Kocam

Siz ztn alisiksinizdr çokta dert edinmeyin. Midesizler. Ztn bu gibi seyler siz için normal niye dert ediniyorsunuz ki

İlk başlarda bahardan nefret ediyordu gözlerinde görüyordum o nefreti. Takıntı yapmıştı. Her gün işten gelip bana dua et şu Bahar işten çıksın yoksa ben cikicam diyordu. Sonra yavaş yavaş baharın konusu tamamen kapandı
Büyük aşklar nefretle başlar sözü dilerim sizin için geçerli olmaz.

boşverin ya yüz binlerca aldatılmayı kabul eden kadın var birde adam olsun. Öldürmelerinden iyidir . tabiki konu sahibi baştan sona hatalı aldatmak yanlıs ama suan biraz genel yorumlamak istedim.
He bide aldatıyorsa da ayrılmam üzülmem diyorsunuz . Ayrılmıcaksan ne kurcalıyosun takılın ayrı ayrı ölçü aldır bişi yap. Zaten aklı baharda seni cok takip etmez

boşverin ya yüz binlerca aldatılmayı kabul eden kadın var birde adam olsun. Öldürmelerinden iyidir . tabiki konu sahibi baştan sona hatalı aldatmak yanlıs ama suan biraz genel yorumlamak istedim.
He bide aldatıyorsa da ayrılmam üzülmem diyorsunuz . Ayrılmıcaksan ne kurcalıyosun takılın ayrı ayrı ölçü aldır bişi yap. Zaten aklı baharda seni cok takip etmez
Üzülmem demiyorum cok üzülürüm ama ayrılamam

Arkadaşlar hepinize selam.

Esimle çok büyük sorunalr yaşamıştık uzun bi süre ayrı kaldık. Sonra bazı soru işaretleri çözüldü. Aileler araya girdi eşimle barıştık. Ama eşim bana dedi ki bu ayrı olduğumuz süre içersinde ben biriyle oldum dedi. Sadece ciddi bi ilişki değildi ama gece hayatları olmuş bı kaç defa. Bende tamam dedim. Sonrası için birbirimize söz verdik. En büyük yeminleri ettik yeni bebegimiz vardı yeni bı hayat kurmaya söz verdik. Evimizden taşındık. Eşim 7 yıldır Devam ettiği işinden ayrıldı . İş değiştirdi.
Yeni girdiği işinde her akşam eve gelip ne yaptığını bana anlatıyordu detaylı. Ofiste bı kadınla aynı odada masa başı çalışıyorlar kız 25 yaşında ofisin penceresi bile yok.
İşte başta bana anlatırdı. Çok gıcık oluyorum bana çok gıcık davranıyor diyordu. İşle ilgili sorduğum sorulara bile cevap vermiyor diyordu. İsmi bahar kızın..
Sürekli tersliyo diyordu. İlk başlarda o kızın o işten ayrılma ihtimali vardı. Hep dua ediyordu çıksın diye. Beni çok geriyor tavırları falan diyordu.. bir kaç zaman sonra bahar düzeldi artık eskisi gibi değil falan dedi. Gıcık davranmıyor dedi.
Sonra işini anlatırken detaylari azaltmaya başladı. Bı sure sonra hiç anlatmadı. Baharın adını bile anmadi. Bende sordum bahar nasıl artık anlatmıyorsun diye. Dedi ki yoo normal diye artık anlatmıyorum dedi. Ama telefonun yüzüne bakmayan eşim sürekli WhatsApp da çevrimiçi oldu.
Bende baharın Instagramini buldum. Profili açıktı stroysine baktım eşime doğum günü yapmışlar ofiste bı kaç arkadaş. Eşim hiç bahsetmedi bundan.
Görünce üzüldüm ama sormadım. En son gece dayanamadım o uyurken WhatsApp sık gorusulenlere baktım Taner abı vardı ama profilinde kırık pembe kalp resmi vardı. Hangi Taner böyle bı profil yapar ki ... bende numarasıni aldım. Ertesi gün arkadaşımdan aradım. Kadın sesi alo dedi. Panikleyip kapattım. Sizce ne yapmalıyım. Bahar olduğundan şüphe ediyorum aralarında buset
Başka kadında olabilir.

X