence eşine söylememeliydin. inşallah kimin kendisini sorduğunu merak edip kuzenine sormaz. yakışıklıysa eğer beğenende olur, bakanda, süzende olur. eşinin aklına düşürme böyle şeyleri, vay be ben neymişim böyle deyip bekar havası takınır sonra. aklından çıkar gitsin. benim eşimde aşırı yakışıklı biz elele dolaşırken bile bazı kızların birbirlerine eşimi işaret ettiğini, dikkatini çekmeye çalıştığını bile gördüm. eşinin evli olduğunu bilmiyormuş sonuçta söyleyen bayan. kuzenin söyleseymiş evli deseymiş. daha fazla takma kafana, dışarda bi sürü kız var bekarkende görüyordur böyle şeyleri ama seni seviyor seni tercih etmiş ve evlenmişsiniz... gerisi boş...

çok yanlış olmuş eşine söylemen. hemen bi şekilde geri manevra yap, başka biriymiş, ne bileyim mahalledeki başka bi çocuğu yada eşinin yanındaki bekar arkadaşlarından birini tarif et. yanlış anlamışım diyip hiç konuşulmamış gibi konuyu kapatın bence

nasıl yapıcam onu dusunuyorum zaten :)

çok güzel bi evliliğin var, çok iyi anlaşıyorsunuz, sevindim senin adına. bu kadar basit bişeyi de sıkıntı yapma. kendine ve eşine güven. bence eşine söylememeliydin. inşallah kimin kendisini sorduğunu merak edip kuzenine sormaz. yakışıklıysa eğer beğenende olur, bakanda, süzende olur. eşinin aklına düşürme böyle şeyleri, vay be ben neymişim böyle deyip bekar havası takınır sonra. aklından çıkar gitsin. benim eşimde aşırı yakışıklı biz elele dolaşırken bile bazı kızların birbirlerine eşimi işaret ettiğini, dikkatini çekmeye çalıştığını bile gördüm. eşinin evli olduğunu bilmiyormuş sonuçta söyleyen bayan. kuzenin söyleseymiş evli deseymiş. daha fazla takma kafana, dışarda bi sürü kız var bekarkende görüyordur böyle şeyleri ama seni seviyor seni tercih etmiş ve evlenmişsiniz... gerisi boş...

evet cok şükürki cok guzel bı evlılıgım var sevıyorum sevılıyorum. RABBIM HERKESE NASİP ETSIN INSALLAH senın ısınde cok zormus aslında ama olsun idare edıcez artık :)

konunuzu okudum

ama şimdi daha iyiyim demişsiniz

arkadaşların yorumlarına katılıyorum..

ben de uzatmayacağım bu sebeple..

sadece mutluluğunuzun tadını çıkarın ve

minik misafirinizin gelmesi için

güzel şeyler düşünün diyorum..

dilerim güzel haberler alırsınız..
sevgiler..

Back