- 15 Şubat 2015
- 13.333
- 47.036
- Konu Sahibi ferihagltkn
Ay sen çok yaşa emi. Isim tanidik gelmisti, konuyu hatirlayamadimBişey sorucam, çocuğunuz eşinizden miymiş öğrenebildiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sen çok yaşa emi. Isim tanidik gelmisti, konuyu hatirlayamadimBişey sorucam, çocuğunuz eşinizden miymiş öğrenebildiniz mi?
Sonuc?Evet yaptırdık. Ben emindim ama eşimin içi rahat etsin diye kabul ettim .
O nefret değildi zaten erkekler dikkatini çeken kadından ilk nefret söylemleri ile bahseder hep veririm bu örneği Gülben Ergen haber sunucusu Erhan soyadını unuttum onunla nasıl tanıştı o sıra Gülben de TRT de idi hep twitterda Gulbene laf sokma sonuç evlenmişlerdi erkeklerin nefretine güvenilmezİlk başlarda bahardan nefret ediyordu gözlerinde görüyordum o nefreti. Takıntı yapmıştı. Her gün işten gelip bana dua et şu Bahar işten çıksın yoksa ben cikicam diyordu. Sonra yavaş yavaş baharın konusu tamamen kapandı
Kime Dna testi anlayamadım benYargilamadan bisey sorucam cok merak ettim. Dna testi yaptirdiniz mi peki?
En büyük aşklar nefretle başlar diye boşa denmemiş. Nasıl mideniz kabul etti de güvendiniz.Arkadaşlar hepinize selam.
Esimle çok büyük sorunalr yaşamıştık uzun bi süre ayrı kaldık. Sonra bazı soru işaretleri çözüldü. Aileler araya girdi eşimle barıştık. Ama eşim bana dedi ki bu ayrı olduğumuz süre içersinde ben biriyle oldum dedi. Sadece ciddi bi ilişki değildi ama gece hayatları olmuş bı kaç defa. Bende tamam dedim. Sonrası için birbirimize söz verdik. En büyük yeminleri ettik yeni bebegimiz vardı yeni bı hayat kurmaya söz verdik. Evimizden taşındık. Eşim 7 yıldır Devam ettiği işinden ayrıldı . İş değiştirdi.
Yeni girdiği işinde her akşam eve gelip ne yaptığını bana anlatıyordu detaylı. Ofiste bı kadınla aynı odada masa başı çalışıyorlar kız 25 yaşında ofisin penceresi bile yok.
İşte başta bana anlatırdı. Çok gıcık oluyorum bana çok gıcık davranıyor diyordu. İşle ilgili sorduğum sorulara bile cevap vermiyor diyordu. İsmi bahar kızın..
Sürekli tersliyo diyordu. İlk başlarda o kızın o işten ayrılma ihtimali vardı. Hep dua ediyordu çıksın diye. Beni çok geriyor tavırları falan diyordu.. bir kaç zaman sonra bahar düzeldi artık eskisi gibi değil falan dedi. Gıcık davranmıyor dedi.
Sonra işini anlatırken detaylari azaltmaya başladı. Bı sure sonra hiç anlatmadı. Baharın adını bile anmadi. Bende sordum bahar nasıl artık anlatmıyorsun diye. Dedi ki yoo normal diye artık anlatmıyorum dedi. Ama telefonun yüzüne bakmayan eşim sürekli WhatsApp da çevrimiçi oldu.
Bende baharın Instagramini buldum. Profili açıktı stroysine baktım eşime doğum günü yapmışlar ofiste bı kaç arkadaş. Eşim hiç bahsetmedi bundan.
Görünce üzüldüm ama sormadım. En son gece dayanamadım o uyurken WhatsApp sık gorusulenlere baktım Taner abı vardı ama profilinde kırık pembe kalp resmi vardı. Hangi Taner böyle bı profil yapar ki ... bende numarasıni aldım. Ertesi gün arkadaşımdan aradım. Kadın sesi alo dedi. Panikleyip kapattım. Sizce ne yapmalıyım. Bahar olduğundan şüphe ediyorum aralarında buset
Tabi ki de babalık testi sonucu %99.99 çıktıSonuc?
Heee gülüm heee, yaşamadan ölmeyiz. Ne yiyip, içiyorsun sen bu kafaya erişmek için?Eşim bile eski konu meselesini kapattı affetti. Kadınlar kulübü affetmedi beni.
Büyük konuşmayın.
Kınadığınızi yaşamadan ölmezsiniz..
O konu bitti. Eşimle aramız gayet iyiydi.
Ne olduysa bu bahardan sonra oldu. Başlarda nefret ederken neden iyi oldular bu Kadar. Soramiyorum da alacağım cevaptan korkuyorum Sizce ne yapmalıyım
Ayyyy bu o üyemi ?Sizz yazınca hatırladım bayağı linclemiştik, miğde bulandırıcı bir konuydu,bende bayağı yazmıştım ama kötü insanları ve konuları beyninden silmek gibi bir huyum var( iyi ki var,bunları hatırlayarak her günümü kendime zehir ederdim)Hatirlatmanız için teşekürler ,sayenizde ah yazık kadına diye boşuna üzülmeyeceğimKonu sahibi şu göğüslerini yakın arkadaşına elleten, sonra da şevkle sevişen kişi mi diyecektim. Tüm mesajlara baktım ama göremedim. Sonra konu sahibinin konularına baktım. Evet oymuş.
Hanımefendi eşinizi aldatmışsınız, bir süre bebeğin kimden olduğunu bilememişsiniz. Bunu da geçtim isteyerek sevişmenize rağmen eşinize ben istemedim ayaklarına yatmışsınız. Ayrılmışsınız. Eşiniz o ara başkalarıyla birlikte olmuş ki bence bu aldatma değil. Şimdi gelmiş eşim beni aldatıyor mu acaba diyorsunuz. Aldatıyorsa ne yapmayı planlıyorsunuz? Barışmayı kim istedi? Eşiniz mi? Belki de sizinle intikam için barıştı. O kadar çok denklem var ki hangisini çözebiliriz.
Cok sevindim. Artik onunuze bakavaksiniz. Kovaniz sizi affetmis Ama eger ki suan sizi aldatiyorsa da, kizmaya hakkiniz olmiyor. Kizarsaniz sen de zamaninda aldatmadin mi diye yuzunuze vurqcak. Gercekten cok zor bir durumTabi ki de babalık testi sonucu %99.99 çıktı
Eski konusundan dolayi sordum...Kime Dna testi anlayamadım ben
Yuh aldatıp aldatıp bir de üstüne 2 çocuk yapıp mı ayrıldılar pesseşinizi daha önce aldatmışsınız ve daha kötüsü çocuk kimden onda bile tereddütte kalmışsınız. Şimdiyse birleşmişsiniz ama inanın bana eşinizin sizi affettiği falan yok, hiçbir zaman da affetmeyecek muhtemelen, başkalarıyla ilişki yaşamaya da devam edecek. Benim çevremde vardı böyle bir evlilik. 15 yılın ardından boşandılar, ki bu aldatma olayı daha 2-3 senelik evliyken olmuş, o noktadan sonra adam hep aldattı. aslında kadın da aldattı. geriye iki çocuk yapıp ayrıldılar. boşuna kürek çekiyorsunuz bence.
İşte bunlar heppp eğitim sisteminden. Doğru düzgün mantık, matematik, felsefe dersleri yok. Aileler nazar, büyü derdinde. Çocuklar kus barış yapar. Erişkinlerde yara alır, o yaraları kapatmak, onarmak zaman alır. Barıştik, iyiydik, Bahar geldi. Eski konular kapandı gibi bir evren yok.Eşim bile eski konu meselesini kapattı affetti. Kadınlar kulübü affetmedi beni.
Büyük konuşmayın.
Kınadığınızi yaşamadan ölmezsiniz..
O konu bitti. Eşimle aramız gayet iyiydi.
Ne olduysa bu bahardan sonra oldu. Başlarda nefret ederken neden iyi oldular bu Kadar. Soramiyorum da alacağım cevaptan korkuyorum Sizce ne yapmalıyım
Ben en çok bu kısmı merak ettim. Ne dedi aileleriniz? Ya ne var başkalarıyla ilişkiye girdiyseniz, ikiniz de yaptıysanız aldatma sayılmaz, bir sen bir o, başkasından olma ihtimaline rağmen çocuğu da torunumuz olarak kabul ettik mi dediler?Aileler araya girdi