- Konu Sahibi hulyabaskurt
bu senin elinde değil ki
evet tabıkıde değil ama engellemek bır nevı benım elımdede olabılır cunku bende bırsey var belayı cekerım yanı nerde varsa benı bulur benden ona bulasır :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu senin elinde değil ki
benden daha fazla daralmıyorsundur, ben en ufak şeyde acayip daralırım, ateş püskürtürüm resmen, duman çıkar.
ama bu çok saçma, eşinin ne suçu varki, sanki o birşey yapmış gibi hemen onu çağırıyorsun. niye çağırdın ki? kız sadece ona aşık olduğunu söylemiş. ilişkim varmı demiş? sevgiliyiz mi demiş? karşılık veriyor bana mı demiş?
ona bakarsan her yakışıklı erkeğe, evli veya bekar, aşık kızlar vardır, hoşlanan kızlar vardır.
bende david beckham dan hoşlanıyorum mesela
kuzeni o evli dicekti kapanacaktı konu
o kadar abartmaya ne gerek var
Eşinize mi hiç güvenmiyorsunuz?
nerden biliyorsun senden daha fazla daralmadığını ?
çok tuhaf geldi yorumunuz..
ben bile yapmazdım falan yazmışsınız..
siz kendinizi konu sahibiyle niye kıyaslıyorsunuz
ben bile derken.. ne demek istediniz çok ilginç gerçekten..
insan skıntılı bir durumla karşılaşınca eşinin,sevdiği kişinin sesini duyunca sakinleşir
rahatlar genelde.
bende sana katılıyorum soylememelydın eşine hiç kndn hallederdn bıde bu yasadıgın duyguları cok ıyı anlıorum ben cok kıskanırım esimi snde bndn kalır deilsin ben bırının esıme baktıgını hssdym kendıme daha cok bakıorm kndım cocuk bana bakmaktan km bakıo gormuo bıle vede bunun yanında bnm sansm hıc yok diyip kaçıo eşin onunla ılgılnen bırı oldugunu bılmsn yanlıs anlasılma fln deyp telafı et :)
evet tabıkıde değil ama engellemek bır nevı benım elımdede olabılır cunku bende bırsey var belayı cekerım yanı nerde varsa benı bulur benden ona bulasır :S
hatta ben olsam eşime derim ki
senden bahsetmiyormuş kız, kız senin neyini beğensin, filancayla karıştırmış seni derim
yanında calısan kısa boylu bırı var acaba onu mu desem kı :)
aslında ona kendımdende cok guvenıyorum
Bir söz vardır ya
mutsuz insanlar değil ama mutlu insanlar hep korkarark yaşarlar
mutluluklarını kaybedecekleri için.
Abartacak, üzülecek bir durum yok
kuzeniniz halledebilir
eşinize de yanlışlık olmuş
dersiniz kapatırsınız konuyu
nerden biliyorsun senden daha fazla daralmadığını ?
çok tuhaf geldi yorumunuz..
ben bile yapmazdım falan yazmışsınız..
siz kendinizi konu sahibiyle niye kıyaslıyorsunuz
ben bile derken.. ne demek istediniz çok ilginç gerçekten..
insan skıntılı bir durumla karşılaşınca eşinin,sevdiği kişinin sesini duyunca sakinleşir
rahatlar genelde.
haklısınız aslında kuzenınde bırsey yapmasına gerek yok sanırım yanı aynı musterı tekrar magzaya gelırmı bilmem.. ama gelırse söyledım kuzene gerekırse anlat bızı dedim ... yanı baglılıgımızı...
O halde sorun ne arkadaşım?
Dünyada iyi insan da var kötü de..
Kızcağız zaten bilmiyormuş evli olduğunu. Belki de duyunca hemen vazgeçecek.
Heee kız pislik yaparsa da eşinize o kadar güveniyormuşsunuz ya adam defeder başından.
evet... kendıme en yakın hıssettıgım ınsan eşim en zorumda en guzelımde o oldu hep oyuzden ben onunla konusunca rahatladıgım ıcın dedim sizde ne demek ıstedıgımı anlamıssınız zaten..
bence eşin huzursuz olmadı, tam tersi gururu okşanmıştır ki bunu sen istemezsin herhalde
yada ben olsam ben istemem mesela, eşimin kendini çok yakışıklı zannetmesini falan
haklısınız bosuna dert edıyorum dıyorum sımdı parmaklarımla ama engel olamıyorumkı içime yalanmı söylıyım şimdi kafaya takmıyorum dıye.. yapamıyorum keske yapabılsem bosverebılsem agır gelıyor bana evet kız vazgecebılırde ama cekmekde ısteyebılır eşim redder zaten her turlu biliyorum ama ne bıleyım :S